ممنوعیت تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۲ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست
سرخط خبرها

شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۹۹۵۵
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۶
شناسایی اولین فرد مبتلا به تب دنگی در تهران (۳۰ تیر ۱۴۰۳)
معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: نخستین مورد تب دنگی در تهران شناسایی شد؛ این فرد مسافر بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر بابک عشرتی در خصوص تعداد کل مبتلایان به تب دنگی در کشور گفت: با توجه به نظام مراقبتی‌بهداشتی که در کشور وجود دارد، تا روز چهارشنبه، ۲۷ تیرماه، ۱۵۱ نفر در کشور با تب دنگی شناسایی شدند که از این تعداد، ۱۲ مورد انتقال محلی بوده است؛ یعنی این افراد سابقه سفر نداشتند و در داخل کشور آلوده شدند.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۱۳۰ نفر از کشور امارات، ۷ نفر از پاکستان، یک نفر از عمان و یک نفر از بنین آفریقا مبتلا شده بودند.

عشرتی با بیان اینکه پشه آئدس در شمال کشور و جنوب متفاوت عمل می‌کند، افزود: در نواحی شمالی کشور بیشتر این پشه در روز می‌گزد و اصطلاحاً «روزگرد» بوده و در نواحی جنوب، این پشه «شب‌گرد» است؛ یعنی بیشتر در منزل نیش می‌زند.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت با اشاره به جذب‌شدن پشه آئدس به لباس‌های تیره و کدر، در توصیه‌ای به هم‌وطنان اعلام کرد: عموم مردم از لباس‌های آستین‌بلند و رنگ‌های شاد استفاده کنند و استفاده از کرم‌های ضدگزش حشره چه به صورت طبیعی یا شیمیایی می‌تواند از ابتلا جلوگیری کند.

وی افزود: اگر فردی مبتلا به تب دنگی شود تا ۹ روز از شروع علائم، هر پشه عادی که خون‌خواری کند، به ویروس آلوده می‌شود و در صورت تخم‌گذاری، پشه‌های به‌وجود‌آمده هم دارای ویروس خواهند بود.

عشرتی ادامه داد: البته باید در نظر داشت که هر پشه نهایتا تا یک ماه می‌تواند زنده بماند و هر پشه تا ۱۰ نفر را در روز می‌تواند مورد گزش قرار دهد.

معاون فنی مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت در پایان گفت: آب‌های راکد، آب زیر گلدان، لاستیک‌های فرسوده، بطری‌ها و نایلون‌های رهاشده در طبیعت می‌توانند محل تکثیر پشه باشند که هم‌وطنان باید در دفع صحیح پسماند‌های خود در این ایام اهتمام ویژه داشته باشند.

براساس این گزارش، تاکنون استان‌های هرمزگان، فارس، خوزستان، بوشهر، تهران، خراسان‌رضوی، سیستان‌وبلوچستان، اصفهان و گیلان به تب دنگی آلوده شدند.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->