جانقربان-عدهای دستبهکار شدند و کارگاههای تولید لباس خود را به تولید ماسک اختصاص دادند. به گزارش شهرآرانیوز، عدهای چرخخیاطیهای خاکگرفته را دستمال کشیدند و برای پرستاران لباس بیمارستانی دوختند و دوباره خاطراتی را زنده کردند که بوی مهربانیهای سالهای جنگ را دارد.
یک میلیارد تومان هزینه برای کرونا
اذان ظهر را تازه گفتهاند. از راه که میرسم، گوشه اتاق چند نفری را میبینم که روی کارتنهای قند مشغول نمازخواندن هستند. چند نفری هم سرشان به کار مشغول است، کش میبرند، ابر میچسبانند و نقاب پزشکی درست میکنند.
اینجا حسینیه و خیریه حضرتزهرا (س) است که جمعی از مردهای جاافتاده هرکدام پای یک دستگاه نشستهاند و سرشان به کارشان است.
نام گروه را روشنای رأفت هشتم گذاشتهاند. اعضای آن هم جمعی از خادمان حرم مطهر رضوی هستند که در بخش روشنایی آستان مشغولاند و با دغدغههای فرهنگی از سال ۹۶ به کمک نیازمندان آمدهاند.
کمک به مناطق سیلزده، توزیع دفتر و لوازمتحریر در شهرهای سیلزده و محرومی همچون کلات، آققلا، گمیشان، اهواز، سیستانوبلوچستان، توزیع ۲۰۰۰ بسته مواد غذایی در مناطق سیلزده، توزیع غذای گرم در مناطق سیلزده، تعمیر تمام لوازم خانگی آسیبدیده در سیل آققلا و بهطور کلی هزینهکرد یک میلیارد تومان در این مناطق از جمله فعالیتهای این خادمان رضوی است.
مبادا شرمنده شهدا باشیم
سراغ یکی از خادمان خدمتگزار میروم. تازه از نماز برگشته و هنوز آستینهای پیراهنش بالاست. محمدحسین امینیانفر از خدمه روشنایی حرم مطهر رضوی است. او که کاروبار را کنار گذاشته و برای کمک به کادر درمان آمده است، میگوید: هرکاری داشتم گذاشتم کنار و برای خدمت به مردم آمدم. نیت ما خیر است و خداکند اندوختهای باشد برای آن طرف که مبادا شرمنده شهدا باشیم.
او ۳ هفته است که اینجا مشغول تولید شیلد است.
مانند پشت جبهه
سیدعلی فارقزاده یکی دیگر از خادمان رضوی است. او جانباز ۲۵ درصد شیمیایی است و میگوید: یک ماهی است که اینجاییم و شیلد آماده میکنیم. اینجا برای ما مانند پشت جبهه است و لازم است که برای کمک به کادر درمان، پزشکان و پرستاران اینجا باشیم.
۱۵ هزار شیلد، ۳۵ هزار ماسک و ۳۰۰۰ لباس بیمارستانی
حجتالاسلام اسلامی که خودش پای فعال این گروه است، به ما میگوید: امسال با آمدن بحران کرونا دوستان برای کمک به کادر درمان پای کار آمدند و شیلد (محافظ صورت پزشکی)، لباس بیمارستانی، گان و ماسک تولید کردیم. تا امروز ۱۵ هزار شیلد، ۳۵ هزار ماسک، ۳۰۰۰ لباس بیمارستانی تولید کردیم و به تولید ۲۵ هزار ماسک ویژه بیمارستانی کمک کردیم.
او توضیح میدهد: این تولیدات در بیمارستانهای مشهد و شهرستانهای اطراف و مراکز اورژانس توزیع میشود. ۶ کارگاه تولید لباس در این کار سهیم هستند و حدود ۲۰۰ میلیون تومان برای این کار هزینه شده که ارزشافزوده این تولید ۶۰۰ میلیون تومان است.
شناسایی ۷۹۰۰ دانشآموز برای اهدای بسته معیشتی
۲۰۰۰ بسته کمک معیشتی
گفتنی است که این جمع در کنار تولید ماسک و لباس بیمارستانی و شیلد و گان، درحال آمادهسازی ۲۰۰۰ بسته کمک معیشتی برای خانواده بیماریهای خاص همچون دیالیز و سرطان است که همزمان با شروع ماه مبارک رمضان توزیع این بستهها به پایان خواهد رسید.