هشدار وزیر دفاع پاکستان در مورد بروز جنگ با افغانستان اسرائیل در پی تنش با ترکیه در قبرس پدافند هوایی پیشرفته مستقر کرد آغاز عملیات بی‌سابقه تایلند برای تعقیب و اخراج صهیونیست‌ها کارشناس اسرائیلی: در ۷ اکتبر با فروپاشی کامل یک دقیقه فاصله داشتیم ترامپ: به‌زودی نیروی بین‌المللی در غزه مستقر می‌شود ترامپ برای دیدار با پوتین شرط گذاشت خشم وزیر افراطی اسرائیل از طرح تشکیل کشور فلسطین منتقد اسرائیل و ناتو، رئیس‌جمهور ایرلند شد آیین تجلیل از قهرمانان امنیت استان به میزبانی شهرداری مشهد برگزار شد فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی: دستاوردهای جدیدی در عرصه تأمین امنیت داشته‌ایم استاندار خراسان رضوی: امنیت استان، مرهون تلاش‌های شبانه‌روزی قهرمانان فراجاست شبکه ۱۲ رژیم صهیونیستی: اسرائیل به ایالت پنجاه و یکم آمریکا تبدیل شده است امیر قطر با ترامپ در هواپیمای ریاست‌جمهوری آمریکا دیدار کرد (۳ آبان ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله شد (۳ آبان ۱۴۰۴) سرلشکر جعفری: انواع موشک با برد‌های مختلف را داریم| دشمن اگر عقل داشته باشد به ایران حمله نمی‌کند حمله شهرک نشینان صهیونیست به خانه‌های ساکنان قدس اشغالی + فیلم سنگ اندازی آمریکا در مسیر بازگشایی گذرگاه رفح حماس: تخریب منازل مسکونی در نوار غزه نقض آشکار آتش بس است جو امنیتی در پایتخت مالزی همزمان با سفر ترامپ ترامپ: احتمال دارد به چین امتیازاتی بدهیم دریادار تنگسیری: امنیت خلیج فارس حاصل خون شهدا و حضور مقتدر نیروهای مسلح است مهمانی هالووین کارولینای شمالی رنگ خون گرفت (۳ آبان ۱۴۰۴) لاریجانی: ۴۵ موشک ایران به نقاط حیاتی اسرائیل اصابت کرده است انتقاد شدید هریس از ترامپ: او مستبد است حزب الله: از سلاحمان دست نخواهیم کشید قانون‌گذار حامی فلسطین، در آستانه انتخاب به عنوان رئیس‌جمهور ایرلند
سرخط خبرها

ترکیه: شاهد نسل‌کشی و زیر پا گذاشتن کلیه اصول انسانی در غزه هستیم

  • کد خبر: ۲۴۰۹۸۴
  • ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶
ترکیه: شاهد نسل‌کشی و زیر پا گذاشتن کلیه اصول انسانی در غزه هستیم
وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره جنایات جاری صهیونیست‌ها در نوار غزه و نقض تمامی اصول اننسانی از سوی رژیم اسرائیل، خاطر نشان کرد که در صورت عدم تشکیل کشور مستقل فلسطین، در آینده به طور مداوم شاهد وقوع جنگ‌های متعدد خواهیم بود.

به گزارش شهرآرانیوز، «هاکان فیدان» تاکید کرد: طرف فلسطینی برای پذیرش توافق نامه آتش بس، اقدامات زیادی را انجام داده است. حماس دلیل و عامل به وجود آمدن شرایط کنونی نیست بلکه وضعیت کنونی در نتیجه اشغال سرزمین فلسطین به وجود آمده است.

وزیر امور خارجه ترکیه افزود: در صورتی که طرفین به راه حل «دو دولتی» برسند، ترکیه سازوکاری را برای تضمین در این زمینه ارائه کرده است.

فیدان همچنین تصریح کرد که روابط ما با کشورهای عربی به سطح ممتازی رسیده است و مایل هستیم سازوکاری برای تقویت روابطمان با کشورهای عربی ایجاد کنیم.

وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به آمادگی کشورش برای آغاز هرگونه گفت وگو با دولت سوریه درباره حل مشکلات کنونی گفت: باید آوارگان سوریه، امکان بازگشت به کشورشان را داشته باشند.

فیدان تاکید کرد : باید سوریه از تروریسم حزب کارگران کردستان ترکیه (پ.ک.ک) پاکسازی شود.

وزیر امور خارجه ترکیه تاکید کرد که اختلاف بین دولت سوریه و مخالفان باید در چارچوب سازمان ملل مورد بررسی قرار گیرد.

فیدان افزود: ما در ترکیه باید با همکاری سوریه، اقداماتی را انجام دهیم که مهم ترین آنها موضوع مرزها و پرونده آوارگان سوری است. ما هیچ گونه پیش شرطی در این زمینه قرار نداده ایم و نباید قبل از گفت وگو با سوریه، هیچ گونه پیش شرطی مطرح شود.

وزیر امور خارجه ترکیه با اشاره به برخی تنش ها بین شهروندان این کشور با آورگان سوری، تاکید کرد: امنیت شهروندان سوریه در ترکیه تامین شده است و مشکلات موجود در این زمینه محدود بوده و ممکن است در هر جامعه ای به وجود بیاید.

فیدان درباره روابط با عراق گفت: به طور کامل از سیاست های دولت عراق، از دیدگاه توسعه ای حمایت می کنیم.

وزیر امور خارجه ترکیه خاطرنشان کرد: از دخالت هیچ کشوری در امور منطقه و زیرپا گذاشتن اصول طبیعی شراکت، حمایت نمی کنیم.

فیدان درباره روابط آنکارا و قاهره گفت: فراهم کردن مقدمات سفر رئیس جمهور مصر به ترکیه در جریان است.

این مقام ترکیه ای درباره روابط با امارات گفت: مشورت های ما با امارات درباره مدیریت بحران های منطقه همچنان ادامه دارد.

فیدان در پایان از تماس‌های جدی آنکارا با کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از جمله عربستان و امارات خبر داد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->