تیراندازی پلیس، زورگیر‌های قمه‌کش را زمین‌گیر کرد راز و رمزهای «سرهنگ قلابی»در تقویم روزانه فاش شد! لیست جدید محصولات شوینده و بهداشتی غیرمجاز برخی جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و مه‌آلود است (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گردوغبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد
سرخط خبرها
در معتادان متجاهر مراجعه‌کننده به مراکز سرپناهی خراسان رضوی؛

ابتلای کرونا در هیچ کارتن‌خوابی گزارش نشده است

  • کد خبر: ۲۴۴۰۴
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۰۷:۴۷
ابتلای کرونا در هیچ کارتن‌خوابی گزارش نشده است
معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: مراکز شبانه سرپناهی در مشهد که شامل هفت مرکز می‌شود زیرپوشش بهزیستی قرار دارند که دو مرکز میزبان زنان و پنج مرکز ویژه اقامت مردان است.
به گزارش شهرآرانیوز، حسین تنهاطلب افزود: از آغاز بحران کرونا و با هدف پیشگیری، اقدامات لازم ضدعفونی، ارائه حمایت‌های بهداشتی و توزیع اقلام بهداشتی به کارتن خواب‌ها و معتادان متجاهر انجام شد.

وی اضافه کرد: هر مرکز سرپناهی ظرفیت اسکان ۳۰ نفر را دارد که با فاصله دادن تخت‌ها و اجرای پروتکل‌های بهداشتی و نیز با انجام روزانه دو بار ضدعفونی هر مرکز تلاش شده تا نه تنها از شیوع احتمالی بیماری در این مراکز بلکه از انتقال بیماری از بیرون به داخل جلوگیری شود.

معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: هم اکنون در مراکز شبانه سرپناهی یا همان شلتر‌ها در کنار رعایت فاصله‌گذاری و گندزدایی، استفاده از گان محافظ و ماسک و دستکش برای شاغلان و نیز مراجعه‌کنندگان هم اجباری شده است.

تنها طلب افزود: تا کنون هیچ گزارشی در خصوص ابتلای کارتن‌خواب‌ها و معتادان متجاهر مراجعه‌کننده به مراکز سرپناهی خراسان رضوی به بیماری کرونا ارسال نشده است.

وی اضافه کرد: به تمامی مراکز تحت نظارت بهزیستی اعلام شده است که ۲۵ درصد اعتبارات خود را در زمینه مبارزه و مقابله با کرونا هزینه کنند.

وی ادامه داد: برای معتادان متجاهر و کارتن خواب و سایر مراکز خدمات دهی به معتادان به میزان ۳۰ میلیارد ریال یارانه در این بخش در نظر گرفته شده است.

پوشش ۱۰۰ درصدی مراکز خدمات اعتیاد
 
معاون امور پیشگیری اداره کل بهزیستی خراسان رضوی گفت: در راستای پوشش کامل خدمات‌دهی به معتادان هر مرکز، ارائه خدمات به معتادان در استان شامل مراکز سرپناهی (اقامت شبانه)، کمپ‌های ماده ۱۶ و مراکز گذری ارائه خدمات به معتادان (دی. آی. سی) براساس ظرفیت، وسعت و میزان ارائه خدمات اعتباری به صورت یارانه‌ای انجام شده است.

تنهاطلب افزود: هم اکنون تعداد ۱۱ کمپ درمان و ترک اعتیاد ماده ۱۶ (مراکزی که معتادان جمع‌آوری شده توسط نیروی انتظامی را با اقامت شبانه‌روزی در روند درمان و ترک اعتیاد یاری می‌کنند)، هفت مرکز سرپناهی (اقامت شبانه معتادان) و ۱۰ مرکز گذری (ویژه ارائه خدمات و اقلامی مانند سرنگ) در استان فعالیت دارند.

وی ادامه داد:تمامی معتادان مقیم در کمپ‌های ماده ۱۶ که در حال طی کردن روند درمان و ترک اعتیاد هستند تحت شرایط سلامت از نظر نداشتن علایم بیماری کرونا از مرکز ترخیص می‌شوند و ملاقات در مراکز نیز تا اطلاع ثانونی ممنوع شده است.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->