اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری:

رانندگان تاکسی در فهرست مشمولان دریافت بسته حمایتی هستند

  • کد خبر: ۲۴۲۱۷
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
رانندگان تاکسی در فهرست مشمولان دریافت بسته حمایتی هستند
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: دولت قبول دارد که حمل و نقل عمومی به عنوان یک بخش اولویت‌دار باید دیده شود و بر این اساس رانندگان تاکسی در فهرست مشمولان دریافت بسته حمایتی هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی ضامنی افزود: فهرستی شامل ۷۱۵ هزار نفر در حوزه بار و مسافر آماده و به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تحویل داده شده است.

وی ادامه داد: رانندگان تاکسی از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و پس از شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد از فعالیت آن‌ها کاسته شده و بعد از فعالیت مجدد هم فعالیت آن‌ها به ۶۰ درصد رسیده و در عمل بخشی از فعالیت آن‌ها خالی است و مشکلات معیشتی مواجه می‌شوند.

ضامنی افزود: با کاهش مسافران از سوی اتحادیه تاکسیرانی قرار شد تدابیری اندیشده شود که یکی از آن تدابیر این است که مسافران کرایه یک نفری که کمتر سوار تاکسی می‌شود را پرداخت کنند و در حقیقت این افزایش کرایه توسط مسافران هزینه سلامت خودشان است که پرداخت می‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: موضوع بسته حمایتی این رانندگان از مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا بود و در جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور نیز مجددا مورد تاکید قرار گرفت؛ همچنین در جلساتی که با دولت هم داشتیم همواره این بحث مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: دولت قبول دارد که حمل و نقل عمومی به عنوان یک بخش اولویت دار باید دیده شود بر همین اساس فهرستی از رانندگان حمل و نقل عمومی که مشمول دریافت بسته حمایتی هستند با امضای وزیر کشور برای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شد.

ضامنی خاطرنشان کرد: پروتکل گام دوم مبارزه با ویروس کرونا مستند به راهنمای گام دوم مبارزه با این ویروس مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و الزامات فاصله گذاری اجتماعی و سلامت محیط کار در ناوگان تاکسیرانی‌های شهری کشور به سازمان‌های تاکسیرانی ابلاغ شد و بر این اساس رانندگان موظفند در تاکسی‌های درون شهری حداکثر تعداد سه نفر مسافر سوار کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در رابطه با غربالگری و مراقبت از گروه‌های آسیب پذیر گفت: باید نسبت به غربالگری رانندگان و مسافران به صورت مستمر اقدام لازم انجام شود و رانندگان از سوار کردن مسافران دارای علائم خودداری کنند، همچنین از فعالیت افرادی که دارای علائم بیماری هستند جلوگیری شود.

ضامنی با بیان اینکه استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی توسط رانندگان الزامی است، ادامه داد: دستگاه‌های متولی تامین این محصولات باید نیاز حوزه حمل و نقل عمومی شهری کشور را در چارچوب الزامات تعریف شده تامین کنند تا بتوان نسبت به اجرایی کردن این موارد اقدام لازم انجام شود و همچنین در شهر‌های دارای زیرساخت‌های پرداخت الکترونیک باید، دریافت و پرداخت کرایه باید به صورت غیر نقدی و به صورت الکترونیک انجام شود.

وی اضافه کرد: پیام‌های آموزشی بهداشتی با محتوای چگونگی رفتار رانندگان در مقابله با کرونا ویروس در قالب پیامک، اینفوگرافی، پوستر و کلیپ تهیه و ارسال و به صورت دوره‌ای توسط این اتحادیه در اختیار تاکسیرانی‌ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور پیشتر گفته بود، تا کنون ۴۰۰ نفر از رانندگان تاکسی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که ۲۲ نفر از آن‌ها فوت کرده اند و ۱۳ نفر از فوت شدگان رانندگان تاکسی در تهران بودند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->