پیش بینی بورس فردا چهارشنبه (۲۳ آبان ۱۴۰۳) برخی محور‌های خراسان رضوی لغزنده و مه آلود شد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) ویدئو| دعوای عجیب اداره برق و شهرداری دزفول | از قطع برق تا مسدودسازی مسیر آغاز متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی دو حادثه حریق خودرو در مشهد (۲۲ آبان ۱۴۰۳) ضریب آمادگی کشور در بحران فقط ۱۲ درصد است معضل «نسل ساندویچی» در کمین کشور و پیامدهای سالمندی جمعیت در نود و ششمین جلسه کمیسیون بانوان و خانواده تاکید شد: توانمندسازی و شبکه سازی زنان محلات مشهد پنجمین مراسم ازدواج زوج های جوان ارتش جمهوری اسلامی در مشهد برگزار شد | دریادار سیاری: دشمن به دنبال تغییر سبک زندگی ماست+ویدئو یک وکیل دادگستری در تهران زن و فرزند خود را به قتل رساند (۲۲ آبان ۱۴۰۳) چرا برای آیفون سرودست می‌شکنیم؟ | تمایز با سیب گاززده! ریه‌­های سالم، تضمینی برای تندرستی بدن قتل برای ۶ میلیون تومان ضوابط پذیرش متقاضیان ورود به دانشگاه در سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی در بازدید از مؤسسه فرهنگی شهرآرا: به دنبال ارائه گزارش صحیح و دقیق از حوادث هستیم + فیلم قاتل پزشک متخصص یاسوجی دستگیر شد قانون «جوانی جمعیت»؛ پرهزینه، اما کم اثر آیا مجلس بازنشستگان حداقل‌بگیر تأمین اجتماعی را فراموش کرده است؟ پرداخت ماهانه حق پرستاری برای افراد با اختلال طیف اوتیسم شدید و خیلی شدید ۳۰ سال دیگر ایران پیرترین کشور منطقه است ثبت‌نام و اعزام حج تمتع ۱۴۰۳ چه زمانی آغاز می‌شود؟ آینده‌ تجهیزات پزشکی در خطر است رفع مشکل ۱۳ هزار مستمری بگیر بهزیستی با همکاری سازمان برنامه و بودجه جابه‌‎جایی بیش‌ از ۷۶ هزار زائر در دور دوم عملیات عمره مفرده آخرین مهلت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۴، فردا (۲۳ آبان ۱۴۰۳) است خاموشی خانگی مستمر خواهد بود؟ اعتراض رانندگان سرویس مدارس به حقوق دریافتی در دیدار با فرماندار مشهد علت مرگ دانشجوی کارشناسی دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد+جزئیات چرا متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان حداقل‌بگیر، در قانون برنامه هفتم نادیده گرفته شد؟ یک نماینده مجلس: رئیس‌جمهور در رابطه با اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان دستور ویژه صادر کند دستور ویژه وزیر بهداشت برای بررسی فوری قتل پزشک متخصص قلب در یاسوج مبلغ همسان‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی فردا واریز می‌شود (۲۳ آبان ۱۴۰۳) | متناسب‌سازی حقوق با بهترین فرمول اجرا می‌شود + فیلم
سرخط خبرها

افراد با علائم بیماری‌های عفونی و ویروسی بهتر است که به سفر اربعین نروند

  • کد خبر: ۲۴۴۶۵۰
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۲
افراد با علائم بیماری‌های عفونی و ویروسی بهتر است که به سفر اربعین نروند
متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری و عضو هیئت علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: کسانی که بیماری عفونی و ویروسی دارند و اینکه سرفه و عطسه می‌کنند بهتر است که به سفر اربعین نروند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر اشرف توانایی اظهار کرد: در این روز‌های گرمای شدید هوا را در ایران و عراق داریم بر پیشگیری از گرمازدگی تأکید داریم و با توجه به اینکه در زمان سفر زائران پیاده اربعین هم قرار داریم به این گروه از زائران توصیه می‌کنیم که خوردنی و نوشیدنی را به میزان مصرف برداشته و برای وعده بعد خود نگهداری نکنند.

وی تصریح کرد: توصیه بسیار مهم دیگر در این روز‌ها این است که زائران اربعین پیاده‌روی را به ساعات خنک روز و عصر موکول کنند و از پیاده‌روی در ساعات اوج گرما اجتناب ورزند تا که دچار بی حالی و گرمازدگی نشوند.

عضو هیئت علمی گروه عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه در بحث بهداشت سرویس‌های بهداشتی در مسیر‌های پیاده روی توصیه بر ضدعفونی مرتب این مکان‌ها داریم، خاطرنشان کرد: در این خصوص از خادمان اربعین می‌خواهیم که پس از هر نوبت استفاده حمام‌ها را ضدعفونی کرده و این کار را برای دستشویی‌ها هم انجام دهند.

دکتر توانایی با اشاره به اینکه کسانی که بیماری عفونی و ویروسی دارند و اینکه سرفه و عطسه می‌کنند بهتر است که به سفر اربعین نروند، بیان کرد: اگر این افراد عازم سفر اربیعن شدند حتماً از ماسک استفاده نموده و نکات بهداشتی را هم تا حد امکان رعایت نمایند تا که برای خودشان و سایر زائران اربعین مشکلی ایجاد نشود.

وی اضافه کرد: همچنین توصیه مهم دیگر در خصوص عدم پیاده روی با پای برهنه بوده و اینکه با کفش استاندارد پیاده روی می‌کند، اینکه گفته می‌شود با پای برهنه این کار انجام نشود به علت وجود میکروب‌هایی هست که در روی زمین وجود دارد و وقتی که کف پا به شی تیزی بخورد و خونی شود زمینه ورود میکروب‌ها به داخل بدن از محل زخم فراهم می‌شود و همین موضوع ممکن است که منجر به ایجاد مشکلات و بیماری‌های عفونی در آن فرد بشود.

متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری تأکید کرد: در زمان پیاده روی به طور میانگین بهتر است که پس از هر یک ساعت پیاده روی بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت شود و در این مسیر ۸۰ کیلومتری نباید نگاه زائر به مقصد باشد و باید برای طی نمودن این فاصله برنامه زمانی ۲ تا ۳ روزه را متناسب با شرایط و وضعیت خودش تنظیم نماید.

دکتر توانایی افزود: به افرادی دارای نقص در سیستم ایمنی هستند توصیه می‌کنیم که قبل از حضور در پیاده‌روی اربعین راهنمایی و مشورت لازم را از پزشک معالج خود بگیرند؛ همچنین به کسانی هم در حین پیاده روی دچار مشکل می‌شوند هم توصیه می‌کنیم که در آن زمان از ادامه این کار خودداری نموده و خودشان را به نزدیک‌ترین موکب سلامت در مسیر پیاده روی برسانند تا که توسط پزشک مستقر در آنجا مورد معاینه قرار بگیرند.

وی در پایان گفت: زائران اربعین زمان طولانی را برای ماندن در عراق انتخاب نکنند و حداکثر ۵ روز در این کشور بمانند تا که هم فرصت برای حضور دیگر زوار فراهم شود و هم اینکه خودشان در گرمای شدید عراق دچار مشکلات مختلفی همچون گرمازدگی نشوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->