برخورد قطار با دختر ۱۷ ساله+ جزییات تصادف کامیون و پژو در مشهد ۱۰ مصدوم بر جای گذاشت (۲ تیرماه ۱۴۰۳) محدوده جغرافیایی ثبت‌نام مدارس تغییر کرد عمل جراحی خارج‌کردن ساچمه از مغز مامور نیروی انتظامی با موفقیت انجام شد دستگیری شرور عربده کش در خیابان پاسداران (۲ تیرماه ۱۴۰۳) بازداشت ۷ متهم در خصوص گروگان‌گیری ۱۴ میلیاردتومانی | آدم‌ربایان جسد مقتول را مثله کردند! کدام غذاها عامل اضطراب هستند؟ رفع توقیف هشت هزار خودرو متخلف در زمینه کشف حجاب سلاخی زن و مرد جوان مقابل چشمان فرزند سه ساله به دست مرد همسایه (۲ تیر ۱۴۰۳) سیلاب راه ارتباطی ۱۴ روستا در خراسان رضوی را مسدود کرد (۲ تیر ۱۴۰۳) قتل خونین برادر در رختخواب| قاتل روانی با پلیس تماس گرفت تنور داغ خرید در صفحات اینستاگرامی استاد دانشگاهی که تبدیل به سارق معتاد شد! قبل از عمل‌های زیبایی از نظام پزشکی استعلام بگیرید یک شرکت هرمی در مشهد شناسایی شد| دستگیری ۱۱ متهم (۲ تیر ۱۴۰۳) با این کار‌ها صد سال عمر کنید اگر تنها زندگی می‌کنید مراقب این چند مورد باشید کاشت رایگان حلزون شنوایی برای دو هزار کودک در دولت سیزدهم نرخ باروری در کشور‌های ثروتمند چه میزان است؟ فرمانده مرزبانی انتظامی از پایش اپتیکی و الکترواپتیکی مرز‌های کشور به صورت شبانه‌روزی خبرداد
سرخط خبرها

تبلیغات محصول مکمل در شبکه‌های ماهواره‌ای را نشانه غیرمجاز بودن بدانید

  • کد خبر: ۲۳۴۴۸۷
  • ۳۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۲
تبلیغات محصول مکمل در شبکه‌های ماهواره‌ای را نشانه غیرمجاز بودن بدانید
مدیرکل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: هر نوع تبلیغ مصرف فرآورده مکمل در شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی ممنوع است؛ بنابراین مردم در صورت مشاهده تبلیغ یک داروی گیاهی و مکمل در این فضا، آن را نشانه غیرمجاز بودن تلقی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر علیرضا رستمی اظهار کرد: تبلیغ مصرف دارو و فرآورده مکمل در شبکه‌های ماهواره‌ای و مجازی ممنوع است و در صورت مشاهده و وصول گزارش‌های میدانی مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرد.

وی افزود: دارو‌های طبیعی سنتی و مکمل معتبر صرفا در داروخانه‌های مجاز سراسر کشور قابل عرضه است.

مدیرکل امور فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو تصریح کرد: فرآورده‌های مکمل هم مانند سایر فرآورده‌های دارویی برچسب اصالت و کد ۱۶رقمی دارند که در سامانه تی‌تک (www.ttac.ir) قابل ثبت است یا از نرم‌افزار تلفن همراه (موجود در سامانه تی‌تک) و یا ارسال کد ۱۶ رقمی به شماره پیامک ۲۰۰۰۸۸۲۲ قابل رصد و استعلام است.

بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، وی در مورد نحوه ثبت شکایت درخصوص محصولات غیرمجاز توضیح داد: سازمان غذا و دارو از طریق میز‌های پیشخوان طراحی شده و قابل دسترس در تارنمای سازمان غذا و دارو در هر لحظه آمادگی ثبت و پاسخگویی به شکایات واصل در این حوزه را دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->