سخنگوی سازمان ملل: ۸۵ حمله شهرک نشینان اسرائیلی به کرانه باختری از آغاز برداشت زیتون مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه اعتراض روسیه به «گنبد طلایی» آمریکا در فضا وزیر صهیونیست بازهم به عربستان حمله کرد کشف جسد یک اسیر صهیونیستی دیگر در نوار غزه (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ انجام ام آر آی را تایید اما از ارائه دلیل خودداری کرد حماس: جدایی غزه از کرانه باختری را نمی‌پذیریم رسانه عبری: پادشاه اردن به طرح ترامپ برای غزه حمله کرد کرملین: از برگزاری دیدار پوتین و ترامپ پیش از سال نو میلادی اطلاعی نداریم سناتور آمریکایی به مادورو: باید از ونزوئلا بروی اتحادیه عرب: کشورهای منطقه اجازه سلطه اسرائیل را نخواهند داد وزیر کشور: روابط ایران و عمان نزدیک است ظهوریان: ایران مال دارایی اصلی بانک آینده است | کاهش تورم جزو اهداف لایحه حذف ۴ صفر از پول ملی نیست + فیلم ادعای رسانه اسرائیلی: ارتش پاکستان در نیروی بین المللی در غزه مشارکت دارد مذاکرات تعرفه‌ای میان آمریکا و کره جنوبی به بن‌بست رسید اسرائیل به هیأت جنبش فتح اجازه سفر به مصر را نداد استاندار خراسان رضوی: شرق کشور با رفع چالش‌های زیرساختی می‌تواند باری از کشور را به دوش بکشد درگیری خونین نظامیان جولانی با یکدیگر در شمال سوریه + فیلم حمله پهپادی اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم (۵ آبان ۱۴۰۴) ترامپ: در انتخابات بعدی معاون ونس نمی‌شوم قالیباف: مشکل ناترازی مدیریتی داریم | بنده و آقای رئیس جمهور با واگذاری اختیارات به استانداران موافق هستیم
سرخط خبرها

حمله موشکی قسام به نظامیان متجاوز صهیونیست (۲۴ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۲۴۵
  • ۲۴ تير ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۴
حمله موشکی قسام به نظامیان متجاوز صهیونیست (۲۴ تیر ۱۴۰۳)
گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در نوار غزه با موشک هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه‌های مقاومت فلسطین عملیات‌های جدیدی را در دویست و هشتاد و دومین روز عملیات طوفان الاقصی به انجام رساندند.

گردان‌های قسام (شاخه نظامی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس) اعلام کرد که نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی را در اطراف شهرک «تل الهوی» و مقر فرماندهی ارتش این رژیم در محور «نتساریم» در جنوب شهر غزه، با موشک‌های کوتاه‌برد هدف قرار داده است.

گردان‌های قدس (شاخه نظامی جنبش جهاد اسلامی فلسطین) نیز اعلام کرد که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در منطقه‌های «العبد جبر»، «الطعمه» و «برج العاصی» در جنوب غرب شهر رفح با خمپاره‌های ۶۰ هدف قرار داده است.

علاوه بر این نظامیان و جنگ‌افزار‌های ارتش رژیم صهیونیستی در ورودی گذرگاه رفح و اطراف آن نیز هدف حمله خمپاره‌ای مبارزان گردان‌های قدس قرار گرفتند.

گردان‌های قدس مقر فرماندهی ارتش رژیم صهیونیستی در موضع «ابوعریبان» واقع در محور «نتساریم» را نیز با بمب‌های «ابابیل» و گلوله‌های خمپاره هدف قرار داد.

نظامیان متجاوز ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف منطقه فرودگاه واقع در شرق شهر رفح نیز از سوی مبارزان گردان‌های قدس هدف حمله خمپاره‌ای قرار گرفتند.

گردان‌های «شهدا الاقصی» نیز از حمله خمپاره‌ای به نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در خط پشتیبانی محور «نتساریم» در جنوب شهر غزه خبر داد.

کمی پیش‌تر نیز منابع فلسطینی از ضربه سخت مبارزان قسام به نظامیان رژیم صهیونیستی در شرق رفح خبر دادند.

گردان‌های قسام اعلام کرد که مبارزان این گردان‌ها گروهی از نیرو‌های ویژه ارتش رژیم صهیونیستی را در داخل یک کامیون حمل کمک‌های بشردوستانه در تقاطع المشروع در شرق رفح تحت نظر گرفتند و به محض ورود آنها به داخل خانه‌ای در این منطقه از فاصله صفر با سلاح‌های سبک و راکت‌های ضدنفر با آنها درگیر شدند. قسام تاکید کرد که در این عملیات همه نیرو‌های دشمن کشته و زخمی شدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->