آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟
سرخط خبرها

وزیر آموزش‌وپرورش: در ۳۳ ماه خدمت شهید رئیسی، ایران به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد

  • کد خبر: ۲۳۴۷۹۱
  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۹
وزیر آموزش‌وپرورش: در ۳۳ ماه خدمت شهید رئیسی، ایران به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد
وزیر آموزش‌وپرورش گفت: در ۳۳ ماه خدمت شهید رئیسی، ایران به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد. تا زمان شهادت او، حدود ۷ هزار مدرسه در کشور ساخته شد و این یک نصاب بی‌سابقه است.

به گزارش شهرآرانیوز، در بیست‌وششمین جشنواره خیران مدرسه‌ساز که امروز در تالار قدس حرم مطهر رضوی برگزار شد، رضامراد صحرایی، وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به برخی خصوصیات شهید آیت‌الله رئیسی گفت: شهید رئیسی راه سعادت کشور را از برخاستن از میان مردم برگزید. شهید رئیسی نمونه شد از آن جهت که سعی کرد «در مردم» و «با مردم» و «از مردم» باشد. خط‌قرمز او در همه تصمیمات، منفعت، رضایت و خدمت به مردم بود. او دولت را به مردم برگرداند و «برای‌مردم‌بودن» برای او اهمیت داشت.

وی افزود: شهید رئیسی اخلاق را به سیاست برگرداند و از هیچ اصل اخلاقی عدول نکرد. او اخلاق را مقدم بر سیاست می‌دانست و درنتیجه، وقت خود را به‌جای سیاست، صرف اخلاق کرد.

صحرایی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی حکمرانی ملت و امت مبتنی بر دیدگاه ولایت فقیه را به‌درستی پیاده‌سازی کرد. تلاش می‌کرد حرف ولی بر زمین نماند و ولی نیز جز سعادت ملت و میهن و برافراشته‌شدن پرچم اسلام نمی‌خواهد.

وی تأکید کرد: شهید رئیسی نوع ویژه‌ای از حکمرانی را بنا کرد که آن، حکمرانی بی‌حاشیه و خدمت بی‌منت به ملت بود. او اثبات کرد که عزت توسط خدا به دست می‌آید و خدا نیز مسیر کسب عزت را خدمت به مردم قرار داده است.

وزیر آموزش‌وپرورش در ادامه، به خدمات دولت شهید رئیسی در توجه به موضوعات آموزش و پرورش در جامعه اشاره کرد و گفت: در ۳۳ ماه خدمت شهید رئیسی، ایران به کارگاه مدرسه‌سازی تبدیل شد و تا زمان شهادت او، حدود ۷ هزار مدرسه در کشور ساخته شد که این یک نصاب بی‌سابقه است. همچنین در دوره او، ۷۰ هزار کلاس درس، بهسازی و بازسازی و مقاوم‌سازی شد.

وی افزود: شهید رئیسی، به تأمین معلم برای سال‌های آینده کشور توجه داشت و در دوره او، به دانشگاه فرهنگیان بیش‌از ۸۷ هزار ردیف استخدامی داده شد.

صحرایی خاطرنشان کرد: شهید رئیسی، دولت را شریک کار خیران کرد و از سوی دیگر، ازآنجاکه به آموزش و پرورش اهمیت می‌داد، به آینده ایران توجه داشت. افتخار می‌کرد که در جمع خیران باشد. تأکید داشت سرفرازی ملت به دست مردم رقم خواهد خورد و خیران در میان مردم، چراغ‌های نورانی هستند که با همراهی آن‌ها می‌توان کمبود‌ها و کاستی‌ها را برطرف کرد.

وی در ادامه، به سفر دو هفته گذشته خود به استان خراسان‌رضوی اشاره کرد و افزود: در استان خراسان‌رضوی، به‌همت مسئولان استان، برنامه ساخت ۵ هزار کلاس درس بدون اعتبارات دولتی آغاز شده است که برای سایر استان‌ها الگو شد و امروز در جمع شما خیران، نوع ویژه‌ای از تأمین مالی برای ساخت آینده کشور را می‌بینیم.

صحرایی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه در زلزله اخیر شهرستان کاشمر، به بیش‌از ۲۰ مدرسه آسیب رسیده است، خواستار توجه خیران به این منطقه از استان شد.

وزیر آموزش‌وپرورش در بخش پایانی سخنان خود، با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان، نرم‌افزار تربیتی جمهوری اسلامی ایران است، خاطرنشان کرد: متأسفانه این دانشگاه با همه تلاش‌های صورت‌گرفته، ضعیف نگه داشته شده است. اگر یک جای مولدتر از مدرسه برای تربیت افراد وجود داشته باشد، دانشگاه فرهنگیان است.

وی افزود: قوت هر کشور به اندازه قوت معلمان آن است و دانشگاه فرهنگیان است که معلم می‌سازد؛ لذا ساخت دانشگاه فرهنگیان و تربیت‌معلم هم فضیلتی ویژه‌تر از مدرسه‌سازی است و امیدواریم خیران در کنار ساخت مدارس، به این موضوع نیز توجه داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->