عمره‌گزاران ایرانی لباس احرام به تن کردند (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است | نیازمند تقویت قدرت اقناع در دولت هستیم نقش مشاور در ارتقای سلامت جامعه انکارناپذیر است | مردم به مشاوران دارای پروانه تخصصی مراجعه کنند درباره آیت ا... محمدجواد انصاری همدانی، فقیه و عارف معاصر شیعه| در هوای عشق او پر می‌زنم تا عرش اعلی خدا سر کار هم با ما همراه است اهمیت حقوق مردم در قبال یکدیگر در کلام وعاظ| هر چه کنی، به خود کنی خیرین سلامت در حوزه خدمات مشاوره‌ای نقش ویژه‌ای دارند انگیزه‌های بحرانی مردم در مراجعه به مراکز کلینیک و مشاوره در مشهد | مشاوره پیش از ازدواج نیازمند فرهنگ سازی است تاریخ منوّرالفکری در ایران (۱) روشن‌فکری دینی از کمبود نگاه تاریخ‌محورانه رنج می‌برد برگزاری جشن بزرگ «خدا قوت کارگر» در ورزشگاه امام‌رضا (ع) مشهد استقبال زائران و مجاوران بارگاه رضوی از نمایشگاه «در آستان بقیع» بازدید رئیس بعثه مقام معظم رهبری از نمایشگاه «در آستان بقیع» افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت پذیرش زائران مددجو در خراسان رضوی به کجا می‌روم آخر؟ بررسی فضیلت امیرالمؤمنین(ع) در حدیث ردالشمس برگزاری نشست تخصصی «وعده صادق» در مشهد مقدس
سرخط خبرها
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت:

بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است

  • کد خبر: ۲۳۷۷۸
  • ۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۳:۱۴
بازگشایی حرم مطهر رضوی نیازمند آمادگی همه نهاد‌های مرتبط است
رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: برای بازگشایی حرم مطهر رضوی باید تمامی سازمان‌های مرتبط آمادگی لازم را داشته باشند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز دوشنبه به نقل از دکتر محمد مهدی گویا در حاشیه بازدید از روند درمان مبتلایان به کرونا در مشهد گزارش داد: در شرایط کنونی زمان بازگشایی مضجع شریف حضرت علی بن موسی الرضا (ع) از اهمیت بسزایی برخوردار است و باید آمادگی‌های لازم در این زمینه ایجاد شود و این آمادگی تنها از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد کافی نیست.
وی افزود: سازماندهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بیماران مبتلا به کرونا در کشور کم نظیر است بطوریکه خدمات رسانی به بیماران به شکل مناسب در این دانشگاه در حال اجراست. 
وی ضمن قدردانی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سازماندهی مناسب میان حوزه‌های بهداشت، درمان و آموزش و اجرای برنامه سطح بندی بیماران مبتلا به کرونا ادامه داد: در این برنامه تلاش شده است بیماران در سطوح مختلف خدمات را دریافت و کمتر در مراکز درمانی بستری شوند. 
دکتر گویا گفت: بیشتر بیماران مبتلا به کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد در سطوح یک و ۲ خدمات معاینه، تشخیصی و دارو درمانی دریافت می‌کنند و به شکل مناسبی بیماران و خانواده آنها کنترل و تحت مراقبت بهداشتی قرار می‌گیرند و این امر موجب شده است بار سنگینی از روی دوش بیمارستان‌های خط مقدم مبارزه با کرونا برداشته شود.
وی با اشاره به نحوه پاسخگویی به بیماران در آزمایشگاه‌های مرتبط با کرونا در خراسان رضوی افزود: مراکز سرپایی به خوبی ساماندهی شده و نمونه‌های بیماران در این مراکز دریافت و به آزمایشگاه ارسال می‌شود.
وی ادامه داد: نتایج آزمایش بیماران نیز طی ۲۴ ساعت آماده و در صورت نیاز به دارو درمانی یا هر خدمت دیگر، اقدامات لازم برای بیمار انجام می‌شود. 
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت امروز به اتفاق دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان این وزارتخانه از مرکز خدمات جامع سلامت سیدی و بیمارستان‌های ویژه بیماران مبتلا به کرونا در مشهد بازدید کرد.

 

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->