اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

برخورد جدی پلیس در خصوص توزیع ۷۰ تن گوشت مغولستانی

  • کد خبر: ۲۳۴۲۱۳
  • ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۷
برخورد جدی پلیس در خصوص توزیع ۷۰ تن گوشت مغولستانی
رییس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از جلوگیری این پلیس از توزیع ۷۰ تن گوشت فاسد در کشور خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار حسین رحیمی گفت: به دنبال دریافت اخبار و اطلاعاتی پیرامون دپوی گوشت‌های فاسد در سردخانه‌ای در جنوب تهران رسیدگی به موضوع در دستورکار مأموران پلیس امنیت اقتصادی قرار گرفت و در جریان تحقیقات صورت گرفته مشخص شد ۷۰ تن گوشت گرم گوسفندی وارداتی از کشور مغولستان پس از تأیید اداره کل دامپزشکی استان البرز بارگیری و در سردخانه دپو شده است تا در بازار توزیع شود.

وی با اشاره به اینکه ۲۰ تن از این گوشت‌ها به میدان پیروزی برای عرضه انتقال داده شده بود، گفت: در این شرایط مأموران متوجه شدند که مسؤولان امر به دلیل بوی بد گوشت‌ها اجازه تخلیه آن را نداده‌اند. به دنبال این موضوع گوشت‌ها به سردخانه‌ای در شادآباد انتقال داده شده بود که در آنجا هم به علت تعلل در تخلیه و عدم هماهنگی‌های دیگر، گوشت‌های داخل یخچال‌های کامیون فاسد شده بود.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه به منظور جلوگیری از عرضه گوشت‌های فاسد شده به هر شکل به مردم، با حضور کارشناسان پلیس امنیت اقتصادی فراجا گوشت‌های فاسد شده توقیف شد، گفت: در مجموع مأموران از توزیع ۷۰ تن گوشت فاسد در بازار جلوگیری کردند.

رحیمی با بیان اینکه این گونه اقدامات سلامت مردم و امنیت اقتصادی و روانی جامعه مخدوش می‌کند، گفت: این گوشت‌ها با ارز تخصصی وارد کشور شده و در بررسی‌های اولیه مشخص شد که در پی این سهل انگاری بالغ بر ۲۱ میلیارد تومان خسارت به بیت المال وارد شده است. در این خصوص پرونده‌ای هم تشکیل شده و برای رسیدگی به دادسرا ارجاع شد. همچنین پیگیری پرونده مقصرین این پرونده در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی فراجا قرار دارد.

منبع: مهر 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->