رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید

  • کد خبر: ۲۳۵۴۱۵
  • ۰۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
گوشت را تا ۲۴ ساعت بعد از ذبح‌شدن، مصرف نکنید
مصرف گوشت تازه‌ذبح‌شده ممکن است عوارضی همچون تب کریمه کنگو را به همراه داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، قدیم‌ها را که یاد می‌کنیم، چیز‌های جالبی دستمان می‌آید. شاید در نبود دسترسی به نتایج علمی امروز و مقالات بالاترین و بهترین دانشگاه‌ها و مراکز جهان، تجربه برای همه حرف اول را می‌زد. ریش‌سفیدی به همین دلیل حرمت داشت و وقتی بزرگ یک فامیل حرفی می‌زد، کسی جلویش قد علم نمی‌کرد که از نتایج علمی و مقالات روز دنیا بگوید. همه‌چیز زیر دست پیراهن‌هایی بود که بیشتر پاره شده بود و برای هرکدام از کارهایشان دلایلی داشتند و روشی.

یادم می‌آید مادربزرگ مرحومم می‌گفت در ایامی که پدر یا پدربزرگش قربانی‌ داشتند، گوشت را برای مدتی در یک محل خنک نگه می‌داشتند. کمتر پیش می‌آمد گوشت بخورند و مدل مصرف گوشت شاید خودش دانشکده‌ای باشد از دانشگاه تجربیات گذشتگان که در این مقال نگنجد. اما همیشه از گوشت قورمه‌‌شده‌ای توصیف می‌کرد که با روش خاصی برای نگهداری طولانی‌مدت در فرایندی وارد می‌کردند و زمان مصرف هم طعم جذابی داشته است.

اما حرف اصلی‌اش این بود که گوشت را نباید تازه مصرف کرد. حتی وقتی از خاطرات تعریف می‌کرد، برای مهمانان سرزده که قربانی می‌کردند، از تکریم و هواداری مهمان نبوده که گوشت تازه را روی سیخ می‌زدند و کباب می‌کردند؛ بلکه از دسترسی سریع بوده است. در آن لحظه و ساعت برای مهمان چیزی به جز کباب گوشت نداشتند که مهیا کنند وگرنه خورش که برای آماده‌کردنش باید زمان می‌داشتند، یکی از غذا‌های خوب و مهم برای تکریم مهمان محسوب می‌شد. 

گوشت را تازه مصرف نکنید

نگهداری گوشت‌های تازه‌ذبح‌شده در یخچال سبب می‌شود باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک است و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین برود و به‌اصطلاح عقیم شود.

مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور گفت: «با نگهداری گوشت تازه ذبح شده در یخچال باکتری‌های مختلفی از جمله تب کریمه کنگو غیر فعال شده و ضریب ایمنی این ماده غذایی بالا می‌برد.»
او با اشاره به لزوم نگهداری گوشت‌های ذبح شده تا ۲۴ ساعت در دمای یخچالی اظهار داشت: این اقدام برای افزایش ضریب ایمنی گوشت‌های ذبح شده باید صورت بگیرد تا بیماری‌ها و باکتری‌ها مشترک بین انسان و دام همچنین ویروس‌های دامی در اثر واکنش‌های سرد شدن از بین برود.

تا ۲۴ ساعت در یخچال

وی یادآور شد: باید گوشت گوسفند را به مدت ۲۴ ساعت و گوشت گاو را به مدت ۷۲ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری کرده تا بیماری‌های مختلف آن از بین رود. مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده سبب عقیم شدن باکتری‌های آن می‌شود افزود: «در دمای پایین باکتری‌ها فعالیتشان از بین رفته و PH گوشت به ۸/۵ تا ۲/ ۶ رسیده که در نهایت باکتری‌های خطرناک از بین رفته و فرآیند ترد شدن گوشت بهتر انجام می‌شود» و یادآور شد: «نگهداری گوشت‌های تازه ذبح شده در یخچال سبب شده باکتری کشنده تب کریمه کنگو که بین انسان و دام مشترک بوده و از لحاظ تشخیص و بالینی دامپزشکان را دچار مشکل می‌کند، در دمای پایین محیط از بین رفته و به اصطلاح عقیم می‌شود.»
وی گفت: ما به مردم توصیه می‌کنیم در موقع کشتار طیور از ناظران بهداشت سازمان دامپزشکی کشور برای بالا رفتن ضریب ایمنی گوشت ذبح شده استفاده کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->