عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت رهبران شهید مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: مقاومت در برابر غصب و ظلم و استکبار تمام‌شدنی نیست اعضای هیئت اعزامی جمهوری اسلامی به لبنان با رئیس جمهور این کشور دیدار کردند زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم تشییع تاریخی شهیدان مقاومت در لبنان | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

تشکیل ستاد تحلیف رئیس جمهور با حضور قالیباف

  • کد خبر: ۲۴۱۴۶۰
  • ۰۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۸
تشکیل ستاد تحلیف رئیس جمهور با حضور قالیباف
جلسه ستاد تحلیف رئیس جمهور چهاردهم حضور با حضور محمدباقر قالیباف برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، جلسه ستاد تحلیف رئیس جمهور صبح امروز ۶ مرداد ۱۴۰۳ با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای برگزار شد.

رئیس مجلس در این جلسه با بیان این که برخی از هیأت‌های خارجی مهمان مراسم تحلیف، ممکن است برای نخستین بار وارد کشور شوند تاکید کرد: باید تلاش کنیم که همه این هیأت‌ها با هر بار ورود به کشور، برداشتی تازه‌ای از جایگاه و موقعیت جمهوری اسلامی پیدا کنند.

رئیس قوه مقننه با بیان اینکه این مراسم از مهمترین رویداد‌های جمهوری اسلامی است گفت: مجلس شورای اسلامی که میزبان مراسم تحلیف است، نگاه ملی و بین‌المللی به این رویداد مهم دارد و در هر دوره تلاش کرده است این مراسم در بهترین و عالی‌ترین شکل برگزار شود.

قالیباف به موضوع پوشش رسانه‌ای این رویداد مهم تأکید کرد و افزود: بازتاب رسانه‌ای این رویداد بسیار مهم است و اثرگذاری آن حاصل تلاش حوزه‌های رسانه‌ای در پوشش خوب و همه جانبه مراسم تحلیف خواهد بود تا این مراسم برای مخاطبان داخلی و خارجی به رویدادی ماندگار تبدیل شود.

در ابتدای این جلسه، علیرضا شریفی، معاون اجرایی مجلس شورای اسلامی و رئیس ستاد تحلیف به ارائه گزارشی از وظایف ۱۲ کمیته‌های این ستاد پرداخت و گفت: در برگزاری این مراسم، بر اساس ابلاغ ریاست محترم مجلس، فعالیت این ستاد همزمان با اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آغاز و کمیته‌ها شکل گرفت و در هماهنگی با دستگاه‌های مرتبط مانند وزارت امور خارجه تلاش شد تا این مراسم در عالی‌ترین سطح برگزار شود.

همچنین رؤسای کمیته‌های مختلف این ستاد نیز به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده پرداختند. طبق قانون اساسی مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران، عصر سه شنبه ۹ مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->