نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) رشد چشمگیر مشارکت مردمی مشهد در «طرح قرار زیارت»؛ بهره‌مندی بیش از ۱۱۰ هزار نفر در شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ رشد ۶۲ درصدی فضا‌های اختصاصی بانوان در مشهد تا پایان دوره ششم مدیریت شهری نمک مصرفی شهر مشهد هنوز هم از کیلومترها دورتر می‌آید تا دل شهر | معدن‌های دروازه قوچان برگزاری جشنواره «شادبوم» با محوریت پرچم ایران بازدید شهردار مشهد مقدس از روند احداث پارک شهربانو بوستان بسیج | افزایش ۳۰ هکتاری فضاهای بوستان‌های ورزشی ویژه بانوان در دوره ششم مدیریت شهری + فیلم حال سخنگوی دولت وسط نشست خبری بد شد | بازگشت مهاجرانی به نشست خبری + فیلم (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای ایجاد ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی

  • کد خبر: ۲۴۱۲۱۴
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۷
اعلام آمادگی شهرداری مشهد برای ایجاد ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد، گفت: آماده همکاری و تعامل با شرکت برق برای ایجاد ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی با همکاری بخش خصوصی در نقاط مختلف شهر هستیم.

به گزارش شهرآرانیوز، پوریا محمدیان یزدی در نشست مشترک با مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، اظهار کرد: آماده همکاری و تعامل با شرکت برق برای ایجاد ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی با همکاری بخش خصوصی در نقاط مختلف شهر هستیم. اجرای طرح‌های عمرانی و ترافیکی نیازمند همکاری و تعامل بیشتر میان دو مجموعه است.

وی ادامه داد: بر این اساس شهرداری مشهد آمادگی دارد تا در زمینه‌هایی مانند همکاری در صدور مجوز برای اجرای طرح‌های برق‌رسانی در سطح شهر با شرکت توزیع برق همکاری کند.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد یکی از مهم‌ترین طرح‌های مشترکی که در حال برنامه‌ریزی است را ایجاد ایستگاه‌های شارژ خودرو‌های برقی در سطح شهر دانست و گفت: این طرح‌ها می‌تواند به کاهش آلودگی هوا و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان کمک کند.

محمدیان‌یزدی همچنین به استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تأمین برق ساختمان‌های شهرداری و معابر عمومی اشاره و اضافه کرد: شهرداری مشهد آمادگی دارد تا در این زمینه با شرکت توزیع برق مشهد همکاری داشته باشد.

گام‌های بلندی در جهت کاهش پیک مصرف برق و بهینه‌سازی مصرف انرژی برداشته است

در ادامه عبدالوحید مهدوی نیا مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد، نیز در این نشست با اشاره به تعهدات این شرکت در قبال زائران و مجاوران حضرت رضا (ع)، تاکید کرد: این شرکت با اجرای طرح‌های مختلف و به‌روزرسانی تجهیزات شبکه برق، متعهد به ارائه خدمات باکیفیت و پایدار به مشترکین است.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این زمینه، گفت: برق مشهد با نصب کنتور‌های هوشمند و سامانه‌های مدیریت مصرف، گام‌های بلندی در جهت کاهش پیک مصرف برق و بهینه‌سازی مصرف انرژی برداشته است. همچنین با توسعه شبکه‌های برق هوشمند، در تلاش هستیم تا پایداری شبکه برق را افزایش داده و از خاموشی‌های ناخواسته جلوگیری کنیم.

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->