۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چاقی ارتباط تنگاتنگی با اضطراب و افسردگی دارد

  • کد خبر: ۲۴۰۸۴۰
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
چاقی ارتباط تنگاتنگی با اضطراب و افسردگی دارد
رییس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: علاوه بر تاثیرات مخربی که چاقی و اضافه وزن بر روی قلب و عروق، کبد، کلیه و سایر ارگان‌های بدن ما دارد، تحقیقات نشان داده است که چاقی ارتباط تنگاتنگی با بیماری‌هایی که روان ما را می‌آزارد، نظیر اضطراب و افسردگی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروفسور علی گرجی با بیان اینکه افراد چاق به‌خصوص در دوره میان‌سالی شانس بیشتری دارند که از تنش‌های روزمره رنج ببرند و به اضطراب مبتلا شوند، خاطر نشان کرد:افراد مبتلا به اضافه وزن احساس آرامش کمتری با بدن خود دارند و همین موضوع، آنها را مستعد اضطراب می‌کند.

پروفسور گرجی با اشاره به اینکه چاقی و تنش و اضطراب می‌تواند در کنار یکدیگر تشکیل یک حلقه معیوب دهند، اظهار کرد: چاقی باعث اضطراب می‌شود و فرد مضطرب در برابر این تنش روانی به خوردن بیشتر روی می‌آورد که این خود باعث چاقی بیشتر وی می‌شود.

رئیس دپارتمان علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه نوجوانانی که از چاقی رنج می‌برند (به‌خصوص دختران) شانس بالایی برای ابتلا به اضطراب دارند، تصریح کرد: چاقی از نظر اجتماعی یک خصیصه نامطلوب بدنی است، این از نظر روانی برای فرد چاق فشاری روانی محسوب می‌شود.

وی با بیان اینکه این یک واقعیت است که بعضی از انسان‌ها بیشتر مستعد چاقی و اضافه وزن هستند؛ اما نباید فراموش کرد که اضافه وزن همیشه نتیجه دریافت کالری بیشتر از مقداری است که برای فعالیت‌های روزانه نیاز داریم، گفت: ایجاد تعادل بین میزان غذایی که می‌خوریم و فعالیت بدنی می‌تواند بهترین راه حل برای غلبه بر چاقی و به‌دنبال آن تنش و اضطراب باشد.

وی با اشاره به اینکه برای مدیریت تنش ناشی از چاقی راهکار‌هایی وجود دارد، گفت: مدیریت تنش‌های روزانه، تاثیر به‌سزایی در پیشگیری از پرخوری و چاقی دارد؛ ورزش یکی از نعمت‌هایی است که خداوند به بشر داده است، ورزش با آزاد کردن هورمون‌ها و مواد شیمیایی شادی آور در مغز ما احساس آرامش را برای ما به ارمغان می‌آورد.

پروفسور گرجی با بیان اینکه مصرف غذا‌هایی مانند سبزیجات، میوه‌ها و غذا‌های دریایی که کمترین کالری را به بدن ما می‌رسانند می‌تواند در کنترل وزن و کاهش اضطراب ناشی از آن مفید باشد، گفت: در مقابل غذا‌های چرب، شکلات و نوشابه (کولا) که بیشترین گناه را در چاق کردن افراد به‌دوش می‌کشند، با افزایش مواد شیمیایی تنش‌زا نظیر کورتیزول باعث پایین آمدن آستانه تحمل ما در مقابل مشکلات زندگی می‌شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->