به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی در همایش ملی کارشناسان امور اتباع خارجی و مدارس بینالملل وزارت آموزش و پرورش که به میزبانی مشهد برگزار شد، اظهار داشت: سیاستهای متفاوت در حوزه اتباع، ما را در استانها به عنوان میزبان اذیت کرده و نوسانات در تصمیمات معمولاً این موضوع را تقویت میکند.
او در ادامه گفت: در رابطه با اتباع، ما همیشه با شیوههای متفاوت تصمیمگیری درگیر بودهایم؛ همانطورکه از صادرات، واردات و مسائل مختلف دیگر و ظرفیتهای موجود بهره نمیبریم و همه را تبدیل به تهدید میکنیم.
شوشتری افزود: امیدواریم که با سیاستهای یکسان و برنامهریزیشده، این مشکلات حل شود. هرچند ما مطیع تمام سیاستها هستیم و تلاش کردیم آنها را انجام بدهیم، اما گاهی واقعاً حسابشده نیست و احساس میکنیم که آنطورکه باید، ساماندهی نمیشود.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی تصریح کرد: استان خراسان رضوی یکی از بزرگترین استانهای مهاجرپذیر کشور است. ما در این استان، به ۷۰ هزار دانشآموز اتباع آموزش میدهیم که ۹۰ درصد آنها در حاشیه شهر مشهد هستند. در برخی مناطق ما مثل منطقه تبادکان، ۲۰ تا ۳۰ درصد اتباع یک جا جمع شدهاند و این مسئله باعث شده است که ما نتوانیم این قانون را که در یک مدرسه، نباید تعداد دانشآموزان اتباع از ۲۰ درصد بیشتر شود، رعایت کنیم.
او با اشاره به اینکه ما در استان، مدرسهای داریم که همه دانشآموزانش فرزندان شهدای فاطمیون هستند، ادامه داد: ما تلاش میکنیم که از لحاظ قانونی و حقوقی در خدمت این عزیزان باشیم.
شوشتری خاطرنشان کرد: ما در جامعهالمصطفی واحد مشهد، از حدود ۲۰ کشور دانشجو داریم و فرزندان این عزیزان در مدارس مشهد تحصیل میکنند و آنها اعلام آمادگی کردهاند که هرجا لازم شد، حضور خواهند داشت که به نظر من این یک فرصت برای مشهد است.