قیمت تتر رکورد زد (۴ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ تولید طلا در ایران به ۲۵ تن در سال می‌رسد پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه در روز شنبه ۵ مهر ۱۴۰۴ یارانه چه کسانی افزایش پیدا می‌کند؟ + جزئیات اجرای سریع خط آهن چابهار – زاهدان تا خراسان رضوی پلمب دو بنگاه مشاور املاک در مشهد (۳ مهر ۱۴۰۴) پایان خاموشی صنایع و بخش خانگی اعلام شد (۳ مهر ۱۴۰۴) آغاز فروش ۱۱ محصول ایران خودرو از یکشنبه + جدول فروش (۶ مهر ۱۴۰۴) معرفی بهترین کسب و کارهای مشهد با وبسایت تاپ مشهد مصرف بنزین در هفته پایانی شهریور به ۱۴۰ میلیون لیتر در روز رسید پاداش گزارش استخراج غیرمجاز رمزارز تا ۳۰۰ میلیون تومان افزایش یافت نخست وزیر هند خواهان واردات نفت از ایران شد بررسی قیمت امروز خودرو (۳ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول افزایش ۲۵ درصدی هزینه ساخت مسکن تنها در یک سال قیمت امروز گوشت و مرغ در مشهد (۳ مهر ۱۴۰۴)| گوشت آبگوشتی و خورشتی چند؟ وزیر جهاد کشاورزی: ۹۵ درصد مطالبات گندم‌کاران پرداخت شد بانک مرکزی: نماد اسکناس دلار و یورو در تالار مرکز مبادله ایجاد می‌شود پرداخت حدود ۱۲۰ همت وام ازدواج و فرزند طی ۶ ماه توسط شبکه بانکی | وام جهیزیه با کارت‌های رفاهی تا پایان آبان اجرایی می‌شود تاسیس اولین صندوق ETF بیت کوین در بورس تهران دلار دیجیتالی سقف شکنی کرد (۳ مهر ۱۴۰۴) | عبور تتر از ۱۰۸ هزار تومان هدف‌گذاری تولید ۵۵۰ هزار تن گندم در خراسان رضوی در سال زراعی جدید «ردیاب سوخت» به تراکتور‌های کشاورزی مشهد رسید | گامی در جهت شفاف‌سازی و مقابله با قاچاق تاخیر وزارت کار در حذف یارانه پردرآمد‌ها زیان ماهانه ۵ هزار میلیاردی به بار می‌آورد ذی نفعان، قطعه سازان را به مرز فروپاشی برده اند | چوب ذی نفعان لای چرخ قطعه سازی دلار امروز در مشهد چند قیمت خورد؟ (۳ مهر ۱۴۰۴) خروج یک واگن از قطار مسافری تهران-مشهد در ایستگاه مشهد | خدمات‌رسانی به سایر خطوط طبق روال در حال انجام است + جزئیات (۳ مهر ۱۴۰۴) طلا آرام گرفت | طلا در مشهد امروز چند؟ (۳ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

جریمه‌های سنگین در انتظار کدام مالکان است؟

  • کد خبر: ۲۳۴۰۰۱
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷
جریمه‌های سنگین در انتظار کدام مالکان است؟
نماینده مردم انزلی در مجلس با اشاره به ضرورت اجرای قانون سامان‌دهی زمین، مسکن و اجاره‌بها و تعیین سقف اجاره‌بها در استان‌هایی که تورم عمومی سالانه آن‌ها از حد تعیین‌شده بالاتر باشد، گفت: جریمه مالیاتی در انتظار مالکانی است که سقف اجاره‌بها را رعایت نکنند.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد دنیامالی با اشاره به ضرورت مدیریت بازار مسکن و نظارت بر اجاره‌خانه‌ها گفت: در مجلس یازدهم، قانون سامان‌دهی زمین، مسکن و اجاره‌بها به تصویب رسیده و برای اجرا توسط رئیس مجلس ابلاغ شده است. در قانون مذکور، برای کنترل قیمت اجاره‌بها، به شورای عالی مسکن اجازه داده شده در استان‌هایی که تورم عمومی بالاتر از ۳۰ درصد دارند، به میزان ۵۰ الی ۱۰۰ درصد تورم سالانه سقف اجاره‌بها تعیین کند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اینکه تعیین سقف اجاره‌بها مانع از افزایش افسارگسیخته قیمت مسکن می‌شود، گفت: برای مالکانی که سقف اجاره‌بها را رعایت نکنند نیز جریمه مالیاتی در نظر گرفته شده است و امیدواریم این امر به‌درستی اجرایی شود. به صورت کلی آثار وضعی اجاره‌بها در مناطق مختلف کشور و حتی کلانشهری مانند تهران با هم متفاوت است به نحوی که افزایش ۲۵ درصد اجاره در منطقه یک تهران با افزایش همین میزان اجاره در مناطق ۱۵ و ۱۶ تهران کاملاً متفاوت بوده و عموماً فشار واردشده به اقشار کم‌درآمد بسیار بیشتر است.

وی ادامه داد: در کنار تعیین سقف قیمتی، تلاش کردیم با افزایش تسهیلات بانکی شرایط بهتری را برای مستأجران در پرداخت رهن و اجاره خانه فراهم کنیم. در شرایط فعلی که تورم در کشورمان بالای ۴۰ درصد اعلام می‌شود، حقوق کارکنان دولت و بازنشستگان کمتر از این میزان رشد می‌کند که موجب کوچک‌تر‌شدن سفره مردم می‌شود.

نماینده مردم انزلی در مجلس خاطرنشان کرد: در مجلس تلاش کردیم افزایش‌ها حقوق‌ها را واقعی‌تر در نظر بگیریم، اما برخی معتقد بودند که این امر موجب بروز ناترازی در بودجه می‌شود. در حالی که ما سعی کردیم دستمزد‌ها را واقعی‌تر ببینیم. امیدواریم با اجرای قانون سامان‌دهی اجاره‌بها، وضعیت بهتری را در حوزه اجاره شاهد باشیم.

منبع: خانه ملت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->