دستگیری عامل اسیدپاشی به رییس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی
سرخط خبرها

برنامه‌های سفرتان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذارید| دزدها در کمین یک فرصت

  • کد خبر: ۲۴۱۲۳۹
  • ۰۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۹
برنامه‌های سفرتان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذارید| دزدها در کمین یک فرصت
یکی از موضوعات قابل بحث در حوزه سرقت، ارتباط ایام تعطیل و افزایش سرقت است که باید پرسید آیا اشتراک‌گذاری برنامه مسافرت ارتباطی با سرقت در ایام تعطیل دارد یا نه؟

به گزارش شهرآرانیوز، سرقت در ایام تعطیل یکی از دغدغه‌های همیشگی مردم است. این استرس و اضطراب که آیا در اوقات خالی بودن منازل سرمایه و دارایی‌های افراد در امان و امنیت قرار دارد؛ موضوعی است که در برخی مواقع شادی، لذت و آرامش سفر را با انبوهی از ناخوشی و ناراحتی از بین می‌برد حتی اگر سرقتی هم صورت نگیرد، ترس رخدادن چنین اتفاقی همواره در سفر‌ها سایه می‌افکند.

به طور عمومی، در همه جای دنیا ایام تعطیل با افزایش شمار سرقت مواجه است. خالی شدن شهر‌ها و روستا‌ها از ساکنین و اجتماع افراد در مکان‌های خاصی مانند شمال و یا نقاط دیدنی کشور، شرایط را برای سارقان محیا می‌کند تا فضای بهتری در سرقت داشته باشند، اما یکی از موضوعات قابل تامل، اشتراک گذاری سفر در فضای عمومی به خصوص در شبکه‌های اجتماعی یا در جمع افراد نامطمئن است. به طور حتم، اگر سارقان از فقدان حضور شما اطلاع داشته باشند، نه تنها شرایط را فراهم می‌بینند بلکه می‌توانند خسارت بیشتری نیز وارد کنند.

اما در مجموع، سوال اینجاست که آیا اشتراک گذاری سفر در فضای مجازی یا حتی هرگونه برنامه‌ای که گویای غیبت شما در منزلتان باشد، می‌تواند در افزایش سرقت و ترقیب سارقان اثرگذار باشد؟ همچنین آیا تحقیقات میدانی درباره ارتباط موثر اشتراک گذاری برنامه‌های زندگی از جمله سفر یا مهمانی با سرقت انجام شده است؟

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا در پاسخ به این سوال گفت: به طور حتم اطلاعات می‌تواند کار سارقان را راحت‌تر و حتی کشف و دستگیری آنان را نیز سخت‌تر کند البته این آگاهی صرفاً به موضوع عدم حضور از خانه نیز محدود نمی‌شود و مسائل متعددی از جمله شرایط محل سرقت همچنین تجهیزات ایمنی و مسائل دیگر را نیز شامل می‌شود.

برنامه‌های سفرتان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذارید| دزدها در کمین یک فرصت

سرهنگ محمد شریفی افزود: البته در موضوع به اشتراک‌گذاری مسافرت یا هرگونه غیبت از حضور در منازل را بار‌ها پلیس هشدار داده است و به طور حتم در افزایش و انجام سرقت موثر است. شهروندان هرگز نباید اطلاعات سفر یا هرگونه برنامه‌ای که بیانگر نبود آنها در منزل است را به اشتراک بگذارند.

به گفته این مقام انتظامی، البته بررسی میدانی و گزارش تفکیکی برای میزان تاثیر اشتراک گذاری مسافرت و مسائلی از این دست بر امر سرقت وجود ندارد، اما بدیهی است که مطلع بودن سارقان از وضعیت منازل تاثیر بسیاری دارد.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا خاطرنشان کرد: هفته گذشته که تقریباً هفته‌ای تعطیل در تقویم کشور بود، شاهد افزایش ۵۹ فقره‌ای سرقت نسبت به هفته ماقبل آن بودیم، که می‌توان افزایش سفر‌ها و مسافرت‌های گسترده را در آن موثر دانست.

کشف ۶۰۰ فقره سرقت و دستگیری ۴۶۰ سارق در هفته گذشته

سرهنگ شریفی اضافه کرد: هفته گذشته، پلیس آگاهی کشور ۶۰۰ فقره کشف سرقت داشته است که شامل ۴۰ درصد از کل سرقت انجام شده در طی این هفته بوده است. علاوه بر این ۴۶۰ نفر سارق نیز دستگیر شدند.

بالکن‌ها راه اصلی ورود سارقان

سرهنگ شریفی علاوه بر تاکید خودداری از اشتراک گذاری برنامه‌های خانوادگی برای جلوگیری از سرقت منازل، بر ایمن سازی منازل نیز تاکید کرد و گفت: مهم‌تر از هر چیز، ایمن سازی منازل مسکونی به خصوص خانه‌های ویلایی در اولویت قرار دارد.

برنامه‌های سفرتان را در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک نگذارید| دزدها در کمین یک فرصت

وی با بیان اینکه اغلب سرقت‌ها از طریق بالکن‌ها انجام می‌شود، توضیح داد: این آمار در خانه‌های ویلایی بیش از آپارتمان‌ها است، اما در هر دو شکل منازل، بیشتر ورود سارقان از طریق بالکن‌ها انجام می‌شود و از سرقت از مسیر درب‌های ورودی به مراتب آمار کمتری دارد.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا ادامه داد: مهار کردن بالکن‌ها همچنین استفاده از درب‌های ضد سرقت می‌تواند علاوه بر جلوگیری از ورود سارقان، حداقل زمان و شرایط ورود سارقان را طولانی و دشوار کند.

وی بر خودداری از نگهداری پول نقد و اشیای با ارزش همچون جواهرات در خانه تاکید کرد و گفت: شهروندان هوشیار باشند که نگهداری اشیای قیمتی می‌تواند انگیزه سرقت را افزایش دهد به همین خاطر حداقل در زمان سفر این اشیا را به جایی دیگر به خصوص صندوق امانات منتقل کنند.

به گفته سرهنگ شریفی، معمولان سارقان در سرقت‌های بزرگ، خانه و افراد آن را برای مدت نسبتاً طولانی تحت نظر قرار می‌دهند؛ به همین دلیل نگهداری اشیای قیمتی همچون پول نقد، ارز و طلا و جواهرات اقدامی اشتباه است همچنین استفاده از تجهیزات امنیتی نیز می‌تواند از وسوسه سارقان جلوگیری یا حداقل در دستگیری آنان کمک کند.

وی با تاکید بر هوشیاری پلیس، گشت‌های منظم و رصد سارقان سابقه دار، افزود: لازم است خود شهروندان نیز نسبت به ایمن نگاهداشتن منازل خود هوشیار باشند. نباید اطلاعات منازل به خصوص برنامه سفر در میان افراد مختلف به خصوص شبکه‌های اجتماعی اشتراک گذاشته شود، زیرا اینگونه اطلاعات فرصتی مناسب به سارقان می‌دهد.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->