زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟ روزانه ۶۰۰ بیمار در بخش اورژانس بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد پذیرش می‌شود خوابگاه ویژه دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد شد خراسان‌رضوی آماده میزبانی از مسافران و زائران تابستانی از ابتدا تا نهم تیرماه ۱۴۰۳، شش نفر در سیل رودبار جان خود را از دست دادند اجباری در کمک به مدرسه وجود ندارد | ثبت‌نام دانش‌آموزان در مدارس دولتی صددرصد رایگان است + جزئیات آفتاب‌سوختگی را چطور درمان کنیم؟ ۸۵۰۰ پرستار در مشهد و خراسان‌رضوی آماده خدمات‌رسانی در طرح تابستانه هستند
سرخط خبرها

سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت

  • کد خبر: ۲۳۴۱۰۲
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶
سلول درمانی، درمان «زخم پای دیابتی» را ممکن ساخت
دانشیار پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: معالجه بیماری‌های خاص و سخت‌درمان از جمله «زخم پای دیابتی» از طریق سلول درمانی و سلول‌های بنیادی در این دانشگاه انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا رحیمی روز یکشنبه در حاشیه برگزاری همایش ارائه دستاوردهای پژوهشی فناورانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جمع خبرنگاران افزود: استفاده از تولیدات طب بازساختی و سلول‌های بنیادی از جمله فعالیت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که در درمان بیماری‌های مختلف از جمله بیماری زخم پای دیابتی می‌تواند مورد بهره‌برداری قرار گیرد.

وی بیان کرد: بیماری زخم پای دیابتی که بسیار مزمن و ناتوان کننده است و اغلب منجر به قطع عضو بیمار می‌شود، هم اینک با استفاده از انواع فرآورده‌های سلول‌های بنیادی قابل درمان بوده و لذا استفاده از روش سلول درمانی در مداوای این بیماری بسیار ارزشمند و نوید بخش است.

دانشیار پزشکی مولکولی و سلول‌های بنیادی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: حوزه‌های درمان‌های نوین و سلول‌های بنیادی و ژن درمانی یکی از بزرگترین فناوری‌ها در کشور بوده و اکنون به مرحله‌ای رسیده که از پژوهش عبور کرده است، به این معنا که پژوهش و فناوری برای درمان به کار گرفته می‌شود.

رحیمی گفت: در همایش ارائه دستاوردهای پژوهشی فناورانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد، قصد داریم با کمک خیران فرآیندهای مرتبط با سلول‌های بنیادی را گسترش دهیم تا از این طریق فرآورده‌های سلول‌های بنیادی را در درمان انواع مختلف بیماری‌ها به کار گیریم.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و افزون بر ۲۵ هزار نیروی بهداشتی و درمانی، هم اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->