تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد
سرخط خبرها

ارائه بیش از ۴۵ هزار خدمت در مراکز درمان ناباروری در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۸۸۵۳
  • ۲۳ تير ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴
ارائه بیش از ۴۵ هزار خدمت در مراکز درمان ناباروری در مشهد
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در یک سال گذشته، بیش از ۴۵ هزار خدمت به زوجین نابارور در مراکز درمان ناباروری سطوح دو و سه بخش دولتی و خصوصی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد، ارائه شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر محمد دهقانی فیروزآبادی با اشاره به فعالیت ۵ مرکز ناباروری در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۴ مرکز خصوصی و یک مرکز دولتی)، خاطرنشان کرد: مرکز «میلاد» تنهامرکز درمان ناباروری دولتی در مشهد است که ۴۷ درصد مراجعات جهت درمان ناباروری را به خود اختصاص داده است.

وی ضمن تأکید بر حمایت مناسب وزارت بهداشت از زوجین نابارور، تصریح کرد: ۹۰ درصد هزینه‌های درمان ناباروری در مراکز دولتی تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرد و در مراکز خصوصی، این حمایت ۸۰ درصد است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اقدامات این معاونت در حوزه جوانی جمعیت اظهار کرد: در سال گذشته، ۲۱ هزار و ۷۳۶ زایمان طبیعی به‌صورت رایگان در تمامی بیمارستان‌های دولتی انجام شده و همچنین در بیمارستان خصوصی «مهر» و دولتی غیردانشگاهی «شمس‌الشموس»، زایمان طبیعی با تعرفه دولتی انجام شد.

دکتر دهقانی با اشاره به برگزاری دوره‌های آموزشی مرتبط با قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و ترویج زایمان طبیعی برای هزار و ۷۳ نفر از پرسنل، خاطرنشان کرد: برگزاری کارگاه آموزشی «کمک به بقای مادر» جهت ۳۴ نفر از پرسنل ماما، برگزاری دوره مقدماتی ناباروری مراکز درمان ناباروری سطح۲ دولتی جهت پزشکان متخصص زنان تربت‌حیدریه و تربت‌جام و برگزاری دوره آموزشی تست‌های تشخیصی‌آزمایشگاهی ناباروری جهت ۵۱۸ نفر از کارشناسان آزمایشگاه از دیگراقدامات است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در شهرستان کاشمر نیز فعالیت‌های مؤثری نظیر اخذ تأیید تشکیلات پیشنهادی جهت مرکز ناباروری کاشمر، اخذ موافقت اصولی مرکز درمان ناباروری سطح‌۲ کاشمر، راه‌اندازی مرکز درمان ناباروری سطح‌۲ در شهرستان کاشمر، ارائه خدمات تخصصی ناباروری به ۲ هزار و ۲۶۰ نفر در مرکز سطح‌۲ کاشمر و راه‌اندازی تعداد ۱۱ اتاق LDR در بیمارستان حضرت ابوالفضل‌(ع) کاشمر به‌طور موفقیت‌آمیز انجام شده است.

دکتر دهقانی با اشاره به اهمیت تکمیل نیروی کار بیان کرد: در سال گذشته، ۱۰ نفر نیروی ماما به صورت شرکتی جهت بیمارستان تایباد و ۲۰ نفر نیروی ماما به‌صورت قرارداد پیمانی از طریق آزمون استخدامی به کار گرفته شدند.

معاون درمان دانشگاه اظهار کرد: ثبت اطلاعات کلیه مراجعان درمان ناباروری، بارداری، سقط و زایمان در HIS بیمارستان‌ها و سامانه‌های وزارت بهداشت‌و‌درمان و جمع‌آوری اطلاعات باروری بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه از طریق نرم‌افزارهای طراحی‌شده نیز از دیگرخدماتی بود که در معاونت درمان دانشگاه انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->