تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا (ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند
سرخط خبرها

اسپانیا به شکایت درباره نسل کشی اسرائیل می‌پیوندد

  • کد خبر: ۲۳۶۴۰۰
  • ۰۹ تير ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۷
اسپانیا به شکایت درباره نسل کشی اسرائیل می‌پیوندد
کشور اسپانیا به عنوان اولین کشور اروپایی دامنه انتقادات خود به رژیم صهیونیستی را گسترش داده و اعلام کرد که می‌خواهد به شکایت نسل کشی آفریقای جنوبی در دیوان بین‌المللی دادگستری بپیوندد.

به گزارش شهرآرانیوز، آلمان، اسپانیا تا به حال فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت می‌شناسد. اکنون مادرید در حال گسترش انتقادات تند خود از اقدامات رژیم صهیونیستی در نوار غزه است. دولت این کشور می‌خواهد به شکایت نسل کشی آفریقای جنوبی در دادگاه بین المللی بپیوندد.

به این ترتیب اسپانیا اولین کشور اتحادیه اروپا است که برای پیوستن به شکایت نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری (ICJ) درخواست می‌دهد. این خبر را وزارت خارجه اسپانیا در پلتفرم X و دیوان دادگستری اعلام کرد. این وزارتخانه نوشت: اسپانیا که قبلاً فلسطین را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت شناخته بود، می‌خواهد در بازگشت صلح در نوار غزه و خاورمیانه مشارکت کند.

این وزارتخانه در مادرید تاکید کرد: هدف پایان دادن به جنگ و آغاز پیشرفت در اجرای راه حل دو دولتی است که تنها تضمینی است که فلسطینی‌ها و اسرائیلی‌ها می‌توانند در صلح و امنیت با هم زندگی کنند.

"خوزه مانوئل آلبارس"، وزیر امور خارجه اسپانیا، این اقدام را در ابتدای ژوئن اعلام کرد. آلبارس در آن زمان گفت: این یک "جنگ در مقیاس بزرگ بود که بین اهداف غیرنظامی و نظامی تفاوتی قائل نمی‌شد. " وی هشدار داد که "خطر تشدید هر روز افزایش می‌یابد. "

بر اساس اطلاعات دیوان بین المللی دادگستری لاهه، نیکاراگوئه، کلمبیا، لیبی، مکزیک و "دولت فلسطین" قبلاً درخواست‌های مربوطه را به این دادگاه ارسال کرده بودند. کشور‌های دیگری مانند ترکیه، مصر و شیلی نیز حمایت خود را از این شکایت آفریقای جنوبی اعلام کرده بودند.

اسپانیا از دیرباز یکی از شدیدترین منتقدان اروپایی اقدامات نظامی اسرائیل در نوار غزه بوده است. دولت جناح چپ پدرو سانچز، نخست وزیر این کشور پیش از این در ماه اکتبر تمامی صادرات تسلیحات به اسرائیل را به حالت تعلیق درآورده بود. در پایان ماه می، مادرید نیز مانند نروژ و ایرلند تصمیم گرفت فلسطین را به عنوان یک کشور به رسمیت بشناسد.

آفریقای جنوبی در پایان سال ۲۰۲۳ علیه اسرائیل شکایت کرد و این رژیم را به نقض کنوانسیون نسل کشی متهم کرد. دادگاه بین المللی لاهه در یک تصمیم اضطراری به اسرائیل دستور داد تا اقدامات حفاظتی برای جلوگیری از نسل کشی انجام دهد. اسرائیل همچنین باید به مردم نوار غزه کمک‌های بشردوستانه بیشتری بدهد. در پایان ماه مه، دادگاه بین المللی دادگستری لاهه به رژیم صهیونیستی دستور داد تا فوراً به عملیات نظامی بحث برانگیز در رفح در جنوب نوار غزه پایان دهد.

رژیم صهیونیستی اتهامات نسل کشی را رد می‌کند. این کشور پس از حمله جنبش مقاومت فلسطین حماس به مواضع این رژیم موسوم به طوفان الاقصی در ۷ اکتبر، به بهانه حق خود برای دفاع از خود استناد کرد.

جنگ مداوم اسرائیل علیه غزه از هفت اکتبر تاکنون بیش از ۱۲۴ هزار فلسطینی شهید و مجروح شده است که اکثر آنها کودک و زن هستند و بیش از ۱۰ هزار مفقود در میان آوار‌ها مدفون شده‌اند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->