انهدام باند جعل اسناد در مشهد؛ دسته‌چک‌های بانکی به نام کارتن‌خواب‌ها شوهر متهم به قتل در دادگاه: همسرم خیلی به خانواده‌اش وابسته بود اعترافات هولناک زن خیانتکار که راز قتل شوهرش را برملا کرد درددل‌های مادر سروش ستوده، مربی مشهور بدنسازی که توسط زورگیران به قتل رسید تصادف اتوبوس با کامیون در برزیل با ۱۱ کشته و بیش از ۴۰ مصدوم (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید از آتش‌سوزی موکب در مرز مهران: یک نفر جان‌باخت و ۳ تن مصدوم شدند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) آغاز به کار بیمارستان صحرایی ۳۲ تختخوابی در مرز مهران صدور هشدار سطح نارنجی برای استان‌های خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) هلاکت عامل مهاجم به ایست بازرسی در لرستان شرایط تقسیط حق ۲۷.۵ درصدی تأمین‌اجتماعی از عوارض پروانه ساختمان تا ۳۶ ماه مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: باوجود ۱۸ هزار نفر کمبود نیرو، کلاس‌ها در اول مهرماه بدون معلم نخواهد بود + فیلم تنش خشکسالی ۴۰ درصدی | کشاورزان قربانی کمبود آب و قطعی برق انگشت ماشه‌ای و گردن پیامکی، عوارض استفاده زیاد از گوشی‌های هوشمند یبوست ناگهانی در سنین بالا را جدی بگیرید توزیع دارو در موکب‌ها ممنوع است وزیر دادگستری: مردم کشور ما در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه پای آرمان‌های نظام و انقلاب ایستادند وقوع حریق در مجتمع تجاری کاسپین انزلی؛ آتش نشانان در تلاش هستند آتش‌سوزی در مجتمع تجاری کاسپین منطقه آزاد انزلی (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم کشف حدود ۴ هزار تن کالای احتکاری در سراسر کشور کاهش چشمگیر نرخ بلیت پروازهای اربعین در روزهای کم‌تقاضا جزئیات بیشتر از افزایش سن و سابقه بازنشستگی تأمین اجتماعی با دلالان و مدعیان نفوذ برخورد می‌کند کشف یک کارگاه تولید و توزیع قرص‌های غیرمجاز در البرز استرداد کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور | به دام انداختن ۱۶ مهره اصلی از پازل تبهکاری جهانی جمع‌آوری شربت «سگانوز» از بازار سارقان حرفه‌ای اربعین شناسایی و ممنوع‌الخروج شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۱۸ مرداد ۱۴۰۴) | افزایش دما از روز دوشنبه اخاذی و اغفال دختران توسط یک شیطان‌صفت به بهانه فروش سوالات کنکور !
سرخط خبرها
معاون مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خبر داد:

۳۰۰ بسته معیشتی برای بیماران کرونایی نیازمند/ تهیه بسته‌های بهداشتی برای ۱۰ هزار بیمار خاص در مشهد

  • کد خبر: ۲۴۳۸۷
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۸:۰۸
۳۰۰ بسته معیشتی برای بیماران کرونایی نیازمند/ تهیه بسته‌های بهداشتی برای ۱۰ هزار بیمار خاص در مشهد
معاون مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان‌رضوی از توزیع ۳۰۰ بسته کمک معیشتی به بیماران کرونایی نیازمند در آستانه ماه مبارک رمضان خبر داد.
سمیرا شاهیان- به گزارش شهرآرانیوز، سیدجمال زرگر درباره این خبر گفت: در راستای آغاز رزمایش «کمک مؤمنانه» در خراسان‌رضوی، ۳۰۰ بسته معیشتی آماده شده است که در مرحله نخست بین ۳۰۰ نیازمند توزیع خواهد شد.
رئیس جمعیت هلال احمر مشهد با بیان اینکه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی در خراسان‌رضوی ۲۰۰۰ بیمار کرونایی نیازمند را شناسایی کرده است، افزود: این بسته‌های کمک معیشتی قرار است در ۳ مرحله بین کسانی که به‌واقع نیازمند هستند و مشخصاتشان در اختیار ماست، توزیع شود.
او اضافه کرد: باتوجه به اینکه در شروع ماه مبارک رمضان، سازمان‌های مردم‌نهاد و بسیج و کمیته امداد و بهزیستی به نیازمندان کمک می‌کنند و این خانواده‌ها در روز‌های نخست تأمین خواهند بود، مقرر شده است کمک‌های هلال احمر فقط مختص ماه رمضان نباشد. البته تلاش می‌کنیم در اواسط ماه رمضان هم یک مرحله توزیع بسته کمک معیشتی داشته باشیم.

طرح میزبانان هشتم
رئیس جمعیت هلال احمر مشهد از طرح میزبانان هشتم نام برد و گفت: جمعیت هلال احمر مشهد در راستای مقابله با شیوع کرونا و توجه به فرامین رهبری بر ترویج انفاق و احسان در بحران کرونا، کد دستوری #۵۱*۱۱۲* را معرفی کرده است که از این طریق هر فرد می‌تواند مبلغ ۸۰۰۰ تومان به نیت امام هشتم (ع) به نیازمندان کمک کند.
زرگر اضافه کرد: مبالغ کمک‌های مردمی پس از جمع‌آوری به سبد معیشتی شامل ۸ قلم کالا تبدیل می‌شود و در اختیار بیماران کرونایی نیازمند قرار می‌گیرد.

تهیه بسته‌های بهداشتی برای ۱۰ هزار بیمار خاص
رئیس جمعیت هلال احمر مشهد به اقدام دیگری که ویژه بحران کروناست اشاره و بیان کرد: بیماران خاص مثل افراد مبتلا به ام‌اس و تالاسمی را شناسایی کرده‌ایم و قرار است ۱۰ هزار بسته بهداشتی برای آن‌ها تهیه شود.
این مسئول درباره همکاری جمعیت هلال احمر مشهد با مؤسسات خیریه و عام‌المنفعه نیز گفت: ما دست نیاز به سوی بی‌نیازان دراز می‌کنیم، بنابراین اگر کسانی هستند که می‌توانند کمک‌رسان باشند، اعلام آمادگی کنند تا این فعالیت‌ها را به‌صورت مشارکتی انجام دهیم.

زرگر از همکاری شهرداری مشهد و اتاق اصناف با جمعیت هلال احمر مشهد خبر داد و گفت: با شهرداری و اتاق اصناف وارد مذاکره شده‌ایم و به ما قول داده‌اند در هفته آینده کمک هایشان را آماده کنند تا به نیازمندان برسانیم.
رئیس جمعیت هلال احمر مشهد با یادآوری طرح میزبانان هشتم بیان کرد: مردم را تشویق می‌کنیم صدقه جاریه که ۷۰ نوع بلا را از فرد دفع می‌کند، در قالب میزبانان هشتم به نیت امام هشتم (ع) و برای سلامتی خانواده‌شان بپردازند تا به این پویش نیز کمک کرده باشند.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->