تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار صورت خندان آسمان شب | زمان و شیوه رصد آرایش نادر ماه و زهره و زحل نتایج یک تحقیق جدید: کلاغ‌ها هندسه می‌فهمند! اولین شبکه ۱۰G جهان با سرعت دانلود ۱۰ گیگابیت‌برثانیه در چین راه‌اندازی شد ۲۵ درصد نسل Z فکر می‌کنند هوش مصنوعی خودآگاه شده است تسهیل‌گری سازمان تنظیم مقررات در زمینه هوش مصنوعی دولت برای آموزش هوش مصنوعی به دانش‌آموزان، معلمان و والدین پلتفرم رایگان آماده کرده است دانشمندان وجود اولین سیاهچالۀ بدون ستاره در کهکشان راه شیری را تأیید کردند پاول دورف: فرانسه می‌خواهد به پیام‌های رمزگذاری‌شده کاربران تلگرام دسترسی داشته باشد دولت و ایرانسل با همکاری هم دستیار هوشمند ارائه خدمات معرفی می‌کنند نخستین بارش شهابی سال در راه آسمان ایران افتتاح غیررسمی بزرگ‌ترین موزه تمدنی جهان در مصر نتیجه تحقیقات جدید: در بسیاری از خمیردندان‌ها ‌فلزات خطرناک وجود دارد کشف شواهدی جدید از وجود حیات باستانی در مریخ قابلیت شگفت‌انگیز ChatGPT: شناسایی موقعیت مکانی عکس‌ها پروژه‌های بلندپروازانه برای زندگی بشر زیر آب انسان‌ها و ربات‌های انسان‌نما در مسابقه دو ماراتن چین رقابت کردند + فیلم انتشار آگهی مسکن بدون ثبت اطلاعات ملک در سامانه املاک و اسکان ممنوع است
سرخط خبرها

درباره گجت Xreal که برای استفاده بهتر از عینک‌های واقعیت افزوده ساخته شده

  • کد خبر: ۲۳۴۴۲۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۹
درباره گجت Xreal که برای استفاده بهتر از عینک‌های واقعیت افزوده ساخته شده
دستگاه جدید Xreal Beam Pro شبیه موبایل‌های امروزی است، اما در دسته‌ی گوشی‌های هوشمند قرار نمی‌گیرد.

به گزارش شهرآرانیوز - Xreal Beam Pro دستگاهی مجهزبه سیستم‌عامل اندروید است که به‌عنوان همراهی ایدئال برای عینک‌های واقعیت افزوده‌ی سری Air شرکت Xreal ساخته شده. Beam Pro نسبت‌به نسل قبلی خود یعنی Beam، ارتقای قابل توجهی تجربه کرده است.

درباره گجت Xreal که برای استفاده بهتر از عینک‌های واقعیت افزوده ساخته شده

شرکت Xreal عینک‌های واقعیت افزوده با ظاهری شبیه به عینک‌های معمولی تولید می‌کند که نمایشگری داخلی دارند. عینک‌ها فاقد پردازنده‌ی داخلی هستند و به‌جای آن، از طریق درگاه USB-C به یک گوشی هوشمند (یا کامپیوتر) متصل می‌شوند.

Xreal Beam Pro با سیستم‌عامل nebulaOS که نسخه‌ای سفارشی از اندروید ۱۴ است و به‌طور خاص برای واقعیت افزوده بهینه شده، کار می‌کند. Beam Pro دارای نمایشگر LCD لمسی ۹۰ هرتز با سایز ۶٫۵ اینچ و وضوح ۲۴۰۰×۱۰۸۰ پیکسل است. خود دستگاه، یک کنترلر با حسگر‌های حرکتی است که آن را به یک ماوس بی‌سیم تبدیل می‌کند.

درباره گجت Xreal که برای استفاده بهتر از عینک‌های واقعیت افزوده ساخته شده

Beam Pro مجهزبه دو دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با سنسور‌های ISOCELL JN۱ در پشت است. فاصله‌ی این دوربین‌ها ۵۰ میلی‌متر است که با فاصله‌ی بین دو چشم انسان مطابقت دارد و امکان ثبت تصاویر و ویدیو‌های سه‌بعدی را فراهم می‌کند.

ضبط ویدیوی سه‌بعدی به دلیل لزوم همگام‌سازی حسگر‌ها در سطح پیکسل برای دستیابی به بهترین کیفیت تصویر و همچنین تنظیم لرزشگیر الکترونیکی به صورت ویژه برای حالت استروسکوپی، از نظر فنی کار پیچیده‌ای است.

درباره گجت Xreal که برای استفاده بهتر از عینک‌های واقعیت افزوده ساخته شده

قلب تپنده‌ی Beam Pro تراشه‌ی اسنپدراگون چهار نانومتری است و این محصول با باتری ۴٬۳۰۰ میلی‌آمپر‌ساعتی تغذیه می‌شود. مدل پایه از ۶ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی (قابل ارتقا تا یک ترابایت) بهره می‌برد. مدل دیگر با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی عرضه می‌شود. هر دو مدل به Wi-Fi ۶ و بلوتوث ۵٫۲ مجهز هستند.

Beam Pro دارای دو درگاه USB-C است. یکی از آنها برای اتصال به عینک‌های سری Air و دیگری به صورت اختیاری برای شارژ دستگاه با توان حداکثر ۲۷ وات قابل استفاده است.

قیمت Xreal Beam Pro در کانفیگ پایه ۱۸۰ دلار است و مدل بالاتر با ۸ گیگابایت رم و ۲۵۶ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی ۲۲۵ دلار قیمت دارد. قرار است به‌زودی مدل دیگری با قابلیت اتصال به شبکه‌ی ۵G معرفی شود.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->