کاهش وزن با رژیم فستینگ ۴:۳ گام بلند ایران و قزاقستان برای توسعه گردشگری؛ روادید یک‌ماهه و افزایش پروازهای مستقیم آیا قیمت غذای دانشجویی افزایش می‌یابد؟ دستور دادستان تبریز برای بررسی حادثه واژگونی مینی‌بوس دانش‌آموزان (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مرگ فرزند بر اثر شلیک تصادفی پدر در خمین (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تصادف جان مأمور پلیس‌راه اصفهان را گرفت (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش مرکز وکلای قوه‌قضائیه به انتقادات: هزینه دادرسی انتظامی برای شکایت از وکلا ضروری است کاهش ۲۳ درصدی تصادفات در خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ کاهش ۳۸ درصدی ورودی آب به مخازن سد‌های کشور ورود بیش از ۵ میلیون و ۹۸۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی تاکنون (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) مینی‌بوس حامل ۲۶ دانش‌آموز تیزهوش در مسیر جاده ملکان – بناب واژگون شد (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) دستگیری قاچاقچی حرفه‌ای با بیش از ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد واژگونی خودروی حامل معلمان ریگانی با ۷ نفر مصدوم (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) ابتلای ایرانی‌ها به یک بیماری کشنده ۱۰ سال زودتر از جهان واکسنی که می‌تواند خطر زوال عقل را در افراد مسن کاهش دهد کارگروه ملی زیارت به ریاست معاون‌اول رئیس‌جمهور، روز دوشنبه (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + فیلم رسیدگی به ۱۵۲ شکایت نوروزی از تأسیسات گردشگری خراسان رضوی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان رضوی: در ایام نوروز ۱۴۰۴، بیش از ۶ میلیون نفرشب اقامت داشتیم کاهش کلسترول بد خون خطر ابتلا به زوال عقل را کم می‌کند کشف و ضبط بالغ بر ۵۰ قلم مواد آرایشی و بهداشتی غیرمجاز در ایام نوروز ۱۴۰۴ (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) فروش نوروزی محصولات صنایع دستی در خراسان رضوی از مرز ۷۸ میلیارد تومان عبور کرد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات جاده‌ای در نوروز ۱۴۰۴ | افزایش ۱۴ درصدی تردد در جاده‌های خراسان رضوی ارائه بیش از ۲۰ میلیون خدمت توسط هلال احمر در نوروز ۱۴۰۴ آیا کلثوم اکبری، قاتل سریالی پیرمردهای مازندرانی، اعدام شده است؟ وجود حدود ۹۵۰ عنوان کتاب‌های درسی غیرانگلیسی در مدارس کشور تلاش دولت در راستای کاهش هزینه‌های مهدکودک برای مادران شاغل پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران پراکنده در برخی نقاط استان چطور پس از تعطیلات به روال عادی زندگی برگردیم؟ احکام جدید حقوق ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ گردشگران خاک بر دست
سرخط خبرها

انتقال تب دنگی در فصول پرباران بیشتر است | روش‌های پیشگیری از ابتلا به تب دنگی چیست؟

  • کد خبر: ۲۳۹۵۶۰
  • ۲۸ تير ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۴
انتقال تب دنگی در فصول پرباران بیشتر است | روش‌های پیشگیری از ابتلا به تب دنگی چیست؟
رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با بیان این‌که انتقال تب دنگی در فصول پرباران بیشتر است، راهکار‌هایی برای پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشید رضایی درباره ابتلای ده‌ها نفر از هموطنان به تب دنگی اظهار کرد: سال گذشته به‌دلیل بارندگی فراوان در جهان بیش از ۶ میلیون مورد ابتلا به تب دنگی بروز پیدا کرد که بیشترین موارد در آمریکای جنوبی و برزیل بود و سپس در هندوستان، آسیای جنوبی، پاکستان و برخی کشور‌های اروپایی مشاهده شد.

وی درباره نحوه انتقال ویروس تب دنگی افزود: زمانی که یک بیمار که به کشور‌های آلوده سفر داشته در دوره تب‌دار بیماری خود در منزل باقی نماند و پشه‌های آئدس او را نیش بزنند و ویروس از خون بیمار وارد بدن پشه‌ها شود، پس از ۷ روز از خونخواری، پشه‌ها می‌توانند ویروس خورده‌شده را با نیش زدن به افراد سالم دیگر در منزل یا محله سکونت بیمار منتقل کنند.

رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت در پاسخ به سؤالی مبنی بر فصول شایع انتقال بیماری تب دنگی بیان کرد: انتقال بیماری در فصول و زمان‌های خاص مانند فصول پرباران بیشتر می‌شود و نمونه آن باران و سیل‌های بهار امسال در امارات متحده عربی بود که منجر به تکثیر فراوان پشه و ابتلای هزاران نفر در امارات شد و سهم ما ابتلای بیش از ۱۰۰ مسافر بود که برای کار یا تفریح به آن کشور سفر کرده بودند.

آب راکد، زیستگاه مهم پشه آئدس

وی ادامه داد: پشه آئدس که عامل انتقال ویروس دنگی است، در هر جایی که آب باران یا لوله کشی جمع شود به راحتی امکان تکثیر دارد و از یک درب بطری تا ظروف بسیار بزرگ زیستگاه خوبی برای لارو پشه بعد از باز شدن تخم‌هاست.

رئیس دفتر آموزش و ارتقای سلامت وزارت بهداشت با بیان این که دست بشر برای مبارزه با این پشه بسته نیست و راه‌های مختلفی وجود دارد که شهروندان در صورت آلوده شدن پشه‌ها در آینده بتوانند از سلامت خودشان محافظت کنند؛ گفت: بیش از ۱۰۰ سال است که بسیاری از کشور‌های توریستی دنیا میزبان این پشه و بیماری‌های منتقله از آن هستند و در حالی که مردم به زندگی معمول خود با رعایت نکاتی بهداشتی برای ممانعت از تکثیر و تخم گذاری پشه‌ها ادامه می‌دهند، توریسم و گردشگری خود را نیز حفظ کرده‌اند. آنچه در شکل گیری همه‌گیری‌ها نقش مهمی دارد دانش مردم و رفتار‌های بهداشتی است که به صورت فردی و گروهی انجام می‌گیرد و درمورد تب دنگی نیز همین قانون حاکم است.

روش‌های پیشگیری از ابتلا به تب دنگی چیست؟

رضایی درباره روش‌های پیشگیری از گزش پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی تصریح کرد: به مردم توصیه می‌شود در صورت مسافرت به کشور‌ها و مناطق آلوده، از بیرون رفتن در ساعات پرگزش روز یعنی صبح زود و هنگام غروب آفتاب پرهیز کنند. لباس‌های رنگ روشن، غیرچسبان، آستین بلند و شلوار بلند و جوراب بپوشند؛ بر روی قسمت‌هایی از پوست که با لباس پوشیده نمی‌شود از فرآورده‌های دافع حشرات استفاده کنند. همچنین باید از خوابیدن در فضای باز اجتناب کنند و در خانه‌ها و اماکن اقامت خود از وجود توری در پنجره‌ها اطمینان حاصل کنند و در غیر این صورت از پشه بند استفاده کنند.

براساس اعلام وزارت بهداشت در حال حاضر در ۵ استان شامل هرمزگان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، گیلان و مازندران پشه آئدس صید شده و نوع پشه صید شده در شمال و جنوب با یکدیگر متفاوت است و پشه جنوب تهاجمی‌تر و بیماری‌زاتر است و شدت بیماری بیشتری دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->