دستگیری ۳۸۶ متهم به سرقت در اجرای طرح اقتدار امنیت اجتماعی در مشهد زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی
سرخط خبرها

چای در روزهای گرم جایگزین آب نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۴۱۶۴۴
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵
چای در روزهای گرم جایگزین آب نمی‌شود
یک متخصص بیماری‌های داخلی انجام رفتارهای پیشگیرانه برای جلوگیری از گرمازدگی را ضروری دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر رضا زارع بابیان توصیه‌هایی به مردم برای مقابله با گرمازدگی گفت: این روز‌ها که در شرایط گنبد حرارتی قرار گرفته‌ایم بهترین راه برای مقابله با گرمازدگی این است که مقادیر زیادی آب بنوشیم و از مواد غذایی غنی از آب استفاده کنیم.

وی افزود: حتی اگر احساس تشنگی هم ندارید، اما این روز‌ها در فواصل کوتاهی آب بنوشید تا بدنتان به‌طور ناگهانی دچار افت دما نشود.

زارع اظهار کرد: اگرچه توصیه می‌شود حتی‌الامکان در این روز‌های گرم بین ساعت ۱۱ صبح تا ۵ عصر در معرض خورشید نباشیم، اما اگر به‌ضرورت، نیاز به بیرون رفتن از منزل هست باید یک بطری آب همراه داشته باشید و به‌طور منظم آب بنوشید حتی اگر احساس تشنگی ندارید.

وی بابیان اینکه نمی‌توان چای را جایگزین آب کرد، زیرا نوشیدن چای مقاومت بدن را برای مقابله با گرما کاهش می‌دهد؛ گفت: نوشیدنی‌هایی با این ترکیب خاکشیر و تخم شربتی با آب‌لیمو و کمی عسل و دم‌نوش‌ها نعناع و بابونه در کاهش نیاز بدن به آب و پیشگیری از گرمازدگی و مفیدند و به خنک کردن بدن کمک می‌کنند.

متخصص بیماری‌های داخلی با تأکید بر لزوم استفاده بیشتر از میوه‌ها و سبزیجات ابراز کرد: میوه‌ها ازجمله هندوانه، خیار و انگور و سبزیجات مثل کاهو، کدوسبز و فلفل دلمه مواد غذایی غنی از آب هستند که استفاده از آنها در این روز‌های گرم توصیه می‌شود.

وی اظهار کرد: استفاده از میوه‌ها و سبزیجات به تأمین املاح و ویتامین‌های موردنیاز بدن کمک کرده و با بالا رفتن مقاومت بدن، از شما در برابر گرما محافظت می‌شود.

زارع ادامه داد: در این روز‌ها کربوهیدرات‌ها پیچیده مثل برنج قهوه‌ای، جو دوسر وکینوا را در برنامه غذایی خود قرار دهید و از چربی‌های سالم که در موادی همچون زیتون، آجیل و دانه‌های روغنی وجود دارد به‌طور متعادل استفاده کنید.

وی اضافه کرد: بهتر است در این روز‌های گرم، روز خود را با نوشیدن یک لیوان آب ولرم با یک قاشق آب‌لیموی تازه شروع کنید و از خوردن غذا‌های تند و چرب و شور پرهیز نمایید، زیرا با خوردن این مواد دمای بدن و نیاز به آب بیش‌ازاندازه افزایش می‌یابد.

وی با تأکید بر اینکه پرخوری، استفاده از نوشیدنی‌های کافئین دار، خوردن غذا‌های سرخ‌شده تند و شور و چرب محرک گرما هستند و باید از خوردن آنها در این روز‌ها پرهیز کرد؛ گفت: بهتر است تعداد وعده‌های غذایی را افزایش داد، اما غذا‌های سبک و ساده استفاده کرد تا بدن برای مقابله با گرما دچار مشکل نشود.

متخصص بیماری‌های داخلی اعلام کرد: آخرین وعده غذایی در این روز‌های گرم بهتر است، یک غذای آبکی مثل سوپ و آبگوشت باشد.

وی بابیان اینکه جدی‌ترین شکل آسیب گرمایی، گرمازدگی است، اضافه کرد: مهم‌ترین علائم شایع گرمازدگی نیز تهوع، تشنج، گیجی و در برخی موارد از دست دادن هوشیاری یا کما است به‌طوری‌که گرمازدگی شدید باعث آسیب جدی به مغز و سایر اندام‌های داخلی هم می‌شود لذا با رعایت توصیه‌های ساده تغذیه‌ای و رعایت برخی امور ازجمله نرفتن زیر نور مستقیم خورشید، پوشیدن لباس‌های روشن و گشاد و سبک با گرمازدگی مقابله کنیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->