کلاهبرداری با شگرد ارائه تسهیلات | شناسایی ۱۰۰ مال‌باخته تاکنون (۳ دی ۱۴۰۳) قتل زن هنرمند توسط راننده‌اش در مشهد + عکس معرفی ۲ ویتامین که به کاهش وزن کمک می‌کنند غذا‌های کنسروی در چه شرایطی کشنده هستند؟ حکم ریاست ۱۸ دانشگاه کشور تأیید شد افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان کشوری در سال ۱۴۰۴ | نحوه اجرای متناسب‌سازی در سال آینده چگونه است؟ نفوذ سامانه بارشی از غرب کشور از جمعه | آلودگی شدید هوای مشهد و ۹ شهر دیگر (۳ دی ۱۴۰۳) وزارت بهداشت: مردم هنگام آلودگی هوا در فضای باز تردد نکنند یک سرماخوردگی ساده با درمان میلیونی! «جنین» غیر از خدا پناهی ندارد وضعیت ارز دارو در سال ۱۴۰۴ چگونه خواهد بود؟ هشدار هواشناسی درباره آلودگی هوای مشهد در روز‌های دوشنبه و سه‌شنبه (۳ و ۴ دی ۱۴۰۳) سهم مردم از هزینه‌های درمان بین ۳۰ تا ۵۰ درصد است | بدهی ۹۴ هزار میلیارد تومانی وزارت بهداشت زن معتاد مدعی شد: قابله نوزادم را بعد زایمان دزدید «فاطمه» و «زهرا» پرتعدادترین نام دختران در ایران در حادثه سقوط هواپیما گردشگری در برزیل ۹ نفر کشته شدند+تصویر نابینایی ۹ نفر در بیمارستان چشم‌پزشکی نگاه| سه نفر از کادر درمان تعلیق شدند نشست «نقش قانون عفاف و حجاب در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی» در مشهد برگزار شد حجاب یک مسئله تمدنی و وجه تمایز ما با دنیای غرب است روماتیسم مفصلی ریسک بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد معاون دادستان مرکز خراسان رضوی: بیش از ۵۰ درصد طلاق‌ها ناشی از بی‌حجابی و بی‌بندوباری است ۱۵۰ دستگاه تلفن همراه سرقتی در مشهد کشف شد (۲ دی ۱۴۰۳) حق حبس در نکاح چیست و چه آثاری دارد؟ اصول رانندگی در زمان یخبندان و لغزندگی جاده | لغزندگی و رانندگی سقوط مرگبار بالگرد آمبولانس در ترکیه + فیلم عذرخواهی رئیس سازمان نظام پزشکی درخصوص حادثه نابیناشدن ۹ نفر در بیمارستانی در تهران تعداد پشت‌نوبتی‌های جهیزیه به صفر خواهد رسید مدارس کردستان فردا (۳ دی ۱۴۰۳) حضوری است آسیب‌دیدگان اجتماعی بیمه سلامت می‌شوند سالمندشدن جمعیت چه مشکلاتی به دنبال دارد؟ آیا خیار‌های توخالی برای خوردن بی‌خطر هستند؟
سرخط خبرها

آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟

  • کد خبر: ۲۳۴۰۵۱
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
آیا گرمای هوا باعث تشدید میگرن می‌شود؟
پژوهشگران در یک پژوهش جدید به این نتیجه رسیده‌اند که بالارفتن دما می‌تواند یک عامل مهم در افزایش احتمال حملات میگرنی باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، پژوهش جدیدی که در دانشکده پزشکی دانشگاه سینسیناتی» (UC Cincinnati) و «مدرسه پزشکی آیکان در ماونت ساینای» (ISMMS) انجام شده است، اطلاعات جدیدی را درباره میگرن ارائه می‌دهد.

به نقل از وب‌سایت رسمی دانشگاه سینسیناتی، این پژوهش جدید نشان می‌دهد که با افزایش دما، احتمال حملات میگرنی افزایش می‌یابد. وینسنت مارتین (Vincent Martin) پژوهشگر حوزه پزشکی دانشگاه سینسیناتی و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: تغییر آب‌و‌هوا یکی از رایج‌ترین عوامل محرک میگرن است.

همچنین این پژوهش، استفاده از داروی «فرمانزوماب» (Fremanezumab) و توانایی آن را در جلوگیری از سردرد‌های ناشی از افزایش دما مورد بررسی قرار داد. فرمانزوماب که نام تجاری آن «آجووی» (AJOVY) است، به صورت تزریق زیرپوستی تجویز می‌شود و بخشی از یک مجموعه آنتی‌بادی مونوکلونال به شمار می‌رود که در شش سال گذشته، برای درمان میگرن به بازار آمده است. این گروه از داروها، راه انتشار نوعی پروتئین به نام «CGRP» را مسدود می‌کنند که مسئول انتقال درد در مغز و سیستم عصبی است.

پژوهشگران ۶۶۰ بیمار مبتلا به میگرن را به همراه داده‌های آب‌وهوایی منطقه محل سکونت آنها مورد بررسی قرار دادند و دریافتند که به ازای هر افزایش دمای روزانه تا ۱۰ درجه فارنهایت، ۶ درصد افزایش در هر سردرد وجود دارد. با وجود این، در طول دوره‌های زمانی درمان با فرمانزوماب، این ارتباط به طور کامل ناپدید شد.

«فرد کوهن» (Fred Cohen) دانشیار پزشکی مدرسه پزشکی آیکان در ماونت ساینای و از پژوهشگران این پروژه گفت: این اولین پژوهشی است که نشان می‌دهد درمان‌های خاص میگرن که راه پروتئین CGRP را مسدود می‌کنند، ممکن است سردرد‌های مرتبط با آب و هوا را درمان کنند.

مارتین خاطرنشان کرد که اگر نتایج این پژوهش در مطالعات آینده نیز تایید شوند، شاید این درمان بتواند به بسیاری از افراد مبتلا به میگرن ناشی از آب و هوا کمک کند. وی افزود: ما دریافتیم که افزایش دما یک عامل مهم برای بروز میگرن در همه مناطق آمریکاست. این نتیجه بسیار شگفت‌انگیز است، زیرا همه الگو‌های آب‌وهوایی متفاوت سراسر کشور را بررسی می‌کند تا به یک الگوی بسیار مهم برسد.

«آل پیترلین» (Al Peterlin) رئیس بازنشسته هواشناسی در «وزارت کشاورزی آمریکا» و از پژوهشگران این پروژه، یک نظر دیگر را اضافه کرد. پیترلین گفت: بقراط، پدر علم پزشکی، معتقد بود که آب‌وهوا و دارو یک ارتباط تنگاتنگ دارند. اکنون، چند هزار سال بعد، ما ثابت می‌کنیم که آب‌وهوا در وضعیت سلامتی انسان اهمیت دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->