ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟ تخصیص ارز ترجیحی واردات نهاده‌های دامی و برخی کالا‌های اساسی به روال قبل بازگشت
سرخط خبرها

۸۸۲ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در مشهد امحا شد

  • کد خبر: ۲۳۳۲۸۰
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۰
۸۸۲ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در مشهد امحا شد
مسئول پیگیری رمزارز‌های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: برای نخستین بار در کشور ۸۸۲ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز قاچاق کشف شده در استان توسط این شرکت در محل اداره کل اموال تملیکی در مشهد امحا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا لنگری افزود: این امحا با هدف جلوگیری از بازگشت دستگاه‌های استخراج رمزارز قاچاق به بازار در دوران اوج بار شبکه برق مطابق با شیوه نامه سازمان اموال تملیکی کشور انجام گرفته است.

وی اظهار کرد: دستگاه‌های غیرمجاز استخراج رمزارز قاچاق پس از کشف به اداره کل اموال تملیکی ارسال می‌شود که ۸۸۲ دستگاه مزبور نیز در سال ۱۴۰۲ از نقاط مختلف استان خراسان رضوی جمع آوری و به این اداره کل منتقل شده بود.

مسئول پیگیری رمزارز‌های شرکت توزیع نیروی برق خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال تاکنون نیز ۳۷ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز در شهرستان زبرخان و حدود ۱۰۰ دستگاه غیرمجاز استخراج رمزارز نیز به صورت پراکنده از نقاط مختلف استان کشف و ضبط شده است.

رمزارز با نام انگلیسی "Cryptocurrency" ابزار مجازی مبادلات مالی با سابقه‌ای کمتر از نیم قرن است که فقط به صورت دیجیتالی بر روی رایانه وجود دارد.

بر این اساس هیچ نوع معادل فیزیکی در قالب سکه یا اسکناس برای رمز ارز وجود ندارد، زیرا با استفاده از الگوریتم‌های ریاضی و فنون رمزنگاری با بکارگیری رایانه و همچنین دستگاهی به نام "ماینر" طی روندی طولانی و وقتگیر تولید و منتقل می‌شود. این روال که اغلب با استفاده از تعداد بسیاری ماینر و رایانه طی می‌شود نیازمند مصرف مقدار فراوانی انرژی برق است.

همزمان با گسترش تولید و کاربرد رمزارزها، حجم مصرف برق برای استخراج آنها نیز به میزان قابل توجهی افزایش یافته است، به طوری که میزان برق مصرف شده برای این منظور ظرف یک سال در ایسلند بیشتر از حجم برق مصارف خانگی آن کشور بوده است. به همین خاطر برخی کشور‌ها از جمله ایران اقدام به تعیین تعرفه‌های مالیاتی ویژه مصرف برق در این خصوص و کسب مجوز‌های لازم برای استخراج رمزارز کرده‌اند.

همچنین رمزارز‌ها به صورت نامتمرکز تولید، اداره و منتقل می‌شوند لذا از سوی هیچ نظام متمرکز بانکی قابل کنترل و ردگیری نیستند. همین ویژگی باعث شده برخی از منتقدان آن را زمینه و روشی برای پولشویی تلقی کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->