حملات پیاپی هوایی ترکیه به اطراف اربیل ظرف چند ساعت (۳ مرداد ۱۴۰۳) ترامپ از هریس شکایت می‌کند سردار رادان از مرز شلمچه بازدید کرد (۳ مرداد ۱۴۰۳) مرصاد و کلماتی که از آلبانی شلیک می‌شود! حادثه امنیتی برای رئیس رژیم صهیونیستی در پاریس تصاویر جدید پهباد هدهد حزب‌الله از تاسیسات رژیم صهیونیستی + فیلم گفت‌وگوی وزیر خارجه طالبان و رئیس دفتر سیاسی حماس درباره غزه نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس شورای اسلامی: دولت مقتدر از دل کابینه منسجم بیرون خواهد آمد تماس رئیس قوه قضاییه با رئیس یک بانک برای پیگیری حکم یک متهم + فیلم انتقاد رئیس قوه قضائیه به حکم سنگین یک قاضی درباره مهریه + فیلم مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا، محور گفت‌وگوی سفیر چین در ایران با مقامات وزارت امور خارجه «مرکز اسلامی هامبورگ» از سوی دولت آلمان تعطیل شد دستگیری ۲ نفر از رهبران گروه‌های داعشی و تکفیری توسط وزارت اطلاعات انهدام چهار باند قمار اینترنتی با گردش مالی ۱۸۰۰ میلیارد ریال موافقت اداره کل راهداری خراسان رضوی با حذف عوارض در مرز دوغارون رئیس جمهور منتخب: رفع نیازهای مردم، با همدلی و همگرایی محقق خواهد شد حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح دوبرابر شد | متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به‌زودی اجرا می‌شود نامه محمود عباس به ترامپ پیش از دیدار او با نتانیاهو منتشر شد سردار نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران شد
سرخط خبرها

چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری رأی دهند؟

  • کد خبر: ۲۳۷۳۱۰
  • ۱۴ تير ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
چه کسانی می‌توانند در مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری رأی دهند؟
سخنگوی ستاد انتخابات کشور گفت: کسانی که در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرده‌اند نیز می‌توانند در مرحله دوم و در هر شهر و مکانی در انتخابات شرکت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن اسلامی روز پنجشنبه ۱۴ تیر در گفت‌وگویی اظهار داشت: کسی که در مرحله اول انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری شرکت نکرده است، هیچ مانعی برای شرکت در مرحله دوم ندارد و اگر کسی در مرحله اول در شهرستان دیگر یا خارج از کشور رأی داده، در مرحله دوم می‌تواند در هر شهر و مکانی در انتخابات شرکت کند و محدودیتی در این خصوص نداریم.

وی افزود: تعداد شعبه‌های اخذ رأی هم مانند مرحله اول انتخابات است ولی تعداد کمی به آنها اضافه شده است. همچنین تعداد تعرفه‌های رأی مثل مرحله اول به تعداد افراد واجد شرایط رأی دادن با یک درصد اضافه به‌صورت احتیاط و رزرو در نظر گرفته شده است.

اسلامی اظهار داشت: هیأت‌های اجرایی شهرستان‌ها پیشنهادی برای افزایش شعب اخذ رأی دارند که فرمانداران بررسی و متناسب با شرایط تأیید می‌کنند.

وی خاطر نشان کرد: بر اساس ماده ۱۹ قانون انتخابات، مردم باید دو مدرک هویتی شناسنامه یا کارت ملی را در روز برگزاری انتخابات همراه خود داشته باشند؛ کسانی که هنوز دارای شناسنامه قدیمی هستند، باید کد ملی خود را به یاد داشته باشند.

اسلامی متذکر شد: طبق قانون، هر نامزد می‌تواند یک نماینده در شعبه داشته باشد و در این دوره از انتخابات، نامزد‌ها هم در شعبه و هم در ستاد انتخابات کشور نماینده دارند. در ستاد انتخابات کشور سه نفر از نمایندگان نامزد‌ها حضور دارند و فرایند کار را مشاهده می‌کنند.

وی افزود: به محض اینکه پایان انتخابات از ناحیه ستاد انتخابات وزارت کشور اعلام شود، همکاران ما با ناظران، نماینده فرماندار و متصدیان شعبه آرا را می‌شمارند و پس از صورت جلسه و ثبت داده‌ها در سامانه، آرا از طریق سامانه به ستاد انتخابات کشور ارسال و پس از تجمیع به تدریج اعلام می‌شود.

اسلامی افزود: اگر همکاران ما به موقع شمارش و تجمیع آرا را انجام دهند، سعی می‌کنیم در ساعات ابتدایی روز شنبه، نتیجه نهایی را اعلام کنیم.

سخنگوی ستاد انتخابات کشور در پایان با بیان اینکه تاریخ ۱۴ تیر ۱۳۸۵ مبنای تولد واجدان شرایط رأی است و فقط متولدین قبل از این تاریخ می‌توانند رأی دهند، گفت: کسی که در مرحله اول انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرده است هیچ مانعی برای شرکت در مرحله دوم ندارد و اگر کسی در مرحله اول در شهرستان دیگر یا خارج از کشور رأی داده است، در مرحله دوم می‌تواند در هر شهر و مکانی در انتخابات شرکت کند و محدودیتی در این خصوص نداریم.

مرحله دوم از چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، فردا -جمعه ۱۵ تیر- برگزار می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->