ثبت‌نام ۵ هزار ایثارگر در کاروان‌های حج ۱۴۰۴ برگزاری پویش ملی «سراج الله» در شب میلاد امام رضا (ع) مدیر امور خدمه حرم مطهر رضوی منصوب شد افزایش مقاصد پروازی زائران ایرانی در حج تمتع ۱۴۰۴ | فرودگاه طائف اضافه شد جانبازان اعزامی به سفر حج، فرهنگ دفاع مقدس را ترویج دهند دهه کرامت ۱۴۰۴ با طعم کتاب | رونمایی از آثار تازه رضوی شروع جشن‌های دهه کرامت به تعویق افتاد درس‌هایی از نهج البلاغه | در ستایش امنیت نمایش قرآن منسوب به امام‌رضا(ع) در موزه ملک طی ایام دهه کرامت ۱۴۰۴ جشن میلاد حضرت معصومه (س)، ویژه بانوان اردوزبان ۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ در حرم مطهر رضوی برگزار می‌شود کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد می‌توانند محلی برای تربیت سفرای قرآنی باشند بخش ویژه «اینستا قرآن» به جشنواره قرآن و عترت دانشجویی افزوده شد آغاز مرحله استانی سی‌اُمین مسابقات قرآن و عترت فراجا از ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ اهدای «نشان ملی مودت» در همایش ملی بزرگداشت امامزادگان در دهه کرامت ۱۴۰۴ «سه‌شنبه‌های تکریم از جامعه ایثارگری» و پیشنهاد آن به عنوان ثبت روز ملی ائتلاف جهانی مساجد در دفاع از مسجدالاقصی زمان انتظار زائران حج در فرودگاه‌های عربستان به ۱۰ دقیقه کاهش یافت درخشش هنرمند خراسانی در رویداد جهانی هنر امارات نخستین سوگواره بین‌المللی سفینةالنجاة با معرفی برگزیدگان پایان یافت آیین اعزام کاروان زیر سایه خورشید در حرم مطهر امام‌رضا(ع) برگزار شد
سرخط خبرها
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است

  • کد خبر: ۲۳۷۷۸
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای بازگشایی حرم مطهر رضوی باید تمامی سازمان‌های مرتبط آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از دکتر محمد مهدی گویا در حاشیه بازدید از روند درمان مبتلایان به کرونا در مشهد گزارش داد: در شرایط کنونی زمان بازگشایی مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید آمادگی‌های لازم در این زمینه ایجاد شود و این آمادگی تنها از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کافی نیست.
وی افزود: سازماندهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بیماران مبتلا به کرونا در کشور کم نظیر است بطوریکه خدمات رسانی به بیماران به شکل مناسب در این دانشگاه در حال اجراست. 
وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سازماندهی مناسب میان حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش و اجرای برنامه سطح بندی بیماران مبتلا به کرونا ادامه داد: در این برنامه تلاش شده است بیماران در سطوح مختلف خدمات را دریافت و کمتر در مراکز درمانی بستری شوند. 
دکتر گویا گفت: بیشتر بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطوح یک و ۲ خدمات معاینه، تشخیصی و دارو درمانی دریافت می‌کنند و به شکل مناسبی بیماران و خانواده آنها کنترل و تحت مراقبت بهداشتی قرار می‌گیرند و این امر موجب شده است بار سنگینی از روی دوش بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا برداشته شود.
وی با اشاره به نحوه پاسخگویی به بیماران در آزمایشگاه‌های مرتبط با کرونا در خراسان رضوی افزود: مراکز سرپایی به خوبی ساماندهی شده و نمونه‌های بیماران در این مراکز دریافت و به آزمایشگاه ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: نتایج آزمایش بیماران نیز طی ۲۴ ساعت آماده و در صورت نیاز به دارو درمانی یا هر خدمت دیگر، اقدامات لازم برای بیمار انجام می‌شود. 
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت امروز به اتفاق دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان این وزارتخانه از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی و بیمارستان‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در مشهد بازدید کرد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->