راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

کاهش نرخ بازگشت به زندان بعد از آزادی با اشتغال زندانیان

  • کد خبر: ۲۴۳۴۸۶
  • ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۲
کاهش نرخ بازگشت به زندان بعد از آزادی با اشتغال زندانیان
معاون اول قوه قضاییه گفت: اشتغال زندانیان بعد از آزادی نرخ بازگشت به زندان را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست تخصصی در خصوص اشتغال زندانیان در اجرای سند تحول و تعالی با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین خلیلی معاون اول قوه قضائیه، غلامعلی محمدی رئیس سازمان زندان‌ها، جمشیدی عضو ستاد راهبردی سند تحول قضائی و تعدادی از معاونین و مدیران سازمان زندان‌ها و بنیاد تعاون برگزار شد.

در ابتدای جلسه حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به روند اشتغال‌آفرینی و حرفه‌‎آموزی زندانیان اظهار کرد: اگر زندانی بعد از آزادی بتواند کارآفرین و شاغل شود، نرخ بازگشت زندانیان به زندان به حداقل می‌رسد و در آن زمان است که ما موفق عمل کرده‌ایم.

وی بیان کرد: براساس سند تحول و تعالی قوه قضائیه، حرفه‌آموزی و اشتغال زندانیان نیاز به برنامه مدون علمی و عملیاتی دارد که بنیاد تعاون و سازمان زندان‌ها این کار را انجام می‌دهند.

خلیلی عنوان کرد: اطلاع‌رسانی قطعاً به اعتمادسازی و جلب مشارکت مردم و خیران در حوزه اشتغال زندانیان کمک می‌کند. بازدید دوره‌ای اصحاب رسانه از اقدامات بنیاد تعاون و سازمان زندان‌ها مهم است و موجب انعکاس کار‌های انجام گرفته در این حوزه می‌شود.

در ادامه این نشست غلامعلی محمدی، رئیس سازمان زندان‌ها گفت: به لطف پروردگار و تلاش مدیران و کارکنان، در سال اخیر حرکت رو به جلوی سازمان در حوزه اقدامات تحولی کاملاً محسوس بود.

وی خاطرنشان کرد: سازمان زندان‌ها در میان زیرمجموعه‌های قوه قضائیه بیشترین قابلیت را در توسعه اشتغال پایدار دارد و در سال جاری نیز با بهره‌گیری از مشارکت و ظرفیت مردمی در حال پیگیری است.

محمدی با اشاره به اینکه اولویت‌های سازمان زندان‌ها باید پیگیری شوند، تصریح کرد: در مورد پروژه‌های سازمان، گام اول تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های نیمه‌تمام است و در خصوص اشتغال نیز تمرکز بر دو رویکرد اشتغال صنعت‌محور و خوابگاه، کارگاه خواهد بود. البته اشتغال در همه این سال‌ها از برنامه‌های اصلی سازمان بوده چراکه بستر انجام مهمترین رسالت و مأموریت سازمان یعنی اصلاح و تربیت قطعاً بر حرفه‌آموزی و اشتغال متمرکز است.

در بخش دیگری از نشست جمشیدی عضو حقیقی ستاد راهبردی سند تحول قضائی با اشاره به اینکه اشتغال می‌تواند به زندانی هویت ببخشد و موجب پذیرش وی در خانواده و جامعه شود، عنوان کرد: زندانی در حصار زندان به فکر خانواده خود است و خانواده زندانی نیز در بیرون دیوار زندان دغدغه پایداری معیشتش را دارد که با تلاش و یکدلی باید همه ما تلاش کنیم تا مسئله اشتغال این گروه هدف مرتفع و در نهایت سبب درآمدزایی و حفظ کرامتشان در جامعه شود.

در پایان این نشست مقرر شد به منظور اجرای سند تحول قضائی و رفع چالش‌های موجود، با انتخاب زندان‌های استان گیلان به عنوان پایلوت، تمامی راهکار‌های لازم را برای ارتقا وضعیت زندان‌ها به کار گرفته شود که بر این اساس مهمترین محور در بحث تحول زندان‌ها اشتغال مولد و پایدار و همچنین حرفه‌آموزی زندانیان و خانواده آنان است که به عنوان طرح بامداد با استفاده از ظرفیت‌های استان قرار گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->