مشاور وزیر آموزش و پرورش: شما دانش‌آموزان عظیم‌ترین سرمایه‌های پدران و مادران این سرزمین هستید حمایت مدیریت شهری مشهد از مسجدمحوری در کشور مرگ ۲ نفر در حادثه مشکوک گازگرفتگی بولوار توس مشهد صحنه نزاع دسته‌جمعی و قتل یک جوان مشهدی بازسازی شد | صدای گوش خراش یک جنایت تامین و توزیع بسته‌های کیف و نوشت‌افزار رایگان برای دانش‌آموزان نیازمند خراسان رضوی ساعت آغاز به کار مدارس در سال تحصیلی ۱۴۰۳ اعلام شد نادیده‌گرفتن تراجنسیتی‌ها، راه چاره نیست برگزاری سومین کنگره بین‌المللی اخلاق در مامایی و سلامت باروری در مشهد نایب رئیس مجلس شورای اسلامی: دولت چهاردهم قانون متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند جشن اولین روز مدرسه توسط بیش از یک میلیون دانش آموز کلاس اولی در کشور (سه شنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۳) حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی همچنان با تاخیر واریز می‌شود، چرا؟ | بازنشستگان: مسئولان کمی انصاف داشته باشید! (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) نقش تغذیه در حفظ سلامت عمومی دانش‌آموزان چه اقداماتی برای اجرای قانون جوانی جمعیت در مشهد و خراسان رضوی انجام شده است؟ اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) با علائم انواع سرطان ریه آشنا شویم انتقاد عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: با وجود ابلاغ مصوبه قانونی همسان‌سازی، حقوق بازنشستگان منظم پرداخت نمی‌شود به زودی یک میلیون تومان متناسب‌سازی حقوق به بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت می‌شود (۲۷ شهریور ۱۴۰۳) ۱۰ کشته به دنبال واژگونی مرگبار اتوبوس در یزد | حال مصدومان وخیم نیست + فیلم اطلاعیه دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص قطعی سامانه آموزشیار
سرخط خبرها

آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟

  • کد خبر: ۲۴۰۷۶۱
  • ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۲
آیا همه زندانیان می‌توانند از پابند الکترونیک استفاده کنند؟
استفاده از پابند الکترونیک در تمامی جرایم درجه ۵ تا ۸ قبل از ورود به زندان و جرایم تعزیری درجه ۲ تا ۴ پس از گذراندن یک چهارم مجازات حبس قابل اِعمال است.

به گزارش شهرآرانیوز، پابند الکترونیک، نوعی ردیاب (GPS) است که به پای محکومان واجد شرایط بسته می‌شود و این امکان را به فرد محکوم می‌دهد تا بتواند تمام دوران محکومیت یا باقی‌مانده دوران محکومیت خود را خارج از زندان و در محدوده مراقبتی مشخص شده بگذرانند.

قرار گرفتن تحت نظارت سامانه‌های الکترونیکی (استفاده از پابند الکترونیکی) با هدف کاستن از جمعیت زندان‌ها و جلوگیری از آلوده شدن فرد به محیط در ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ پیش‌بینی شده است.

طبق قانون، استفاده از پابند الکترونیک در تمامی جرایم تعزیری درجه پنج تا هشت (با مجازات حبس تا ۵ سال)، قبل از ورود به زندان و جرایم تعزیری درجه دو تا درجه چهار پس از گذراندن یک چهارم مجازات حبس قابل اِعمال است.

چرا تمامی زندانیان جرایم غیرعمد نمی‌توانند با پابند الکترونیک بیرون از زندان باشند؟

بر اساس ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی، در جرایم تعزیری از درجه ۵ تا ۸ دادگاه در صورت وجود شرایط می‌تواند (از جمله رضایت خود محکوم) به حبس و سایر مقررات در محدوده مکانی مشخص بحث نظارت الکترونیکی را پیش‌بینی و اجرا کند.

درباره حبس‌های درجه ۲، ۳ و ۴ بعد از گذراندن یک چهارم حبس این امکان فراهم می‌شود.

در قانون، درباره جرایم درجه یک و همچنین در جایی که خود محکومان رضایت استفاده از پابند نداشته باشند، امکان استفاده از پابند وجود ندارد. در غیر این صورت منعی برای استفاده از پابند برای همه زندانیان به استثنای مواردی که قانون محدود کرده است، وجود ندارد.

سازمان زندان‌ها و قوه قضائیه نسبت به این موضوع ملتزم هستند و موضوع را به دقت بررسی می‌کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->