بسته اینترنت ۱۴۰۴ خبرنگاران چه زمانی فعال می‌شود؟ + فیلم ریتم مخفی مغز در کنترل استرس کشف شد استودیو تیم‌ نینجا: نسخه اصلی بازی Nioh ۳ بهبودها و تغییرات زیادی خواهد داشت گلکسی S25 FE چه زمانی رونمایی می‌شود؟ طرح «نظام‌بخشی فضای مجازی» در مجلس اعلام وصول شد | صیانت ۳ در راه است؟ ضعف آنتن‌دهی و دسترسی دشوار به اینترنت در مشهد در زمان قطعی برق | چرا با قطع شدن برق آنتن موبایل هم می‌رود؟ گوگل در تبلیغ جدید پیکسل ۱۰، هوش مصنوعی اپل را به مسخره کرده است چرا مردم از اینترنت فیبر نوری استقبال نمی‌کنند؟ ویوو X۳۰۰ به دوربین جدید و قدرتمند ساخت سامسونگ مجهز خواهد بود ۸ ترفند جدید و غیرمعمول و کاربردی برای سؤال‌پرسیدن از چت‌جی‌پی‌تی آیا بازی‌های ویدیویی باعث افزایش ضریب هوشی کودکان می‌شود؟ اطلاعیه گروه انتخاب: اختلال ۹۰ درصد تلویزیون‌های اسنوا و دوو حل شده است بعد از نابودی بشریت، احتمالاً اختاپوس‌ها وارث تمدن انسان‌ها خواهند بود! برای اجرای بازی Battlefield ۶ چه مشخصات سیستمی نیاز است؟ چطور بفهمیم چت‌هایمان با ChatGPT در گوگل منتشر شده است یا نه؟ + راهنمای حذف ماجرای عجیب انتشار چت‌های کاربران ChatGPT در گوگل جزئیاتی جدید از زمان و شیوه رفع مشکل تلویزیون‌های هوشمند اسنووا و دوو (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) حمله سایبری هکرها به بیش از ۹۰ نهاد آمریکا گوشی گلکسی S۲۵ FE سامسونگ به زودی عرضه می‌شود حساب گوگل کاربران زیر ۱۸ سال با هوش مصنوعی محدود می‌شود نوزادی که رویانش ۳۰ سال پیش فریز شده بود، سالم متولد شد
سرخط خبرها

آیا عینک واقعیت افزوده شرکت متا پیشرفته‌ترین محصول الکترونیکی تاریخ خواهد بود؟

  • کد خبر: ۲۰۲۱۱۲
  • ۰۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۰
آیا عینک واقعیت افزوده شرکت متا پیشرفته‌ترین محصول الکترونیکی تاریخ خواهد بود؟
متا سرمایه‌گذاری هنگفتی درزمینه طراحی عینک‌های واقعیت افزوده انجام داده و به تازگی اندرو باسورث، مدیر ارشد فناوری متا، ادعایی درباره عینک AR آن‌ها مطرح کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز - عینک متا برای عرضه تجاری تا پایان این دهه میلادی برنامه‌ریزی شده و این شرکت آن را جایگزینی برای گوشی‌های هوشمند می‌داند. 

درحال‌حاضر هیجان زیادی پیرامون عینک ری-بن متا وجود دارد. این عینک با دوربین و بلندگو‌های داخلی عرضه شده است و کاربران می‌توانند با آن موسیقی گوش دهند و حتی تماس تلفنی بگیرند. اما متا برنامه جاه‌طلبانه‌تری برای این عینک‌ها دارد؛ این شرکت قصد دارد عینکی طراحی کند که کاربران با داشتن آن دیگر به گوشی‌های هوشمند نیازی نداشته باشند.

اندرو باسورث می‌گوید: «در حوزه محصولات الکترونیکی مصرفی، این محصول می‌تواند پیشرفته‌ترین چیزی باشد که گونه زیستی ما تاکنون تولید کرده است.» به‌احتمال‌زیاد این عینک تا پایان دهه میلادی وارد بازار نخواهد شد. متا درنظر دارد نمونه اولیه این عینک را که با نام «پروژه نازار» شناخته می‌شود، تا سال ۲۰۲۴ عرضه کند. عرضه مدل‌های سبک‌تر و پیشرفته‌تر این عینک برای سال‌های ۲۰۲۶ و ۲۰۲۸ برنامه‌ریزی شده است. براساس برخی گزارش‌ها، این عینک‌ها قابلیت‌هایی مانند تعامل با هولوگرام افراد دیگر را ممکن خواهند ساخت.

به گفته باسورث، یکی از موانع اصلی آن‌ها، ایجاد نمایشگر‌هایی شفاف و باکیفیت است که درعین‌حال مقرون‌به‌صرفه باشند. متا همچنین درنظر دارد عینک‌ها را به‌گونه‌ای بسازد که کاربران نیاز کمتری به شارژ آن‌ها داشته باشند.

همچنین باسورث پیشرفت‌های هوش مصنوعی را برای این عینک مفید می‌داند. به گفته او، متا در توسعه این عینک حتماً یک دستیار هوش مصنوعی را درنظر خواهد گرفت؛ البته باسورث جزئیات زیادی در مورد نحوه ادغام هوش مصنوعی در دستگاه ارائه نکرد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->