به گزارش شهرآرانیوز، در سال گذشته مقرر شد اتفاقات متعددی در حوزه گسترش فعالیتهای درمانی شهرداری مشهد انجام پذیرد و پیشبینی ساخت دو درمانگاه دیگر در کنار سه درمانگاه فعال فعلی و احداث بیمارستان، در دستورکار قرار گرفت. ساخت این مراکز درمانی در راستای خدمترسانی به کارکنان شهرداری مشهد و همچنین زائران و مجاوران بارگاه رضوی نیازمند موافقت از سوی دانشگاه علوم پزشکی است که در این راستا تاکنون دانشگاه با ایجاد مرکز تخصصی دندانپزشکی موافقت خود را اعلام کرده است و این مرکز به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید، اما درباره ساخت بیمارستان و درمانگاه شماره ۴ و ۵ شهرداری هنوز موافقت دانشگاه علوم پزشکی کسب نشده و شهرداری مشهد همچنان پیگیر دریافت موافقتهای لازم برای گسترش فعالیتهای درمانی خود است.
در همین زمینه معاون مالی و پشتیبانی شهرداری مشهد در گفتگو با شهرآرا با اشاره به مصوبه شورای اسلامی شهر مشهد مبنی بر اجازه ساخت بیمارستان به شهرداری مشهد با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی گفت: در این زمینه چند زمین برای ساخت این بیمارستان شناسایی شده، اما هنوز موافقت اصولی دانشگاه علومپزشکی مشهد کسب نشده است.
قاسم زوکینژاد با بیان اینکه تعرفههای پزشکی در درمانگاههای شهرداری مشهد نسبت به سایر بیمهها پایینتر است، ادامه داد: با توجه به اینکه حوزه درمان شهرداری مشهد به ۷۵ هزار نفر از کارکنان شهرداری و خانواده آنها خدمات پزشکی را همراه با بیمه تکمیلی ارائه میدهد و سقفهای بیمهای ما در موضوعهایی مانند دارو و حتی جراحی بدون محدودیت است، از همین رو گسترش خدمات درمانی شهرداری با توجه به تعداد بالای کارکنان شهرداری و حتی ارائه خدمات پزشکی به شهروندان حائز اهمیت است.
وی گفت: البته توسعه خدمات پزشکی از سوی شهرداری مشهد سبب ایجاد اشتغال مناسب برای دانشآموختگان حوزه پزشکی و پرستاری و دیگر رشتههای مرتبط با این موضوع نیز خواهد شد.
زوکینژاد همچنین در ادامه با اشاره به ساخت درمانگاه شماره ۴ شهرداری در بولوار چمن و درمانگاه شماره ۵ شهرداری در بولوار ادیب اظهار کرد: علیرغم مخالفت دانشگاه علوم پزشکی با ساخت درمانگاه شماره ۴ و ۵، با توجه به نیاز کارکنان و به ویژه ساکنان این محدوده به صورت جدی به دنبال مجوز برای احداث این درمانگاهها هستیم.
وی در ادامه افزود: دانشگاه علومپزشکی مشهد با ساخت مرکزتخصصی دندانپزشکی شهرداری مشهد در بولوار ادیب موافقت کرده که این مرکز آماده بهرهبرداری است، ولی بنا به درخواست همکاران و همچنین تصمیم هیئت امنا مقرر شده که اتاق عملی در این مجموعه آماده و راهاندازی شود که با تحقق این مهم، دانشگاه علوم پزشکی شرط بهرهبرداری کامل از این مجموعه را نصب آسانسور برانکاردبر اعلام کرده که این موضوع سبب ایجاد تأخیر در ارائه خدمات به شهروندان شده است. امیدوارم با تلاش مدیریت شهری و مدیریت مراکز پزشکی به زودی این مرکز به بهرهبرداری برسد.