حادثه معدن این بار در نطنز (۶ آذر ۱۴۰۳) یادی از زنده‌یاد دکتر جمال‌الدین مستقیمی، پدر علم آناتومی ایران | کاشف کالبد‌ها مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی تغییر کرد | عزل «محترمانه» فیروزی پس از حادثه کودک کاشمری حق طلاق در اختیار مردان است یا زنان؟ مراقبت‌های دوره‌ای کودکان باید براساس زمان طلایی تشخیص بیماری‌ها باشد آیا تأمین‌اجتماعی برای واریز حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران از بانک‌های دیگر قرض گرفته است؟ مرگ مشکوک ۲ کودک پس از مصرف ماکارونی در تهران چالش‌های مراقبت از  سالمندان در خانه کشف ۲۶ فقره سرقت قطعات خودرو در شهر مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) گلایه شهروندان از  تعیین سقف پذیرش در برخی مراکز درمانی | ماجرای سقف گذاری بیمه چیست؟ کشف ۵۰ میلیارد ریال لوازم جانبی قاچاق تلفن همراه در ترمینال مشهد (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند هفت‌نفره سرقت و مالخری اموال مسروقه در مشهد | تعویض موادمخدر با کالای سرقتی بررسی قوانین فرزندخواندگی و حمایت از کودکان بی‌سرپرست در کشور زنجیره تولید و تأمین دارو با کمبود نقدینگی مواجه است بانوی جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ آذر ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (سه‌شنبه، ۶ آذر ۱۴۰۳) | آغاز بارش باران از فردا تا شنبه پرداخت دو ماه علی‌الحساب متناسب‌سازی حقوق برای بازنشستگان لشکری (۶ آذر ۱۴۰۳) + زمان ابلاغ احکام حال‌وروز بازنشستگان خوب نیست | مطالبه بازنشستگان از دولت باید کنترل تورم باشد تمدید بیمه‌های تکمیلی و عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی (۶ آذر ۱۴۰۳) زنان بیمه‌شده چگونه می‌توانند درخواست کفالت والدین یا همسر ازکارافتاده را ثبت کنند؟ جزئیات بیمه عمر بازنشستگان تأمین اجتماعی | مبلغ پرداختی به خانواده‌های بازنشستگان فوت‌شده چقدر است؟ ۵ ماده غذایی مفید برای فصل سرما آمار نگران کننده ابتلا به ایدز در کشور مشهد جزو شهر‌های موفق کشور در درمان زخم‌ها و اسکار‌های ناشی از بیماری سالک است آیا احکام جدید متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در آذرماه ۱۴۰۳ صادر می‌شود؟ جزئیات تعهدات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد | افزایش سقف تعهدات بستری فوق‌تخصصی به ۸۵ میلیون تومان پیش‌بینی کاهش دما و ورود سامانه بارشی جدید به کشور طی شنبه (۱۰ آذر ۱۴۰۳) بهترین رژیم غذایی برای درمان کبد چرب چیست؟ ۲ دارویی که باعث التهاب روده می‌شوند، کدام‌اند؟ آخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان (۶ آذر ۱۴۰۳) انهدام باند مخوف آدم‌ربایان بی‌رحم در پایتخت
سرخط خبرها

۵ سناریوی محتمل برای سرنوشت تعامل با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۴۴۷۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
۵ سناریوی محتمل برای سرنوشت تعامل با ویروس کرونا
با نگاهی به تحقیقات انجام‌گرفته در مورد ویروس کرونا می‌توان به پنج سناریوی کلی برای سرنوشت تعامل ما با این ویروس رسید.

به گزارش شهرآرانیوز،با بررسی رسانه‌های مختلف جهانی به اظهارنظرهایی از کارشناسان می‌رسیم که می‌توانند ما را به سوی پنج سناریوی مختلف برای سرنوشت تعامل بشریت با این ویروس بسیار مسری سوق دهند.

 

ساخت واکسن

 

اولین سناریو ساخت واکسن این ویروس است که به جرات می‌توان گفت جهان بشریت بی‌صبرانه منتظر تحقق آن است.

 

به گفته «کتی استوفر»، رئیس مرکز تحقیقات ملی بیماری‌های آلرژی و واگیردار آمریکا، ساخت واکسن برای ویروس کرونا همچنان در مراحل اولیه آن قرار دارد و با وجود تلاش‌های موازی صورت‌گرفته در چند نقطه از جهان باز هم پروسه تکمیل یک واکسن نیازمند ۱۸ ماه آزمایش‌های مختلف است. هفت واکسن در مراحل مختلف آزمایش‌ قرار دارد، اما برای رسیدن به واکسن تاییدشده همچنان مسیری طولانی در پیش است.

 

ساخت دارو

 

دومین سناریو ساخت دارویی برای این ویروس است که اکنون برخی از آزمایش‌های بالینی در این زمینه در حال انجام است، اما هنوز دانشمندان به دارویی با کارآمدی و امنیت بالا برای معالجه بیماری کووید-19 نرسیده‌اند.

 

مهار ویروس

 

سناریوی سوم مهار این ویروس است.

با اینکه ویروس‌های خانواده کرونا از زمان کشف همواره با تغییر و جهش ژنتیکی خود بشریت را غافلگیر می‌کنند، با این حال طی سالیان گذشته شاهد مقابله موفقیت‌آمیز بشر با این ویروس‌ها هم بوده‌ایم.

 

سال 2002 بود که ویروس سارس در جهان شیوع پیدا کرد و هزاران نفر نیز به آن مبتلا شدند، اما با رفتن ویروس به سمت مناطقی که امکان انتشار در آنها بسیار دشوار است، کنترل آن میسر شد.

 

«ویلیام شاونز»، مدیر بخش پزشکی موسسه ملی بیماری‌های واگیردار آمریکا در این باره گفته است: «این احتمال وجود دارد که اقدامات پیشگیرانه مناسب بتواند به فعالیت ویروس کرونا خاتمه دهد.»

 

او با اشاره به ویروس سارس که طی سال‌های 2002 و 2003 شیوع پیدا کرده بود توضیح داد که هماهنگی گسترده‌ بین مسئولان بهداشت عمومی و پزشکان باعث شد امکان تشخیص سریع این بیماری فراهم و افراد مبتلا به سرعت قرنطینه شوند.

 

با وجود این، کارشناسان دیگری تحقق این سناریو را با توجه به شرایطی که در ایالات متحده برقرار است ناممکن تلقی می‌کنند.

 

«تارا اسمیت»، دانشمند دانشگاه «کینت استیت»، در این خصوص توضیح می‌دهد: «شاید این سه هفته پیش ممکن بود، اما امیدواری به تحقق مهار ویروس بسیار ضعیف است.»

 

مبتلا کردن افرادی با بیشترین ظرفیت ابتلا

 

چهارمین سناریو، پایان فعالیت ویروس یا کندتر کردن سیر شیوع ویروس با مبتلا کردن افرادی است که بیشترین ظرفیت ابتلا به آن را دارند.

 

دانشمندان مؤید این سناریو معتقدند می‌توان سناریویی همچون شیوع ویروس زیکا در آمریکای جنوبی را که به سرعت فروکش کرد برای این ویروس متصور شد.

 

به اعتقاد «جاشوا ابنشتاین»، استاد علوم اپیدمی دانشگاه نیویورک، آنچه در این سناریو رخ می‌دهد آن است که تعداد کافی از مردم به این ویروس دچار می‌شوند و دیگر از شمار افرادی که در خطر ابتلا قرار گیرند و بتوانند به ادامه شیوع و بقای این ویروس کمک کنند، کاسته می‌شود.

 

از بین رفتن ویروس همزمان با گرم شدن هوا

 

پنجمین سناریو از بین رفتن ویروس همزمان با گرم شدن هواست؛ هواداران این سناریو معتقدند کووید-19 هم یک بیماری فصلی است و معمولاً بیماری در روزهای زمستان به نقطه اوج شیوع خود می‌رسد و با افزایش حرارت جو ویروس در فضای بیرونی از بین رفته و کنترل بیماری آسان‌تر می‌شود.

 

محققان دانشگاه هاروارد هم این سناریو را تایید می‌کنند، اما تاکید دارند حداکثر می‌توان پیش‌بینی کرد با افزایش گرمای هوا میزان ابتلا کاهش نسبی پیدا کند، اما این کاهش هم نمی‌تواند به تنهایی عاملی برای کند شدن شیوع بیماری به آن شکلی که انتظار می‌رود، باشد.

با بررسی رسانه‌های مختلف جهانی به اظهارنظر‌هایی از کارشناسان می‌رسیم که می‌توانند ما را به سوی پنج سناریوی مختلف برای سرنوشت تعامل بشریت با این ویروس بسیار مسری سوق دهند.


منبع: اعتماد آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->