حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جان‌باختن ۲۱ نفر بر اثر طوفان در آمریکا و قطعی برق گسترده (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) امنیت، آب و مهاجران، محور گفت‌وگوی عراقچی با امیرخان متقی وزیر خارجه عراق: از مذاکرات ایران و آمریکا برای دستیابی به توافق حمایت می‌کنیم انتقاد تند جنبش مجاهدین فلسطین: موضع سران عرب در سطح جنایت‌های رژیم صهیونیستی نیست پزشکیان از آغاز آتش‌بس بین هند و پاکستان استقبال کرد سخنگوی دولت در مشهد: دولت به ضرورت «اراده ملی» برای حل مشکلات خراسان رضوی باور دارد بارزانی به ایران سفر کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) مشارکت زنان در ساختار قدرت نیازمند حمایت نهادهای بالادستی است سخنگوی دولت با مادر شهید رئیسی دیدار کرد میزبانی پزشکیان از جلسه سران قوا سخنگوی دولت وارد مشهد شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اجلاس بغداد از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت کرد مذاکرات غیرمستقیم حماس و رژیم صهیونیستی در دوحه آغاز شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) قدیمی‌ترین عکس رهبر انقلاب | آیت‌الله خامنه‌ای در یک‌ونیم‌سالگی وزیر خارجه سوریه: هر طرحی برای تجزیه سوریه را رد می‌کنیم چهار نظامی در حمله‌ای مسلحانه در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شدند اردوغان: تمام تلاش خود را برای ادامه مذاکرات روسیه و اوکراین می‌کنیم نواف سلام خواستار فشار به رژیم صهیونیستی برای عقب‌نشینی از لبنان شد محمود عباس: آرمان فلسطین با خطرات وجودی روبه‌رو است وزیر اقتصاد بعد از ۷ خرداد به مجلس معرفی می‌شود تأکید دبیرکل سازمان همکاری اسلامی بر اهمیت موضوع فلسطین قالیباف: امنیت مهم‌ترین زیرساخت کشور است سازمان ملل: جنگ غزه باید فوری متوقف شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزارت خارجه آمریکا: در قبال افغانستان براساس منافع خود عمل می‌کنیم استاندار خراسان رضوی: کلید حل بحران‌ زیست‌محیطی کشف‌رود، پیگیری مستمر تصمیمات پیشین است شهادت ۱۲ یمنی در حمله هوایی رژیم صهیونیستی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

اعتراضات امروز بنگلادش ۵۶ کشته دیگر برجای گذاشت (۱۵ مرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۴۳۳۶۹
  • ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
اعتراضات امروز بنگلادش ۵۶ کشته دیگر برجای گذاشت (۱۵ مرداد ۱۴۰۳)
پلیس بنگلادش از افزایش شمار تلفات اعتراضات امروز به ۵۶ کشته خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، بنگلادش امروز هم شاهد اعتراضات به قانونی درباره یک سهمیه بحث‌برانگیز تعیین‌شده برای برخی مشاغل دولتی بود.

پلیس بنگلادش اعلام کرد در جریان اعتراضات امروز، ۵۶ نفر از معترضان کشته شدند.

علت اصلی شروع اعتراضات این بود که دادگاهی در بنگلادش حکمی صادر کرد که بر اساس آن، قانون سهمیه شغل‌های دولتی برای نوادگان افراد موسوم به «مبارزان آزادی» که در جنگ استقلال ۱۹۷۱ علیه پاکستان جنگیده بودند، احیا شد.

با توجه به بیکاری حدود ۱۸ میلیون جوان در بنگلادش، اجرای مجدد این که از سال ۲۰۱۸ متوقف شده بود، دانش آموختگانی را که با بحران شغلی مواجه هستند، به شدت عصبانی کرد.

با ادامه این اعتراضات، «شیخ حسینه» نخست‌وزیر بنگلادش که کشورش در ماه اخیر شاهد بروز ناآرامی‌هایی با اعتراض گروه‌های دانشجویی بوده است، استعفا کرد.

طبق گزارش‌های رسانه‌ای، نخست‌وزیر بنگلادش در پی درخواست معترضان این کشور مبنی بر کناره‌گیری از سمتش، استعفا داد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->