ورود نخستین پرواز شرکت فلای‌ناس عربستان به فرودگاه امام برای عملیات حج (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قوه قضاییه به حادثه فوت حمیدرضا درجاتی در مسابقه اتومبیلرانی ورود کرد تشکیل پرونده قضایی برای یک فعال مجازی حوزه خودرو دام کاپیتان قلابی کشتی برای سرقت از دختران دم بخت بازدید از موزه‌های خراسان رضوی، فردا (یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) رایگان است نمایشگاه کتاب تهران سکوی ارتباط با مخاطب و تقویت فرهنگ کتابخوانی است کشف ۵۲ کیلوگرم مواد شیمیایی پیش‌ساز ماده مخدر شیشه در مشهد قیمت معلم خصوصی اعلام مبلغ حق بیمه دهک‌های ششم تا نهم بیمه سلامت+ جزئیات (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵ سناریوی محتمل برای سرنوشت تعامل با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۴۴۷۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
۵ سناریوی محتمل برای سرنوشت تعامل با ویروس کرونا
با نگاهی به تحقیقات انجام‌گرفته در مورد ویروس کرونا می‌توان به پنج سناریوی کلی برای سرنوشت تعامل ما با این ویروس رسید.

به گزارش شهرآرانیوز،با بررسی رسانه‌های مختلف جهانی به اظهارنظرهایی از کارشناسان می‌رسیم که می‌توانند ما را به سوی پنج سناریوی مختلف برای سرنوشت تعامل بشریت با این ویروس بسیار مسری سوق دهند.

 

ساخت واکسن

 

اولین سناریو ساخت واکسن این ویروس است که به جرات می‌توان گفت جهان بشریت بی‌صبرانه منتظر تحقق آن است.

 

به گفته «کتی استوفر»، رئیس مرکز تحقیقات ملی بیماری‌های آلرژی و واگیردار آمریکا، ساخت واکسن برای ویروس کرونا همچنان در مراحل اولیه آن قرار دارد و با وجود تلاش‌های موازی صورت‌گرفته در چند نقطه از جهان باز هم پروسه تکمیل یک واکسن نیازمند ۱۸ ماه آزمایش‌های مختلف است. هفت واکسن در مراحل مختلف آزمایش‌ قرار دارد، اما برای رسیدن به واکسن تاییدشده همچنان مسیری طولانی در پیش است.

 

ساخت دارو

 

دومین سناریو ساخت دارویی برای این ویروس است که اکنون برخی از آزمایش‌های بالینی در این زمینه در حال انجام است، اما هنوز دانشمندان به دارویی با کارآمدی و امنیت بالا برای معالجه بیماری کووید-19 نرسیده‌اند.

 

مهار ویروس

 

سناریوی سوم مهار این ویروس است.

با اینکه ویروس‌های خانواده کرونا از زمان کشف همواره با تغییر و جهش ژنتیکی خود بشریت را غافلگیر می‌کنند، با این حال طی سالیان گذشته شاهد مقابله موفقیت‌آمیز بشر با این ویروس‌ها هم بوده‌ایم.

 

سال 2002 بود که ویروس سارس در جهان شیوع پیدا کرد و هزاران نفر نیز به آن مبتلا شدند، اما با رفتن ویروس به سمت مناطقی که امکان انتشار در آنها بسیار دشوار است، کنترل آن میسر شد.

 

«ویلیام شاونز»، مدیر بخش پزشکی موسسه ملی بیماری‌های واگیردار آمریکا در این باره گفته است: «این احتمال وجود دارد که اقدامات پیشگیرانه مناسب بتواند به فعالیت ویروس کرونا خاتمه دهد.»

 

او با اشاره به ویروس سارس که طی سال‌های 2002 و 2003 شیوع پیدا کرده بود توضیح داد که هماهنگی گسترده‌ بین مسئولان بهداشت عمومی و پزشکان باعث شد امکان تشخیص سریع این بیماری فراهم و افراد مبتلا به سرعت قرنطینه شوند.

 

با وجود این، کارشناسان دیگری تحقق این سناریو را با توجه به شرایطی که در ایالات متحده برقرار است ناممکن تلقی می‌کنند.

 

«تارا اسمیت»، دانشمند دانشگاه «کینت استیت»، در این خصوص توضیح می‌دهد: «شاید این سه هفته پیش ممکن بود، اما امیدواری به تحقق مهار ویروس بسیار ضعیف است.»

 

مبتلا کردن افرادی با بیشترین ظرفیت ابتلا

 

چهارمین سناریو، پایان فعالیت ویروس یا کندتر کردن سیر شیوع ویروس با مبتلا کردن افرادی است که بیشترین ظرفیت ابتلا به آن را دارند.

 

دانشمندان مؤید این سناریو معتقدند می‌توان سناریویی همچون شیوع ویروس زیکا در آمریکای جنوبی را که به سرعت فروکش کرد برای این ویروس متصور شد.

 

به اعتقاد «جاشوا ابنشتاین»، استاد علوم اپیدمی دانشگاه نیویورک، آنچه در این سناریو رخ می‌دهد آن است که تعداد کافی از مردم به این ویروس دچار می‌شوند و دیگر از شمار افرادی که در خطر ابتلا قرار گیرند و بتوانند به ادامه شیوع و بقای این ویروس کمک کنند، کاسته می‌شود.

 

از بین رفتن ویروس همزمان با گرم شدن هوا

 

پنجمین سناریو از بین رفتن ویروس همزمان با گرم شدن هواست؛ هواداران این سناریو معتقدند کووید-19 هم یک بیماری فصلی است و معمولاً بیماری در روزهای زمستان به نقطه اوج شیوع خود می‌رسد و با افزایش حرارت جو ویروس در فضای بیرونی از بین رفته و کنترل بیماری آسان‌تر می‌شود.

 

محققان دانشگاه هاروارد هم این سناریو را تایید می‌کنند، اما تاکید دارند حداکثر می‌توان پیش‌بینی کرد با افزایش گرمای هوا میزان ابتلا کاهش نسبی پیدا کند، اما این کاهش هم نمی‌تواند به تنهایی عاملی برای کند شدن شیوع بیماری به آن شکلی که انتظار می‌رود، باشد.

با بررسی رسانه‌های مختلف جهانی به اظهارنظر‌هایی از کارشناسان می‌رسیم که می‌توانند ما را به سوی پنج سناریوی مختلف برای سرنوشت تعامل بشریت با این ویروس بسیار مسری سوق دهند.


منبع: اعتماد آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->