ضرورت توجه به آموزش‌های قرآنی در مناطق عشایری بیستمین فراخوان ملی آثار پژوهشی حوزه علمیه خراسان منتشر شد+ جزئیات رونمایی از ۸۰ جلد تفسیر تسنیم آیت الله جوادی آملی بیانیه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی درباره تشییع باشکوه پیکر شهید سیدحسن نصرالله آیت‌الله جاودان، استاد اخلاق، در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شد آیت الله مصباح یزدی تحولی عظیم در جریان تفسیری حوزه علمیه قم ایجاد کرد هنوز هم می‌شود به امیدشان نفس کشید شکستن شیشه عطر کلید گنج عزت | بررسی تأثیر قناعت بر زندگی‌ لغو قرارداد سازمان حج و زیارت با هتل‌های بی‌کیفیت عراق (۶ اسفند ۱۴۰۳) آغاز دیرهنگام نام‌نویسی عتبات برای نوروز ۱۴۰۴ و جولان کاروان‌های غیرمجاز حکم شرعی نبش قبر و خاکسپاری مجدد در مکانی دیگر چیست؟ هوش مصنوعی در خدمت ارائه محتوای قرآنی متناسب با نوع مخاطب کمبود مسجد در مناطق نوساز مشهد توسعه فضای مسجد کوفه برای ارائه خدمات بهتر به زائران خدمات زنجیره سلامت به ایثارگران ارتقا می‌یابد سیدحسن نصرالله، سرچشمه جریان مقاومت قطره‌های اشک و گریه‌های آسمان من هم شمعی روشن می‌کنم بیعت با شهیدان مقاومت، شهید سیدحسن نصرالله و شهید سیدهاشم صفی‌الدین
سرخط خبرها
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است

  • کد خبر: ۲۳۷۷۸
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای بازگشایی حرم مطهر رضوی باید تمامی سازمان‌های مرتبط آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از دکتر محمد مهدی گویا در حاشیه بازدید از روند درمان مبتلایان به کرونا در مشهد گزارش داد: در شرایط کنونی زمان بازگشایی مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید آمادگی‌های لازم در این زمینه ایجاد شود و این آمادگی تنها از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کافی نیست.
وی افزود: سازماندهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بیماران مبتلا به کرونا در کشور کم نظیر است بطوریکه خدمات رسانی به بیماران به شکل مناسب در این دانشگاه در حال اجراست. 
وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سازماندهی مناسب میان حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش و اجرای برنامه سطح بندی بیماران مبتلا به کرونا ادامه داد: در این برنامه تلاش شده است بیماران در سطوح مختلف خدمات را دریافت و کمتر در مراکز درمانی بستری شوند. 
دکتر گویا گفت: بیشتر بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطوح یک و ۲ خدمات معاینه، تشخیصی و دارو درمانی دریافت می‌کنند و به شکل مناسبی بیماران و خانواده آنها کنترل و تحت مراقبت بهداشتی قرار می‌گیرند و این امر موجب شده است بار سنگینی از روی دوش بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا برداشته شود.
وی با اشاره به نحوه پاسخگویی به بیماران در آزمایشگاه‌های مرتبط با کرونا در خراسان رضوی افزود: مراکز سرپایی به خوبی ساماندهی شده و نمونه‌های بیماران در این مراکز دریافت و به آزمایشگاه ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: نتایج آزمایش بیماران نیز طی ۲۴ ساعت آماده و در صورت نیاز به دارو درمانی یا هر خدمت دیگر، اقدامات لازم برای بیمار انجام می‌شود. 
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت امروز به اتفاق دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان این وزارتخانه از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی و بیمارستان‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در مشهد بازدید کرد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->