پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۲۳ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما تا اواسط هفته آینده وزارت آموزش و پرورش: امتحانات باقی‌مانده خرداد ماه طبق روال برگزار می‌شود رئیس اورژانس کشور: نیازی به حضور مردم در پایگاه‌های انتقال خون نیست لغو پرواز‌های بازگشت حجاج تا اطلاع ثانوی ستاد بحران وزارت بهداشت به ریاست وزیر بهداشت تشکیل شد (۲۳ خرداد ۱۴۰۴) آماده‌باش عملیاتی تمامی نیروهای هلال احمر در سطح کشور در پی حمله اسرائیل به ایران جزئیات حادثه آتش‌سوزی خارک اعلام شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) اتفاق معجزه آسا | یک مسافر از هواپیمای سقوط کرده هند نجات یافت جان باختن یک نفر در آتش‌سوزی پتروشیمی خارک | آتش مهار شد افزایش رشته‌های مجاز برای آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش جشن عید غدیر خم ویژه مددجویان کمیته امداد با حضور استاندار خراسان رضوی برگزار شد (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) مودی: فاجعه احمدآباد ما را متحیر و غمگین کرده است | همه سرنشینان جان باختند + فیلم ماساژ برای همه کمردرد‌ها خوب نیست ترامپ خروج پرسنل آمریکایی از منطقه غرب آسیا را تأیید کرد ۷۵ درصد قربانیان دود سیگار، زنان و کودکان بی‌گناه هستند سقوط یک هواپیمای مسافربری با ۱۳۳ مسافر در شهر احمدآباد هند + فیلم لحظه سقوط پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما در استان کاهش وزن در میانسالی می‌تواند به طول عمر بیفزاید مرگ سالانه بیش از ۶۰ هزار نفر در ایران به علت مصرف دخانیات آیا مصرف بی‌رویه غذا‌های تند به سلامت دستگاه گوارش کمک می‌کند؟ زمان واریز حقوق خردادماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی مشخص شد معاون حقوقی وزارت بهداشت درباره نفوذ صنایع دخانی هشدار داد: سن ابتلا و آلودگی به مواد دخانی به‌شدت کاهش یافته است جزئیات بسته حمایتی مازاد بیمه پایه سلامت بازنشستگان کشوری اعلام شد | کاهش ۵۰ درصدی فرانشیز خدمات بستری پیش‌بینی هواشناسی کشور امروز (پنجشنبه، ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش نسبی دما با آغاز هفته آینده احتمال تغییر در بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری | مطالبات همسان‌سازی تا پایان سال پرداخت می‌شود آلودگی صوتی مشهد از مرز استاندارد ملی گذشت | مناطق ۳، ۶ و ۱۱ مشهد، رکورددار آلودگی صوتی اگر هر روز خیار مصرف کنیم، چه اتفاقی در بدنمان می‌افتد؟ قبل از خواب، شیر گرم بنوشیم یا سرد؟
سرخط خبرها
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری:

رانندگان تاکسی در فهرست مشمولان دریافت بسته حمایتی هستند

  • کد خبر: ۲۴۲۱۷
  • ۳۰ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
رانندگان تاکسی در فهرست مشمولان دریافت بسته حمایتی هستند
مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: دولت قبول دارد که حمل و نقل عمومی به عنوان یک بخش اولویت‌دار باید دیده شود و بر این اساس رانندگان تاکسی در فهرست مشمولان دریافت بسته حمایتی هستند.
به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی ضامنی افزود: فهرستی شامل ۷۱۵ هزار نفر در حوزه بار و مسافر آماده و به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تحویل داده شده است.

وی ادامه داد: رانندگان تاکسی از اقشار آسیب پذیر جامعه هستند و پس از شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد از فعالیت آن‌ها کاسته شده و بعد از فعالیت مجدد هم فعالیت آن‌ها به ۶۰ درصد رسیده و در عمل بخشی از فعالیت آن‌ها خالی است و مشکلات معیشتی مواجه می‌شوند.

ضامنی افزود: با کاهش مسافران از سوی اتحادیه تاکسیرانی قرار شد تدابیری اندیشده شود که یکی از آن تدابیر این است که مسافران کرایه یک نفری که کمتر سوار تاکسی می‌شود را پرداخت کنند و در حقیقت این افزایش کرایه توسط مسافران هزینه سلامت خودشان است که پرداخت می‌کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور گفت: موضوع بسته حمایتی این رانندگان از مصوبات ستاد ملی مبارزه با کرونا بود و در جلسه شورای عالی هماهنگی ترافیک شهر‌های کشور نیز مجددا مورد تاکید قرار گرفت؛ همچنین در جلساتی که با دولت هم داشتیم همواره این بحث مورد تاکید قرار گرفته است.

وی افزود: دولت قبول دارد که حمل و نقل عمومی به عنوان یک بخش اولویت دار باید دیده شود بر همین اساس فهرستی از رانندگان حمل و نقل عمومی که مشمول دریافت بسته حمایتی هستند با امضای وزیر کشور برای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شد.

ضامنی خاطرنشان کرد: پروتکل گام دوم مبارزه با ویروس کرونا مستند به راهنمای گام دوم مبارزه با این ویروس مصوب وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و الزامات فاصله گذاری اجتماعی و سلامت محیط کار در ناوگان تاکسیرانی‌های شهری کشور به سازمان‌های تاکسیرانی ابلاغ شد و بر این اساس رانندگان موظفند در تاکسی‌های درون شهری حداکثر تعداد سه نفر مسافر سوار کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور در رابطه با غربالگری و مراقبت از گروه‌های آسیب پذیر گفت: باید نسبت به غربالگری رانندگان و مسافران به صورت مستمر اقدام لازم انجام شود و رانندگان از سوار کردن مسافران دارای علائم خودداری کنند، همچنین از فعالیت افرادی که دارای علائم بیماری هستند جلوگیری شود.

ضامنی با بیان اینکه استفاده از تجهیزات حفاظت فردی مانند دستکش، ماسک و مواد ضد عفونی توسط رانندگان الزامی است، ادامه داد: دستگاه‌های متولی تامین این محصولات باید نیاز حوزه حمل و نقل عمومی شهری کشور را در چارچوب الزامات تعریف شده تامین کنند تا بتوان نسبت به اجرایی کردن این موارد اقدام لازم انجام شود و همچنین در شهر‌های دارای زیرساخت‌های پرداخت الکترونیک باید، دریافت و پرداخت کرایه باید به صورت غیر نقدی و به صورت الکترونیک انجام شود.

وی اضافه کرد: پیام‌های آموزشی بهداشتی با محتوای چگونگی رفتار رانندگان در مقابله با کرونا ویروس در قالب پیامک، اینفوگرافی، پوستر و کلیپ تهیه و ارسال و به صورت دوره‌ای توسط این اتحادیه در اختیار تاکسیرانی‌ها قرار خواهد گرفت.

به گزارش ایرنا، مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور پیشتر گفته بود، تا کنون ۴۰۰ نفر از رانندگان تاکسی به ویروس کرونا مبتلا شده اند که ۲۲ نفر از آن‌ها فوت کرده اند و ۱۳ نفر از فوت شدگان رانندگان تاکسی در تهران بودند.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->