اولویت در برنامه‌ریزی امتحانات، آرامش روان دانش‌آموزان است جزئیات اصابت پرتابه به آزادراه تهران-قم آزمون‌های ورودی مقطع متوسطه دوم در البرز به تعویق افتاد امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی حضوری شد سامانه‌های ۱۴۸۰ و ۱۲۳، آماده حمایت روانی از مردم در شرایط جنگی مدارس مشهد و خراسان رضوی آماده اسکان اضطراری در شرایط بحرانی هستند توصیه های حیاتی برای بیماران قلبی در شرایط بحرانی نشانه‌ها و امید‌ها سرنوشت صدور شناسنامه ویژه برای مادران دارای سه فرزند و  بیشتر چه شد؟ | سرنوشت نامعلوم امتیاز‌های مادری تولد اولین بره آهو در سال ۱۴۰۴ در دشت مغان کمک قارچ‌های ناشناخته زیرزمینی به حفظ اکوسیستم‌ها وعده بانک مرکزی برای تخصیص ارز به واردات دارو و تجهیزات پزشکی افزایش خطر شیوع بیماری سالک در فصول گرم سال بیماری خطرناکی که ممکن است حجاج ناقل آن باشند جزئیات استرداد هزینه بلیت پروازهای لغوشده گلایه مردم مشهد از گرانی انشعاب برق، نبود شفافیت در خرید کنتور و بلاتکلیفی در جبران خسارات نوسانات برقی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش، امروز (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات سرقت‌های سریالی با  خودرو‌های سرقتی آسیب به بیمارستان فارابی کرمانشاه در حمله رژیم صهیونیستی (۲۶ خرداد ۱۴۰۴) سامانه ۱۱۰ فعال است | درخواست سخنگوی فراجا از مردم برای اعلام فعالیت‌های مشکوک دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان رضوی بر تشدید رصد و نظارت بر فضای مجازی تأکید کرد توصیه‌های طب سنتی به سالمندان در شرایط جنگی لغو موقت امتحانات پایان ترم در دانشگاه ملی مهارت خراسان رضوی وضعیت ذخایر خونی در کشور مطلوب است آیا زمان مصرف مکمل ویتامین دی مهم است؟ حدود ۴۰ درصد از سیگاری‌ها دچار ناتوانی هستند ساعت کار متروی تهران تغییر کرد (۲۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب‌مروارید می‌شوند

  • کد خبر: ۲۴۰۵۸۷
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۰۴
تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال مبتلا به آب‌مروارید می‌شوند
فوق‌تخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال تا حدودی به بیماری آب‌مروارید مبتلا هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیدحسین قوامی‌شهری با اشاره به اینکه آب‌مروارید هر نوع کدورت در عدسی چشم است، خاطر‌نشان کرد: در واقع عدسی چشم یک ساختار شفاف و انعطاف‌پذیر در نزدیکی جلوی کره چشم است که با ایجادشدن آب‌مروارید، کدر می‌شود.

وی با بیان اینکه با افزایش سن، عدسی چشم کدر و تیره می‌شود و به‌تدریج بینایی فرد کاهش پیدا می‌کند، گفت: کاهش شفافیت عدسی چشم یک روند طبیعی در طول زمان است که به علت افزایش سن، احتمال ابتلا به کاتاراکت (آب‌مروارید) افزایش پیدا می‌کند.

فوق‌تخصص چشم‌پزشکی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: تقریباً تمام افراد بالای ۶۵ سال تا حدودی به این بیماری مبتلا هستند و با افزایش سن، عدسی چشم فرد انعطاف و شفافیت خود را از دست می‌دهد.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ساختار عدسی چشم از آب و پروتئین تشکیل می‌شود و این ساختار باعث شفافیت هرچه بیشتر عدسی می‌شود و نور را به طور دقیق از خود عبور می‌دهد، گفت: سیگار‌کشیدن، قرارگرفتن طولانی‌مدت درمعرض نور خورشید، کهولت سن و فرسایش پروتئین‌های چشم عوامل ابتلا به آب‌مروارید هستند.

وی با بیان اینکه خانم‌ها بیشتر از آقایان به آب‌مروارید مبتلا می‌شوند، افزود: سابقه خانوادگی، دیابت، ضربه به چشم، بیماری‌های التهابی چشم و استفاده از دارو‌های استروئیدی از دیگرعوامل ابتلا به آب‌مروارید هستند. 

دکتر قوامی‌شهری گفت: تا زمانی که آب‌مروارید به مرحله پیشرفته خود نرسیده و فعالیت‌های روزمره فرد را مختل نکرده است، نیازی به درمان نیست. اما زمانی که بیماری کاملاً پیشرفت کرد، نیاز به عمل جراحی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->