مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه ۶ اسفند ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۴۰۵۱
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟
پژوهشگران در یک پژوهش جدید به این نتیجه رسیده‌اند که بالارفتن دما می‌تواند یک عامل مهم در افزایش احتمال حملات میگرنی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهش جدیدی که در دانشکده پزشکی دانشگاه سینسیناتی» (UC Cincinnati) و «مدرسه پزشکی آیکان در ماونت ساینای» (ISMMS) انجام شده است، اطلاعات جدیدی را درباره میگرن ارائه می‌دهد.

به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه سینسیناتی، این پژوهش جدید نشان می‌دهد که با افزایش دما، احتمال حملات میگرنی افزایش می‌یابد. وینسنت مارتین (Vincent Martin) پژوهشگر حوزه پزشکی دانشگاه سینسیناتی و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: تغییر آب‌و‌هوا یکی از رایج‌ترین عوامل محرک میگرن است.

همچنین این پژوهش، استفاده از داروی «فرمانزوماب» (Fremanezumab) و توانایی آن را در جلوگیری از سردرد‌های ناشی از افزایش دما مورد بررسی قرار داد. فرمانزوماب که نام تجاری آن «آجووی» (AJOVY) است، به صورت تزریق زیرپوستی تجویز می‌شود و بخشی از یک مجموعه آنتی‌بادی مونوکلونال به شمار می‌رود که در شش سال گذشته، برای درمان میگرن به بازار آمده است. این گروه از داروها، راه انتشار نوعی پروتئین به نام «CGRP» را مسدود می‌کنند که مسئول انتقال درد در مغز و سیستم عصبی است.

پژوهشگران ۶۶۰ بیمار مبتلا به میگرن را به همراه داده‌های آب‌وهوایی منطقه محل سکونت آنها مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که به ازای هر افزایش دمای روزانه تا ۱۰ درجه فارنهایت، ۶ درصد افزایش در هر سردرد وجود دارد. با وجود این، در طول دوره‌های زمانی درمان با فرمانزوماب، این ارتباط به طور کامل ناپدید شد.

«فرد کوهن» (Fred Cohen) دانشیار پزشکی مدرسه پزشکی آیکان در ماونت ساینای و از پژوهشگران این پروژه گفت: این اولین پژوهشی است که نشان می‌دهد درمان‌های خاص میگرن که راه پروتئین CGRP را مسدود می‌کنند، ممکن است سردرد‌های مرتبط با آب و هوا را درمان کنند.

مارتین خاطرنشان کرد که اگر نتایج این پژوهش در مطالعات آینده نیز تایید شوند، شاید این درمان بتواند به بسیاری از افراد مبتلا به میگرن ناشی از آب و هوا کمک کند. وی افزود: ما دریافتیم که افزایش دما یک عامل مهم برای بروز میگرن در همه مناطق آمریکاست. این نتیجه بسیار شگفت‌انگیز است، زیرا همه الگو‌های آب‌وهوایی متفاوت سراسر کشور را بررسی می‌کند تا به یک الگوی بسیار مهم برسد.

«آل پیترلین» (Al Peterlin) رئیس بازنشسته هواشناسی در «وزارت کشاورزی آمریکا» و از پژوهشگران این پروژه، یک نظر دیگر را اضافه کرد. پیترلین گفت: بقراط، پدر علم پزشکی، معتقد بود که آب‌وهوا و دارو یک ارتباط تنگاتنگ دارند. اکنون، چند هزار سال بعد، ما ثابت می‌کنیم که آب‌وهوا در وضعیت سلامتی انسان اهمیت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->