لیست جدید لوازم آرایشی غیرمجاز اعلام شد برخورد خودرو با ستون برق در مشهد یک مصدوم برجای گذاشت جزییات کشف اسکلت انسان در جریان لوله‌کشی + عکس آتش سوزی منزل مسکونی یک مصدوم برجای گذاشت (۱۰ تیر ۱۴۰۳) همه چیز درباره ثبت نام دانش‌آموزان افغانستانی در سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۴ + جزئیات از انتشار تصویر مدارک هویتی در فضای مجازی خودداری کنید زوج مواد فروش در شرق مشهد به دام افتادند (۱۰ تیر ۱۴۰۳) چگونه فرزندانی مستقل داشته باشیم دستور رسیدگی خارج از نوبت به پرونده ضرب و شتم نگهبان پارک خورشید مشهد تصادف موتورسیکلت‌ها در اطراف مشهد ۲ فوتی بر جای گذاشت کم‌آبی شدید بدن سبب مرگ می‌شود رمزگشایی از ۲۰ فقره سرقت وسایل از باغ‌ها و کابل‌های فشارقوی برق در شهرستان طرقبه‌شاندیز این شش خوراکی را هرگز با معده خالی نخورید! علل سرفه‌های مزمن کودکان دستورالعمل جدید عربستان برای انتقال آب زمزم از سوی حجاج تأثیر خواب باکیفیت بر جلوگیری از سکته تجویز دارو‌های خارج از فهرست رسمی دارویی ایران تخلف است ادامه خدمت‌رسانی هلال احمر در عربستان تا هشتم محرم
سرخط خبرها

آخرین اخبار چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری

علل سرفه‌های مزمن کودکان

  • کد خبر: ۲۳۶۵۳۵
  • ۱۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۳
علل سرفه‌های مزمن کودکان
سرفه یک وسیله طبیعی برای پاک‌سازی راه هوایی است. اما وقتی سرفه کودکان مزمن می‌شود، می‌تواند دلایل زیادی داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرفه معمولاً ابتدا با بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی یا آنفلوانزا شروع می‌شود. اما گاهی پس از برطرف‌شدن نشانه‌های بیماری، سرفه‌های بیمار همچنان ادامه دارد. اما دلایلی که ممکن است پزشک در کودکان مبتلا به سرفه مزمن تشخیص دهد، چیست؟

بیماری مزمن ریوی
دکتر علیرضا عشقی، فوق‌تخصص ریه کودکان در حاشیه همایش پزشکان کودکان ایران گفت: سرفه مزمن، یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مزمن ریوی در کودکان است. به طور کلی سرفه مزمن به سرفه بیش از ۴هفته گفته می‌شود.

به گفته او سرفه مزمن عموماً به دو نوع سرفه خشک و سرفه خلط دار تقسیم می‌شود. ضمن آنکه سردسته بیماری‌های سرفه خشک نیز بیماری آسم و سردسته سرفه خلط دار نیز بیماری برونشیت باکتریال است.

اختلال در مژک‌های ریه
این فوق‌تخصص ریه کودکان تاکید کرد: در صورت بروز سرفه مزمن بیمار باید از نظر ابتلا به بیماری‌های مزمن ریوی بررسی شود که عبارتند از سیستیک فیبروزیس. به غیر از آن نیز می‌توان به بیماری‌هایی نظیر آسم، سل، اختلال در مژک‌های ریه و عفونت ریه اشاره کرد.

تشخیص و درمان
به گفته عشقی، بیماری سیستیک فیبروزیس با تست عرق قابل‌بررسی است. ضمناً استفاده از عکس‌برداری و سی تی اسکن ریه هم می‌تواند در تشخیص بیماری به پزشک کمک کند.

او ادامه داد: برای درمان بیماری‌های ریوی استفاده از اسپری‌های تنفسی و در موارد خاص نیز دارو‌های خوراکی ضد سرفه تجویز می‌شود. باید توجه داشت در صورت تداوم سرفه علاوه بر درمان استفاده از تست‌های تکمیلی - تشخیصی هم مؤثر واقع خواهد شد.

این فوق‌تخصص ریه کودکان در ادامه گفت: در مورد سرفه مزمن هم مانند دیگر بیماری‌های مربوط به ریه کودکان نیز باید گفت همیشه پیشگیری بهتر از درمان است؛ بنابراین دوری از قرارگرفتن در معرض دود دخانیات، دود اسپند، عود‌ها و همچنین مصرف مواد نگهدارنده مفید واقع خواهد شد. همچنین استفاده‌نکردن از فست‌فودها، سس‌ها، سوسیس و کالباس و دیگر مواد افزودنی نیز از تشدید سرفه پیشگیری خواهد کرد. مصرف سیگار‌های الکترونیکی توسط والدین که به‌شدت شیوع پیدا کرده است، عوارض جبران‌ناپذیری برای کودکان دارد؛ زیرا آن‌ها در معرض دود دست‌دوم قرار خواهند داشت.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->