اجلاسیه پایانی کنگره ۱۸ هزار شهید استان خراسان رضوی با تاخیر برگزار می‌شود چگونه از کیفیت مواکب دانشگاه در مسیر پیاده‌روی اربعین مطلع شویم؟ برگزاری مسابقه «سفرنامه‌نویسی اربعین» در شبکه اجتماعی کوثرنت یادی از شهید سردار غلامرضا محرابی | فرمانده خاکریز، سردار اتاق فکر بهشت خدا هدیه‌ای برای یاری‌رسانان جایگاه و برکات مفهوم زیارت، مستند بر آیات و روایات دینی | شوقی که از اعماق قلب است اعمال ویژه ماه صفر و رفع بلایای این ماه مشاوره رایگان هلال احمر به زائران اربعین بدون هزینه رومینگ ثبت نام ۶۵۰ هزار زائر پیاده اربعین در سامانه سماح (۴ مرداد ۱۴۰۴) موکب اصحاب خراسانی در کربلا میزبان زائران پیاده اربعین خدمت‌رسانی موکب امام رضا(ع) به مهاجرین افغانستانی در مرز دوغارون کاهش مصرف برق در اماکن متبرکه حرم مطهر رضوی عرضه ملزومات اربعین برای زائران برپایی بزرگترین سفره نذری حضرت رقیه(س) برای دهمین سال اینترنت رایگان برای زائران اربعین از مسیر نجف تا کربلا نام‌گذاری یکی از ایستگاه‌های متروی مشهد با موضوع آزادگان ضرورت بازنگری در آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) تشرف ۱۰۰۰ دختر زائر اولی کشور به حرم مطهر امام رضا (ع) ثبت‌نام بیش از ۵۴۰ هزار نفر از خراسان رضوی در سماح برای اربعین ۱۴۰۴
سرخط خبرها
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است

  • کد خبر: ۲۳۷۷۸
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای بازگشایی حرم مطهر رضوی باید تمامی سازمان‌های مرتبط آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از دکتر محمد مهدی گویا در حاشیه بازدید از روند درمان مبتلایان به کرونا در مشهد گزارش داد: در شرایط کنونی زمان بازگشایی مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید آمادگی‌های لازم در این زمینه ایجاد شود و این آمادگی تنها از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کافی نیست.
وی افزود: سازماندهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بیماران مبتلا به کرونا در کشور کم نظیر است بطوریکه خدمات رسانی به بیماران به شکل مناسب در این دانشگاه در حال اجراست. 
وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سازماندهی مناسب میان حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش و اجرای برنامه سطح بندی بیماران مبتلا به کرونا ادامه داد: در این برنامه تلاش شده است بیماران در سطوح مختلف خدمات را دریافت و کمتر در مراکز درمانی بستری شوند. 
دکتر گویا گفت: بیشتر بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطوح یک و ۲ خدمات معاینه، تشخیصی و دارو درمانی دریافت می‌کنند و به شکل مناسبی بیماران و خانواده آنها کنترل و تحت مراقبت بهداشتی قرار می‌گیرند و این امر موجب شده است بار سنگینی از روی دوش بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا برداشته شود.
وی با اشاره به نحوه پاسخگویی به بیماران در آزمایشگاه‌های مرتبط با کرونا در خراسان رضوی افزود: مراکز سرپایی به خوبی ساماندهی شده و نمونه‌های بیماران در این مراکز دریافت و به آزمایشگاه ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: نتایج آزمایش بیماران نیز طی ۲۴ ساعت آماده و در صورت نیاز به دارو درمانی یا هر خدمت دیگر، اقدامات لازم برای بیمار انجام می‌شود. 
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت امروز به اتفاق دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان این وزارتخانه از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی و بیمارستان‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در مشهد بازدید کرد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->