ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آموزش دستور العمل‌های بهداشتی به بیش از ۵ هزار نفر از موکب‌داران در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۱۷۷۴
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۷
آموزش دستور العمل‌های بهداشتی به بیش از ۵ هزار نفر از موکب‌داران در مشهد
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به آموزش ۴۴۴ نفر از همیاران سلامت هیئات مذهبی در دهه ابتدایی ماه محرم گفت: با توجه به اهمیت سلامت عزاداران حسینی، بیش از ۵ هزار نفر از موکب داران در مساجد، تکایا و حسینیه ها، با برگزاری ۶۶۴ جلسه آموزشی گروهی در خصوص دستورالعمل‌های بهداشتی آموزش دیدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حمیدرضا قربان زاده افزود: در همین بازه زمانی تعداد ۳۳۶۱ مورد بازدید از مساجد، تکایا، حسینیه‌ها و محل‌های برگزاری عزاداری و ۲۱۸۳ مورد بازدید از موکب‌ها و ایستگاه‌های صلواتی و ۹۸ مورد بازدید مشترک با سازمان‌های مرتبط توسط بازرسین بهداشت محیط انجام شده است.

وی اظهار داشت: علاوه بر ۲۱۹۰ مورد کنترل و نظارت بر توزیع نذورات مراسم، برای تعداد ۲۵۴۸ نفر مرتبط با تهیه و توزیع مواد غذایی نیز توسط مراکز بهداشت تاییدیه صادر شده است.

وی با بیان اینکه یکی از مهمترین موارد نظارتی، تامین آب شرب سالم برای زائران است گفت: کارشناسان بهداشت محیط و کار این معاونت با انجام ۱۷۹ مورد نمونه برداری از آب شرب اماکن، ۵۲۱۰ مورد کلرسنجی و ۳۳۲۴ مورد سنجش با تجهیزات پرتابل بازرسی بر کیفیت آب و مواد غذایی عرضه شده نظارت نمودند.

در همین مدت به ۳۴ مورد شکایات بهداشتی در خصوص مراسم رسیدگی و تعداد ۴۰۶ تذکر کتبی صادر شده است. همچنین مقدار ۱۲۴۰ کیلوگرم‏/لیترمواد غذایی و آشامیدنی غیر بهداشتی از سطح عرضه و مصرف خارج و معدوم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->