رئیس اداره سلامت و محیط زیست شهرداری مشهد: هوای مشهد؛ ناسالم برای گروه‌های حساس است (۳ دی ۱۴۰۳) | برای مقابله با آلودگی هوا باید برنامه‌محور پیش برویم افزایش چشمگیر آلاینده‌ها در مشهد | هوای کلانشهر مشهد امروز هم آلوده است (۳ دی ۱۴۰۳) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان کلانشهر مشهد صادر شد | مشهدی‌ها ماسک تنفسی بزنند (۳ دی ۱۴۰۳) «کافه بازی»، «کافه علم» و «کافه کارآفرینی» ویژه دختران مشهدی احداث می‌شود شهردار مشهد: بوستان‌های «بهشت» و «آفتاب» ویژه بانوان به زودی به بهره‌برداری می‌رسد مبدا تعیین مسافت شهر مشهد از سایر شهر‌ها کجاست؟ چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس
سرخط خبرها

تداوم مشارکت شهروندان با اجرای گام دوم طرح «محله‌ی ما»

  • کد خبر: ۲۴۳۶۷
  • ۳۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۱۶
تداوم مشارکت شهروندان با اجرای گام دوم طرح «محله‌ی ما»
سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد از اجرای گام دوم طرح محله ما و احتمال افزایش بودجه پروژه مذکور در سال 99 خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، رضا دانایی با بیان این مطلب  افزود: هدف از اجرای طرح «محله‌ی ما» برانگیختن حس مشارکت و تعلق اجتماعی است که با اجرای برخی پروژه‌های عمرانی و بهره‌مندی از نظرات شهروندان در فرایند طراحی و اجرا رخ می‌دهد.

وی با اشاره به مراحل اجرای این طرح در محلات مناطق سیزده‌گانه شهرداری مشهد، افزود: در ابتدا جلسات استماع عمومی در محلات هدف برگزار می‌شود که در سه مرحله، شهروندان پروژه‌های عمرانی موردنیاز محله‌شان را به شورا‌های اجتماعی محلات اعلام می‌کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد ادامه داد: در گام نخست طرح محله‌ی ما، پروژه‌های عمرانی در مقیاس خُرد اجرا شدند. بهسازی پیاده‌رو‌ها، معابر عمومی، بهبود وضعیت پارک‌های محلی، ایجاد پاتوق‌های محله، ایجاد زمین ورزشی، اجرای نقاشی دیواری، بهسازی جداول و آسفالت معابر از جمله پروژه‌هایی بودند که در گام نخست طرح محله ما اجرایی شدند. در گام دوم نیز اجرای چنین پروژه‌هایی در دستورکار قرار گرفته‌اند.

دانایی با اشاره به اینکه اجرای این طرح مبتنی بر یکی از تبصره‌های بودجه مدیریت شهری است، گفت: در سال ۹۸ به ازای هر محدوده محلی، ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار برای اجرای پروژه‌های گام اول و دوم در نظر گرفته شده بود که در مجموع، ۵ درصد بودجه عمرانی را بر مبنای تبصره ۲۲ بودجه شهرداری مشهد تشکیل می‌داد. با این وجود احتمال افزایش این اعتبار برای هر محدوده محلی در سال ۹۹ وجود دارد.

وی با بیان اینکه اجرای این طرح در بیش از ۱۰۰ محله صورت گرفته، گفت: پروژه محله ما در سال ۹۸، در ۱۰۳ محدوده محلی مشهد و طی دو گام اجرا شده است.

سرپرست معاونت اجتماعی و مشارکت‌های سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد در رابطه با وضعیت محلات مشمول این طرح، افزود: گام نخست اجرای این طرح در تمامی محلات به پایان رسیده و گام دوم پروژه محله ما در برخی محلات در حال اجرا است و در برخی دیگر نیز مراحل ثبت موافقنامه، جذب بودجه و انتخاب پیمانکار را پشت سر می‌گذارد.
 
دانایی اضافه کرد: در سال ۹۹ نیز این روند با تکیه بر تجربیات سال‌های گذشته و با مشارکت هرچه بیشتر شورا‌های اجتماعی محلات پیگیری می‌شود تا بتوان آن را به روندی پایدار در راستای جلب مشارکت واقعی شهروندان تبدیل کرد.
 
منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->