المیادین: لاریجانی به عربستان سفر می‌کند پالایشگاه نفت روسیه پس از حمله پهپادی دچار حریق شد+ فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) هشدار حزب الله نسبت به تکرار وقایع سوریه در لبنان مصر خواستار خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی شد زلنسکی: نبرد با ارتش روسیه دشوار است تخریب یک برج دیگر در غزه | حماس واکنش نشان داد + فیلم (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) روایت آسوشیتدپرس از نتایج حمله اسرائیل به قطر ایران، هند و ازبکستان بر گسترش و تعمیق همکاری‌های سه‌جانبه تأکید کردند هاآرتص مدعی شد: ترکیه مقصد بعدی اقدامات اسرائیل رژیم صهیونیستی سراسر غزه را منطقه جنگی اعلام کرد پزشکیان دوشنبه (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) به قطر می‌رود دو مرکز کنترل پهپادی اوکراین توسط روسیه منهدم شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) جلسه سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد (۲۲ شهریور ۱۴۰۴) افراد و مشاغلی که باید برای انتخابات شوراهای شهر و روستا استعفا دهند شامل چه گروه هایی می باشند؟ ترامپ شرط‌های خود برای تحریم مضاعف روسیه را به ناتو اعلام کرد ادامه بازداشت شهرداران مخالف اردوغان در ترکیه آخرین فرصت استعفای نامزد‌های شورا‌های شهر؛ ۲۷ مهر ۱۴۰۴ + فیلم بازگشت روزانه ۳ هزار تبعه افغانستانی غیرمجاز از طریق مرز دوغارون خراسان رضوی دیوان محاسبات کشور به بررسی هزینه‌ها در شرکت معدنی و صنعتی گل‌گهر ورود کرد سفیر سابق ایران در چین: ضرورتی برای قطع دائمی ارتباط با آژانس نداریم منطق ایران، درس منطقه در برابر صهیونیزم
سرخط خبرها

اردوغان: اسرائیل مثل یک گروه تروریستی عمل می‌کند

  • کد خبر: ۲۴۲۱۵۴
  • ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۰
اردوغان: اسرائیل مثل یک گروه تروریستی عمل می‌کند
رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه رژیم اسرائیل مانند یک گروه تروریستی عمل می‌کند، اظهار داشت: نسل‌کشی، بربریت و وحشیگری (اسرائیل) باید در اسرع وقت با اتحاد بشریت متوقف شود.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه طی سخنانی با اشاره به جنگ غزه گفت: سران کشور‌های غربی و نهاد‌های بین‌المللی موظف به تامین امنیت، ۳۰۰ روز است که این توحش را از دور تماشا می‌کنند.

وی با بیان اینکه مرتکب چنان وحشیگری شدند که اقدامات هیتلر، نفرین شده‌ترین شخصیت قرن گذشته را تحت‌الشعاع قرار داد، اظهار داشت: امروز غزه به بزرگترین اردوگاه کشتار جهان تبدیل شده است.

رئیس جمهور ترکیه با طرح این پرسش که باید چند هزار کودک دیگر کشته شوند تا سیاست اشغالگری اسرائیل برای شما آشکار شود؟، گفت: روند فعلی به بیراهه می‌رود. دولت اسرائیل که هیچ قانونی را نمی‌شناسد، نه تنها برای فلسطین و لبنان بلکه تهدیدی برای کل جهان و بشریت است.

اردوغان ادامه داد: اسرائیل مانند یک گروه تروریستی عمل می‌کند. نسل‌کشی، بربریت و وحشیگری (اسرائیل) باید در اسرع وقت با اتحاد بشریت متوقف شود.

 المپیک‌ به ابزاری برای انحراف طبیعت انسانی تبدیل شده‌ است

وی همچنین در خصوص مراسم افتتاحیه المپیک فرانسه گفت: تصاویر غیراخلاقی در افتتاحیه بازی‌های المپیک پاریس ۲۰۲۴ بار دیگر ابعاد تهدیدی که با آن مواجه هستیم را آشکار کرد. صحنه ننگین پاریس نه تنها جامعه کاتولیک و دنیای مسیحیت را، بلکه به همان اندازه ما را نیز آزرده کرد.

اردوغان با بیان اینکه کاری که در پاریس انجام می‌شود پروژه‌ای برای آن است که انسان، اشرف مخلوقات را از حیوانات پست‌تر جلوه دهند، افزود: در اولین فرصت با جناب پاپ تماس خواهم گرفت. اقدام غیراخلاقی انجام شده در حق جامعه مسیحیت و همه مسیحیان را با او در میان خواهم گذاشت. المپیک‌ به ابزاری برای انحراف طبیعت انسانی، ایجاد فساد در خانواده و تهدید امنیت و بقای نسل‌ها تبدیل شده‌ است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->