دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید

  • کد خبر: ۲۳۵۴۱۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید
مصرف گوشت تازه‌ذبح‌شده ممکن است عوارضی همچون تب کریمه کنگو را به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، قدیم‌ها را که یاد می‌کنیم، چیز‌های جالبی دستمان می‌آید. شاید در نبود دسترسی به نتایج علمی امروز و مقالات بالاترین و بهترین دانشگاه‌ها و مراکز جهان، تجربه برای همه حرف اول را می‌زد. ریش‌سفیدی به همین دلیل حرمت داشت و وقتی بزرگ یک فامیل حرفی می‌زد، کسی جلویش قد علم نمی‌کرد که از نتایج علمی و مقالات روز دنیا بگوید. همه‌چیز زیر دست پیراهن‌هایی بود که بیشتر پاره شده بود و برای هرکدام از کارهایشان دلایلی داشتند و روشی.

یادم می‌آید مادربزرگ مرحومم می‌گفت در ایامی که پدر یا پدربزرگش قربانی‌ داشتند، گوشت را برای مدتی در یک محل خنک نگه می‌داشتند. کمتر پیش می‌آمد گوشت بخورند و مدل مصرف گوشت شاید خودش دانشکده‌ای باشد از دانشگاه تجربیات گذشتگان که در این مقال نگنجد. اما همیشه از گوشت قورمه‌‌شده‌ای توصیف می‌کرد که با روش خاصی برای نگهداری طولانی‌مدت در فرایندی وارد می‌کردند و زمان مصرف هم طعم جذابی داشته است.

اما حرف اصلی‌اش این بود که گوشت را نباید تازه مصرف کرد. حتی وقتی از خاطرات تعریف می‌کرد، برای مهمانان سرزده که قربانی می‌کردند، از تکریم و هواداری مهمان نبوده که گوشت تازه را روی سیخ می‌زدند و کباب می‌کردند؛ بلکه از دسترسی سریع بوده است. در آن لحظه و ساعت برای مهمان چیزی به جز کباب گوشت نداشتند که مهیا کنند وگرنه خورش که برای آماده‌کردنش باید زمان می‌داشتند، یکی از غذا‌های خوب و مهم برای تکریم مهمان محسوب می‌شد. 

گوشت را تازه مصرف نکنید

نگهداری گوشت‌های تازه‌ذبح‌شده در یخچال سبب می‌شود باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک است و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین برود و به‌اصطلاح عقیم شود.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: «با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری‌های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می‌برد.»
او با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌ها و باکتری‌ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

تا ۲۴ ساعت در یخچال

وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری‌های مختلف آن از بین رود. مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتری‌های آن می‌شود افزود: «در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به ۸/۵ تا ۲/ ۶ رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می‌شود» و یادآور شد: «نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می‌شود.»
وی گفت: ما به مردم توصیه می‌کنیم در موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->