افشای مشخصات گوشی جدید سامسونگ ایلان ماسک در مخالفت با دونالد ترامپ، یک حزب سیاسی جدید تشکیل داد اپلیکیشن‌ها چگونه جاسوسی می‌کنند؟ هوش مصنوعی منابع انرژی را غارت می‌کند | زنگ خطر در مصرف برق و آب گوشی تاشوِ آیفون به‌زودی عرضه خواهد شد | باکیفیت و البته گران! بسته‌های اینترنت اپراتور همراه ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد! (۱۱ تیر ۱۴۰۴) نامه انجمن تجارت الکترونیک به وزیر ارتباطات درباره محدودیت پلتفرم‌ها مجیک V۵ آنر، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان + مشخصات و قیمت وزیر ارتباطات: اختلالات اینترنت ناشی از حملات خارجی است تحقیقات جدید: آلزایمر ممکن است یک بیماری مغزی نباشد مصوبه جدید دولت: پلتفرم‌های آنلاین طلا باید زیر نظر بورس بروند ماینرهای غیرمجاز، سالانه، بیش از ۲ میلیارد دلار به صنعت برق کشور خسارت می‌زنند آیا رابطه‌ای بین خوردن پنیر و کابوس‌دیدن وجود دارد؟ بازارها و خدمات مالی نوبیتکس به تدریج درحال بازگشایی است خستگی ناشی از هوش مصنوعی چیست و چطور با آن مقابله کنیم؟ مایکروسافت: هوش مصنوعی در تشخیص شرایط پیچیده بهتر از پزشکان عمل می‌کند دانشمندان می‌گویند مغز انسان نور تولید می‌کند کمیسیون اینترنت نصر تهران از دولت خواست از آسیب‌دیدگان دیجیتال جنگ هم حمایت کند سامسونگ: به فعال‌سازی ویژگی ضدسرقت گوشی اهمیت بدهید مجلس استفاده و حمل و خرید و فروش استارلینک را ممنوع کرد نمایشگر آیفون ۱۷ بزرگ‌تر از نمایشگر نسل‌های قبل خواهد بود
سرخط خبرها

دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۲۹۷۰
  • ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۰
دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)
دو هفته پس از مهلت یک‌هفته‌ای تعدادی از کسب‌وکار‌های اینترنتی مرتبط با توزیع اینترنتی دارو به وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت برای انتشار عمومی آیین‌نامه حمل و عرضه دارو از طریق پلتفرم‌ها و کسب‌وکار‌های اینترنتی، معاونت حقوقی ریاست جمهوری وارد عمل شد.

به گزارش شهرآرانیوز - این‌بار معاونت حقوقی ریاست‌جمهوری در نامه‌ای به دو وزیر آنها را مکلف کرده است که «به قید فوریت» این آیین‌نامه را در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب‌وکار منتشر کنند.

هفتم خرداد ۱۴۰۲ پس از یک ماه تأخیر در اعلام عمومی آیین‌نامه حمل و عرضه اینترنتی دارو، برخی کسب‌وکار‌ها تهدید کرده بودند که درصورت منتشرنکردن آیین‌نامه تا یک‌هفته بعد از وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت به سازمان بازرسی کل کشور شکایت می‌کنند. البته با گذشت دو هفته از این شکایت خبری نشد. 

دو وزیر برای انتشار آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو دستوری با قید فوریت گرفتند (۲۱ خرداد ۱۴۰۳)

در اظهارنامه کسب‌وکار‌ها به ماده ۳۰ قانون بهبود مستمر محیط کسب‌وکار اشاره شده بود که براساس آن، دستگاه‌های اجرایی مکلف شده‌اند تا هرگونه آیین‌نامه، دستورالعمل یا بخشنامه یا مقرره خود را بلافاصله در پایگاه اطلاعات قوانین و مقررات مرتبط با محیط کسب‌و‌کار ثبت کنند. معاونت حقوقی رئیس‌جمهور نیز با استناد به همین قانون از «عیسی زارع‌پور»، وزیر ارتباطات و «بهرام عین‌الهی»، وزیر بهداشت، خواسته هرچه زودتر آیین‌نامه را منتشر کنند. 

آیین‌نامه حمل و عرضه دارو از طریق پلتفرم‌های اینترنتی ۹ اردیبهشت، پس از تأخیر‌های مکرر، ابلاغ شد. رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در آن زمان وعده داده بود که این طرح ۶ ماه پس از اجرای آزمایشی، در سراسر کشور اجرا می‌شود. اما با گذشت حدود یک ماه و نیم از ابلاغ این آیین‌نامه هنوز ابلاغ عمومی آن معطل مانده است.

منبع: دیجیاتو

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->