شرکت شهرک‌های صنعتی خراسان رضوی پساب خروجی «زبرخان» را تعیین تکلیف کند راهکارهایی ساده برای صرفه جویی بیشتر در مصرف آب و مدیریت اقتصادی خانواده توضیحات رئیس کل دادگستری استان تهران درباره درخواست توبه «تتلو» ماده ۲۱۵ آیین نامه راهنمایی و رانندگی به عابران پیاده چه می‌گوید؟ بررسی چند راهکار برای کاهش اثرات زیست‌محیطی فاضلاب‌های شهری نظام تعلیم و تربیت کشور باید با رویکرد آینده‌نگری از چالش‌ها عبور کند تأکید دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه معلمان درخواست وزیر محیط زیست زیمباوه برای گسترش همکاری دوجانبه با ایران آمبولانس وسیله تبلیغات نیست | با متخلفان تا حد «لغو پروانه» برخورد خواهد شد زائران اربعین زمان مواجهه با تشعشعات فرابنفش خورشید را محدود کنند هر آنچه که باید در مورد درد سیاتیک بدانید میانگین سن بازنشستگی در کشور ۵۱ تا ۵۲ سال اعلام شد جانباز جنگ ۱۲ روزه با صهیونیست‌ها در کاشان به شهادت رسید درگیری خونین در یک شرکت خصوصی مشهد قتل خانم مدیرعامل توسط شوهر خیانتکار در جلسه کاری! التماس مادر قاتل از مادر الهه حسین‌نژاد مقابل دادگاه + فیلم (۶ مرداد ۱۴۰۴) طرح ورود خودروهای مسافران خارجی به کشور اجرا می‌شود حمله گروهی گراز‌ها به مزارع کشاورزی خراسان شمالی (۶ مرداد ۱۴۰۴) افزایش ۱۹ درصدی مصدومین ناشی از سگ گزیدگی در مازندران کشف گسترده گونه‌های جانوری قاچاق در عملیات اخیر یگان محیط زیست تهران (۶ مرداد ۱۴۰۴) کشف بیش از ۱۰۰ کیلوگرم مواد مخدر شیشه در نیکشهر تورهای گردشگری صنعتی فریمان، گامی مهم در توسعه اقتصادی خراسان رضوی لزوم تغییر قوانین مشاغل سخت و زیان‌آور و تأکید بر حفظ حقوق کارگران آیا سن بازنشستگی تأمین اجتماعی افزایش یافته است؟ مشهد در محاصره کانون‌های گرد و غبار ۶۵۰ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش شرکت کردند وزیر آموزش و پرورش: باید از ظرفیت‌های مردمی برای محرومیت‌زدایی از آموزش استفاده شود
سرخط خبرها

انجام ۴۰۰ آزمایش روزانه کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۴۲۲۴
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
انجام ۴۰۰ آزمایش روزانه کرونا در خراسان رضوی
مدیر آزمایشگاه‌های مرجع دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: روزانه ۴۰۰ آزمایش کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر سیمین هیرادفر روز شنبه همزمان با روز علوم آزمایشگاهی گفت: قبل از شیوع کرونا روزانه ۸۰ آزمایش آنفلوآنزا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام می‌شد که اکنون تعداد آزمایش‌های روزانه کرونا پنج برابر میانگین آزمایش‌های آنفلوآنزاست.

 

وی افزود: از اواخر بهمن ماه سال گذشته فعالیت‌های آزمایشگاهی ویژه کرونا در بیمارستان امام رضا (ع) مشهد فعال بوده و سایر خدمات آزمایشگاهی آنفلوآنزا در بیمارستان اکبر این شهر ارائه می‌شود.

 

وی خاطرنشان کرد: آزمایشگاه‌های کرونا به علت حساسیت و سرایت سریع این ویروس متفاوت‌تر از سایر آزمایشگاه‌ها بوده و خدمات این آزمایشگاه‌ها به‌ صورت شبانه‌روزی و طبق شرایط ایمنی و خاص انجام می‌شود.

 

هیرادفر گفت: نتایج آزمایش‌های کرونا در کوتاه‌ترین زمان ممکن و با دقت تمام وارد سامانه کشوری می‌شود و تاکنون بیشترین تعداد آزمایش کرونا با نتیجه منفی با بیش از ۵۵ درصد در استان خراسان رضوی ثبت شده است.


وی خاطرنشان کرد: برای ارائه خدمات بهتر و گسترش ظرفیت آزمایشگاهی در مشهد، بیمارستان امام حسین (ع) و آزمایشگاه مرکزی جهاد دانشگاهی نیز به عنوان معین آزمایش‌های کرونا معرفی شده اند.


وی افزود: همچنین آموزش‌های لازم از سوی متخصصان حوزه آزمایشگاهی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به فعالان این حوزه در دانشگاه‌های استان ارائه شده تا خدمات آزمایشگاهی کرونا در این مناطق نیز انجام شود.

 

دکتر هیرادفر گفت: نمونه‌گیری موارد مشکوک سرپایی در مراکز ۱۶ ساعته و ۲۴ ساعته توسط همکاران معاونت بهداشتی این دانشگاه انجام می‌شود.


وی  با تأکید بر ارائه خدمات آزمایشگاهی غیرکرونایی نیز افزود: در این مدت تمامی خدمات آزمایشگاهی مختلف انجام شده و تحت‌الشعاع ویروس کرونا قرار نگرفته است.


وی مجموع آزمایشگاه‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد را ۲۲۹ مرکز عنوان کرد و گفت: ۱۹۵ مرکز از این تعداد در مشهد و ۳۴ مرکز در سایر شهرستان‌های خراسان رضوی فعال است.


هیرادفر افزود: آزمایشگاه‌های تشخیص پزشکی نقش ۷۰ درصدی در تشخیص بیماری دارد.


هم اکنون بیش از پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و مابقی توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه، تربت‌جام، سبزوار، گناباد و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->