ویدئو| اظهارات ظریف درباره موضوع حجاب و حقوق بشر در گفت‌وگو با سی.ان.ان انتصاب مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل‌رسانه شهرداری و مدیر منطقه سه شهرداری مشهدمقدس برگزاری نشست هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام چراغ برات جانمایی و نصب ۳۳ نمایشگر شهری در مشهد پویش شمس، آموزش نکات بهداشتی و سلامتی زنان و کودکان به بانوان محلات حاشیه شهر مشهد + ویدئو هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۳ بهمن ۱۴۰۳) بازدید استاندار خراسان رضوی از سد شوریجه و تصفیه‌خانه‌های شماره ۷ و التیمور مشهد (۲ بهمن ۱۴۰۳) مهم‌ترین پروژه ایمن‌سازی رانندگی در بولوار وکیل‌آباد مشهد در حال اتمام است مدیر اجرایی مراکز معاینه فنی خودرو مشهد: ۲۰ درصد خودرو‌های زیر چهار سال در مرحله نخست معاینه فنی رد شدند آغاز رنگ‌آمیزی جداول طرح استقبال از بهار ۱۴۰۴ از ۴ بهمن‌ماه در مشهد افزایش ۲ برابری توفقگاه‌های ناوگان باری سنگین در ششمین دوره مدیریت شهری مشهد عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد: ۶۰ درصد پروژه سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای شهر مشهد، تا پایان ۱۴۰۳ تکمیل می‌شود ارجاع ۷۹۱ مورد کشتار غیربهداشتی به مراجع قضایی در خراسان رضوی طی ۹ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ سامان‌دهی کرانه کشف‌رود مشهد با احداث بوم‌پارک مسئول مرکز پالایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهر مشهد: سالانه ۲۵۰ هزار تن انواع آلاینده هوا در شهر مشهد منتشر می‌شود سهم ۶۴ درصدی منابع متحرک از آلاینده‌های محیط زیست مشهد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: توجه ویژه به هوشمندسازی و تحقق شهر هوشمند در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط سالم قرار دارد (۲ بهمن ۱۴۰۳) برگزاری سومین دوره مسابقات نوجوانان مشهدی با محوریت انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

روایتی از کارگاه تولید شیلد خادمان حرم رضوی؛ اینجا کرونا هم کم می‌ آورد /مانند پشت جبهه ها

  • کد خبر: ۲۴۴۵۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۴
روایتی از کارگاه تولید شیلد خادمان حرم رضوی؛ اینجا کرونا هم کم می‌ آورد /مانند پشت جبهه ها
کرونا که آمد، با خودش کلی درد و رنج آورد و آسیبی بود در جامعه، اما مردم به مانند دشمنی در مقابل آن ایستادند و با تمام توان و تجهیزات به کمک کادر پزشکی که در خط مقدم مبارزه بود، رفتند.

جانقربان-عده‌ای دست‌به‌کار شدند و کارگاه‌های تولید لباس خود را به تولید ماسک اختصاص دادند. به گزارش شهرآرانیوز، عده‌ای چرخ‌خیاطی‌های خاک‌گرفته را دستمال کشیدند و برای پرستاران لباس بیمارستانی دوختند و دوباره خاطراتی را زنده کردند که بوی مهربانی‌های سال‌های جنگ را دارد.

 

یک میلیارد تومان هزینه برای کرونا

اذان ظهر را تازه گفته‌اند. از راه که می‌رسم، گوشه اتاق چند نفری را می‌بینم که روی کارتن‌های قند مشغول نمازخواندن هستند. چند نفری هم سرشان به کار مشغول است، کش می‌برند، ابر می‌چسبانند و نقاب پزشکی درست می‌کنند.

 

اینجا حسینیه و خیریه حضرت‌زهرا (س) است که جمعی از مرد‌های جاافتاده هرکدام پای یک دستگاه نشسته‌اند و سرشان به کارشان است.

 

 

نام گروه را روشنای رأفت هشتم گذاشته‌اند. اعضای آن هم جمعی از خادمان حرم مطهر رضوی هستند که در بخش روشنایی آستان مشغول‌اند و با دغدغه‌های فرهنگی از سال ۹۶ به کمک نیازمندان آمده‌اند.

 

کمک به مناطق سیل‌زده، توزیع دفتر و لوازم‌تحریر در شهر‌های سیل‌زده و محرومی همچون کلات، آق‌قلا، گمیشان، اهواز، سیستان‌وبلوچستان، توزیع ۲۰۰۰ بسته مواد غذایی در مناطق سیل‌زده، توزیع غذای گرم در مناطق سیل‌زده، تعمیر تمام لوازم خانگی آسیب‌دیده در سیل آق‌قلا و به‌طور کلی هزینه‌کرد یک میلیارد تومان در این مناطق از جمله فعالیت‌های این خادمان رضوی است.

 

 

مبادا شرمنده شهدا باشیم

سراغ یکی از خادمان خدمتگزار می‌روم. تازه از نماز برگشته و هنوز آستین‌های پیراهنش بالاست. محمدحسین امینیان‌فر از خدمه روشنایی حرم مطهر رضوی است. او که کاروبار را کنار گذاشته و برای کمک به کادر درمان آمده است، می‌گوید: هرکاری داشتم گذاشتم کنار و برای خدمت به مردم آمدم. نیت ما خیر است و خداکند اندوخته‌ای باشد برای آن طرف که مبادا شرمنده شهدا باشیم.

او ۳ هفته است که اینجا مشغول تولید شیلد است.

 

مانند پشت جبهه

سیدعلی فارق‌زاده یکی دیگر از خادمان رضوی است. او جانباز ۲۵ درصد شیمیایی است و می‌گوید: یک ماهی است که اینجاییم و شیلد آماده می‌کنیم. اینجا برای ما مانند پشت جبهه است و لازم است که برای کمک به کادر درمان، پزشکان و پرستاران اینجا باشیم.

 

 

 

۱۵ هزار شیلد، ۳۵ هزار ماسک و ۳۰۰۰ لباس بیمارستانی

حجت‌الاسلام اسلامی که خودش پای فعال این گروه است، به ما می‌گوید: امسال با آمدن بحران کرونا دوستان برای کمک به کادر درمان پای کار آمدند و شیلد (محافظ صورت پزشکی)، لباس بیمارستانی، گان و ماسک تولید کردیم. تا امروز ۱۵ هزار شیلد، ۳۵ هزار ماسک، ۳۰۰۰ لباس بیمارستانی تولید کردیم و به تولید ۲۵ هزار ماسک ویژه بیمارستانی کمک کردیم.


او توضیح می‌دهد: این تولیدات در بیمارستان‌های مشهد و شهرستان‌های اطراف و مراکز اورژانس توزیع می‌شود. ۶ کارگاه تولید لباس در این کار سهیم هستند و حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای این کار هزینه شده که ارزش‌افزوده این تولید ۶۰۰ میلیون تومان است.


شناسایی ۷۹۰۰ دانش‌آموز برای اهدای بسته معیشتی


 

 

۲۰۰۰ بسته کمک معیشتی

گفتنی است که این جمع در کنار تولید ماسک و لباس بیمارستانی و شیلد و گان، درحال آماده‌سازی ۲۰۰۰ بسته کمک معیشتی برای خانواده بیماری‌های خاص همچون دیالیز و سرطان است که هم‌زمان با شروع ماه مبارک رمضان توزیع این بسته‌ها به پایان خواهد رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->