مدال برنز بسکتبالیست‌های ایران در کاپ ۲۰۲۵ آسیا تنهایی تلخ وحید امیری؛ پایان بی‌رحمانه برای یک قهرمان بی‌حاشیه پخش زنده بازی منچستریونایتد و آرسنال (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین شکست سنگین نوشاد عالمیان در مسابقات سوئد هاشمیان: باید برای منافع پرسپولیس تصمیم بگیرم پخش زنده بازی چلسی و کریستال‌پالاس در هفته اول لیگ انگلیس (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نحوه خرید بلیت بازی پرسپولیس و فجر سپاسی در هفته اول لیگ برتر + لینک و قیمت چشمی راهی تبریز شد آسانی تا نیم فصل در کره مهاجم استقلالی بازی با پرسپولیس را از دست داد مهری پرسپولیسی‌ها را تهدید کرد تاریخ و ساعت بازی پرسپولیس و فجرسپاسی | رونمایی از سرمربی بوندس‌لیگایی حردانی و رضاییان، هردو در ترکیب اصلی برکناری تاجرنیا تکذیب شد| حاشیه‌ها علیه استقلال ساپینتو به بازیکنان استقلال: باید باخت سوپرجام را جبران کنیم ویدیو| درگیری علی هیبتی، مبارز ایرانی با فایتر مشهور روس! نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و ولورهمپتون (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) | شروع پرقدرت پپ و هالند رفتار زننده هاشمیان با امیری در تمرین پرسپولیس| کاپیتان دور زمین می‌دود! ساعات حیاتی برای درویش و پرسپولیس
سرخط خبرها

برگزاری لالیگا از ماه آینده/هر ۷۲ ساعت یک بازی

  • کد خبر: ۲۳۳۲۱
  • ۲۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۶
برگزاری لالیگا از ماه آینده/هر ۷۲ ساعت یک بازی
طبق توافق مسئولان فدراسیون و اتحادیه بازیکنان فوتبال اسپانیا، رقابت‌های هر هفته لالیگا، در هر ۷۲ ساعت برگزار می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، پس از آن که برگزاری مسابقات فوتبال به دلیل شیوع ویروس کرونا متوقف شد، مسئولان برگزاری لیگ‌های مختلف فوتبال در حال بررسی جدول جدید مسابقات برای اتمام بازی‌های لیگ برتر کشور‌های خود هستند.

مسئولان فدراسیون فوتبال اسپانیا و اتحادیه فوتبالیست‌های اسپانیا در جلسه‌ای موافقت خود را با برگزاری مسابقات لالیگا به صورت هر ۷۲ ساعت یک بازی موافقت کرده اند. پیش از این قرار بود مسابقات لالیگا هر ۴۸ ساعت یکبار برگزار شود که با مخالفت شدید فدراسیون فوتبال اسپانیا این طرح رد شد.

لوئیس روبیالس رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا در خصوص برگزاری بازی‌ها در هر ۷۲ ساعت اظهار کرد: سلامتی بازیکنان برای ما از هرچیزی مهم‌تر است. برگزاری بازی‌ها به صورت هر ۴۸ ساعت یک بازی سلامت بازیکنان را به خطر می‌انداخت و فاصله ۷۲ ساعته بسیار منطقی‌تر است.

او ادامه داد: با توجه به این که در ادامه مسابقات لیگ هوا گرم‌تر می‌شود و رطوبت هوا بالاتر می‌رود در حال بررسی تمهیدات لازم برای برگزای بازی‌ها به بهترین شکل ممکن هستیم تا سلامت بازیکنان به خطر نیفتد.

پیش از این خاویر تاباس رئیس لالیگا از احتمال از سر گیری رقابت‌های لالیگا در تاریخ‌های ۲۸ ماه مه، ۶ ژوئن و یا ۲۸ ژوئن خبر داده بود.

این طور که به نظر می‌رسد باید به احتمال زیاد باید شاهد از سر گیری بازی‌های لالیگا از ماه آینده باشیم.

منبع: YJC
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->