وضعیت بغرنج مهدی طارمی در یونان+ ویدیو| تعویضی بی‌فایده! رفتار عجیب تیم هندی برای حضور در ایران| بازی سپاهان به خارج از کشور می‌رود؟ خلع سلاح پرسپولیس به دست خودی ها؛ دورسون، آل کثیر و امیری بدون جانشین جدول هفته پنجم لیگ برتر| تراکتور اوج گرفت، پرسپولیس و استقلال عقب ماندند نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های اتلتیکو و رئال مادرید | شکست تلخ آلونسو در لالیگا (۵ مهر ۱۴۰۴) نتیجه و ویدئو بازی تیم‌های برنتفورد و منچستریونایتد | شیاطین روی اعصاب هواداران (۵ مهر ۱۴۰۴) بازگشت آقاسی به تمرینات آبی‌ها پخش زنده بازی برنتفورد مقابل منچستریونایتد (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی لیورپول و کریستال‌پالاس (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین خطیبی در آستانه جدایی از مس پخش زنده بازی منچسترسیتی و برنلی (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین پخش زنده بازی رئال مادرید و اتلتیکومادرید (۵ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین درخواست ایران برای تعلیق عضویت رژیم صهیونیستی در کمیته بین‌المللی پارالمپیک ولاهوویچ در آستانه جدایی از بانوی پیر! بنزما دوباره شاگرد مورینیو می‌شود حیدریان، جدی‌ترین گزینه نیمکت استقلال نازون ۲۷۰ دقیقه در حسرت گلزنی تمجید متفاوت آموریم از ستاره جدید تیمش | امبومو می‌تواند رهبر جدید یونایتد باشد داستان تکرار هندی‌ها برای سفر به ایران | ۳ امتیاز آسیایی در جیب سپاهان؟ آمار و ارقام به‌ضرر پرسپولیس | تاریخ می‌گوید پرسپولیس قهرمان نمی‌شود!
سرخط خبرها

جذب ۲ بازیکن بوسنیایی معمولی برای استقلال ۹۰۰ هزار دلار آب خورد!

  • کد خبر: ۲۳۸۴۹۲
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
جذب ۲ بازیکن بوسنیایی معمولی برای استقلال ۹۰۰ هزار دلار آب خورد!
جذب دو بازیکن بوسنیایی در مجموع چیزی در حدود ۹۰۰ هزار دلار برای باشگاه استقلال هزینه در بر داشته است.

به گزارش شهرآرانیوز، استقلال در نقل و انتقالات تابستانی یکی از تیم‌های پرکار بود. تمدید قرارداد با آرمین سهرابیان و ابوالفضل جلالی و همچنین جذب میلاد زکی پور و محمدحسین اسلامی و دو بازیکن اهل بوسنی هم خرید‌های جدید استقلال محسوب می‌شوند. ودران کیوسفسکی در کنار آلمدین زیلیکیچ، بازیکنانی هستند که هر چند هنوز خبر انعقاد قراردادشان به صورت رسمی از سوی باشگاه استقلال اعلام نشده، اما شنیده‌ها حکایت از آن دارد که توافقات نهایی با این ۲ بازیکن بوسنیایی که به ترتیب در پست دروازه‌بان و وینگر توانایی بازی دارند، انجام شده است.

جالب آنکه در روز‌های اخیر گفته می‌شد که جواد نکونام اطلاعی از جذب این ۲ بازیکن نداشته، اما در این میان، سکوت سرمربی استقلال حاشیه‌ساز شده و با توجه به رویکرد نکونام در فصل گذشته در انتقاد از جذب بازیکنان بدون اطلاع او، به نظر می‌رسد که این فرضیه صحت ندارد و باید دید سرنوشت این ۲ بازیکن خارجی از کیفیت بالایی هم برخوردار نیستند، چه خواهد بود. خرید‌های جدید و جنجالی استقلال هر دو قرارداد خود را با این باشگاه امضا کردند و دیگر راه برگشتی هم وجود ندارد.

در خصوص مبلغ قرارداد این دو بازیکن که اصلا رزومه قوی هم ندارند، گفته می‌شود باشگاه استقلال هزینه زیادی را برای جذب این دو بازیکن انجام داده است. این دو بازیکن بوسنیایی در مجموع چیزی در حدود ۹۰۰ هزار دلار برای باشگاه استقلال هزینه در بر داشته است که مبلغ بسیار بالایی محسوب می‌شود.

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->