معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همکاری هلال‌احمر با تشکل‌های مردم نهاد برای مقابله با کرونا

  • کد خبر: ۲۴۳۶۳
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۲
همکاری هلال‌احمر با تشکل‌های مردم نهاد برای مقابله با کرونا
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر از فعالیت تشکل‌های مردم نهاد برای پشتیبانی و تامین نیاز‌های ۳۳۰ بیمارستان در سراسر کشور در زمان شیوع بیماری کووید ۱۹ خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد نصیری روز یکشنبه در نشست مشترک جمعیت هلال احمر با موسسات خیریه که در ساختمان صلح این جمعیت برگزار شد، گفت: جمعیت هلال احمر براساس اساسنامه‌ای که در مجلس شورای اسلامی مصوب شده، یک تشکل مردم نهاد است که به واسطه کار‌هایی که دولت و حاکمیت خرید خدمت کرده اعتباراتی دارد که به وکالت از دولت آن کار را انجام می‌دهد.
وی افزود: با ۳۷ تشکل مردم نهاد برای پاندمی کووید ۱۹ همکار بودیم. برای همکاری با تشکل‌ها در سه محور همکار هستیم در زمان قبل از سوانح، حین سوانح و پس از دوران سوانح که برای هرکدام از این بخش‌ها ایده‌ای برای همکاری داریم.
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر درباره فعالیت تشکل‌های مردم نهاد با جمعیت هلال احمر در سیل نوروز ۹۸، گفت: از سیل فرودین ماه سال گذشته اتفاق خوبی افتاد که تشکل‌های مردم نهاد در کنار هلال احمر فعالیت کردند و تقسیم کار شد و در انجام امور به گونه‌ای عمل شد که موازی کاری نباشد. این کار در سیستان و بلوچستان هم انجام شد و در حال حاضر هم در مقوله شیوع بیماری کووید ۱۹ همکاری‌های خوبی داریم و تقسیم کار انجام شده است.

هر تشکل مردم نهاد پشتیبان یک بیمارستان
نصیری با اشاره به فعالیت تشکل‌های مردم نهاد برای پشتیبانی از بیمارستان‌ها در زمان شیوع کرونا ویروس، افزود: اوایل شیوع بیماری بود که بیمارستان‌ها از تشکل‌های مردم نهاد درخواست کمک کردند و هلال احمر با هماهنگی که با وزارت بهداشت انجام داد هر تشکل مردم نهاد را برای پشتیبانی به یک بیمارستان متصل کرد و این موضوع به وزارت بهداشت هم اعلام شد.
وی درباره فعالیت تشکل‌های مردم نهاد در جمع آوری کمک‌های مردمی در سیل نوروز ۹۸، سیستان و بلوچستان و بیماری کووید ۱۹، گفت: برای سیل نوروز ۹۸ تعداد ۴۷ تشکل همکار در ۲۶ استان فعال بودند. این تعداد در سیستان و بلوچستان ۵۷ تشکل بود و برای پاندمی کووید ۱۹ هم ۳۸ تشکل مردم نهاد در ۳۱ استان کشور با جمعیت هلال احمر همکاری داشتند.

۶۶۰ میلیارد ریال کمک‌های نقدی و غیر نقدی
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر با تاکید بر جمع آوری کمک‌های مردمی از سوی تشکل‌های مردم نهاد همکار با هلال احمر، گفت: وظیفه جمع آوری کمک‌های مردمی بر عهده هلال احمر، بهزیستی، کمیته امداد و نظایر آن است و از زمان شیوع کرونا ویروس در کشور ۲۵۰ میلیارد ریال کمک نقدی و ۴۱۰ میلیارد ریال همکمک غیرنقدی از سوی تشکل‌های مردم نهاد جمع آوری شده است.
وی با اشاره به همکاری ۴۸۵ تشکل مردم نهاد همکار با جمعیت هلال احمر برای ارائه خدمات، ادامه داد: ۷۲ هزار و ۶۹۴ نیروی داوطلب در زمینه فعالیت‌های داوطلبانه همکاری کردند. به علاوه ۱۲۴ بنگاه اقتصادی هم همکار هلال احمر بودند.
به گفته نصیری، ۲۲ تشکل مردم نهاد پشتیبانی و تامین نیاز‌های ۳۳۰ بیمارستان در سراسر کشور را عهده دار بوده است.

تلاش هلال احمر برای پیشگیری از کرونا ویروس
رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر تاکید کرد: هلال احمر فعالیت‌های گسترده‌ای برای پیشگیری از کرونا ویروس داشته است و این موضوع همواره زبانزد است که از جمله آن می‌توان به توزیع بسته‌های بهداشتی در نقاهتگاه‌ها و ضدعفونی زندان‌ها اشاره کرد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->