۱۱ مصدوم در حادثه واژگونی مینی بوس کارگران معدن در محور سبزوار-بردسکن زن و شوهر مشهدی بر اثر گازگرفتگی در ساحل بابلسر جان باختند (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) حذف زندان برای مهریه؛ آرامش مردانه، اضطراب زنانه؟ ریزش آوار ساختمان مسکونی در تبریز بر اثر گودبرداری اختصاص ۱۵ درصد بودجه دانشگاه‌ها به پژوهش و فناوری کنکوری‌ها بخوانند! | تاثیر مثبت معدل در کنکور چطور محاسبه می‌شود؟ تاریخچه‌ای از کشت چای در ایران | چند‌و‌چون چای راهنمایی برای انتخاب، مصرف و نگهداری نان | یک لقمه سلامتی ماجرای درگیری در خیابان بهشتی تهران چه بود؟ (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طرحی برای پایان دادن به چرخه معیوب ترک اعتیاد متجاهرها در مشهد | امید به شفابخشی نسخه «مدیریت مورد» معاون اداره کل میراث فرهنگی خراسان رضوی: باید به موضوع فرونشست زمین در محدوده اماکن تاریخی استان توجه ویژه شود مشهد، قطب آزمایشگاهی منطقه شمال‌شرق کشور مدیر موزه بزرگ خراسان: سازه‌های مقاوم بنا‌های تاریخی ۲۵۰۰ ساله از افتخارات ایرانیان است یک تمرین ساده برای تسکین زانودرد منابع مالی، چالش‌برانگیزترین موضوع در حوزه بازسازی و حفاظت از بنا‌های تاریخی است برای حفظ بنا‌های تاریخی باید به ضعف‌های ذاتی این سازه‌ها توجه ویژه داشته باشیم فرودگاه مشهد آماده بدرقه بیش از ۱۲ هزار زائر خانه خدا پایه یازدهمی‌ها امسال هم ۶ درس را امتحان نهایی می‌دهند وزیر آموزش‌ و پرورش: اساسی‌ترین مشکل و بزرگ‌ترین بحران‌های امروز کشور ریشه در مسائل فرهنگی دارد آیا سی‌تی‌اسکن خطر ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد؟ پروژه برقی‌سازی خط‌آهن تهران-مشهد، از پروژه‌های اولویت‌دار کشور است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۳۱ فروردین ۱۴۰۴) | از فردا هوا گرم می‌شود نقش زن خارجی در باند گروگان‌گیران آدمکش در مشهد چه بود؟ ۵۴ درصد از مردم خراسان رضوی، گرفتار کم‌تحرکی هستند | کم‌وزنی، مهم‌ترین دلیل مرگ‌ومیر نوزادان در استان + فیلم شنا با  مرگ | غرق شدن ۵ نفر از ابتدای ۱۴۰۴ در خراسان رضوی فرمانده کل انتظامی: ضرورت تعریف طرح نوین همکاری پلیس و آموزش و پرورش رئیس‌کل دادگستری خراسان رضوی: زمینه‌های افزایش سرمایه‌گذاری در حوزه تجهیزات پزشکی محقق شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد جان ۴ بیمار را نجات داد (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) طب ایرانی چگونه شانس بارداری را افزایش می‌دهد؟ زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند!
سرخط خبرها

آینده‌ تجهیزات پزشکی در خطر است

  • کد خبر: ۲۹۹۶۹۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
آینده‌ تجهیزات پزشکی در خطر است
رئیس کمیسیون سلامت اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: چالش‌های جدی برای واحد‌های تولیدی و توزیعی تجهیزات پزشکی و ملزومات به وجود آمده که می‌تواند آینده‌ این صنعت را به خطر بیندازد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی کرباسی با اشاره به مطالبات تولید کنندگان تجهیزات پزشکی و ملزومات از خریداران در حوزه سلامت اظهار کرد: ناترازی درآمد‌ها و هزینه‌های مراکز درمانی و همچنین مطالبات انباشته‌ای که در بخش درمان و سازمان‌های بیمه‌گر وجود دارد همه و همه به نحوی بر گرده‌ی تولید کننده تحمیل شده و می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در شرایط تورمی فعلی سرمایه‌گذاری در عرصه تولید کار ساده‌ای نیست، گفت: نه تنها در این حوزه سرمایه‌گذاری جدیدی را شاهد نخواهیم بود که با وجود مطالبات فراوان واحد‌های تولیدی از مراکز درمانی، باقی ماندن تولیدکننده در چرخه تولید نیز بسیار سخت و گاه ناممکن شده است. 

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی خراسان رضوی بیان کرد: سهم تولیدات سلامت محور از بودجه سلامت ناچیز است. تقریبا تمامی بودجه‌های مرتبط با تجهیزات پزشکی نیز به تولیدکنندگان دولتی می‌رسد و بخش خصوصی سهم اندکی از این منابع دارد این در حالی است که تقریبا ۴۰ درصد بازار تجهیزات پزشکی در حوزه بخش خصوصی است. قاطعانه می‌گویم خروج بخش خصوصی از گردونه‌ی تولید تجهیزات پزشکی در این شرایط تورمی هزینه‌های هنگفتی را به نظام سلامت وارد خواهد کرد. هزینه‌هایی که جبران آن از محل واردات چندین برابر ارزبری را شامل خواهد شد؛ لذا بررسی و واکاوی بیشتر بودجه بندی نظام سلامت در سطح حاکمیتی و ایجاد سازو کار‌های لازم برای حمایت از بخش خصوصی ضروری است. به گونه‌ای که لااقل به واسطه عدم وصول مطالبات حوزه سلامت شامل اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و دستگاه‌ها شاهد اختلال فعالیت بخش خصوصی در حوزه تولید تجهیزات پزشکی نباشیم.

وی با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری در برخی اقلام تجهیزات پزشکی، گفت: قیمت‌گذاری دستوری برای واحد‌های تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، به منزله‌ی تیر خلاص بر پیکره‌ی بی جان تولید است. این روش‌ها نه تنها به کنترل هزینه‌های نظام سلامت کمکی نخواهد کرد بلکه در درازمدت منجر به افزایش هزینه‌های نظام سلامت و افزایش پرداختی از جیب مردم خواهد شد.

کرباسی در خصوص اختصاص ارز ترجیحی به حوزه تولید تجهیزات پزشکی اظهار کرد: در مجموع باید بگویم ارز ترجیحی سبب بروز چالش‌هایی در اقتصاد می‌شود. متاسفانه ارز ترجیحی در حال حاضر به بنگاه‌های اقتصادی واقعی و در زمان مناسب اختصاص پیدا نمی‌کند. از سوی دیگر قدرت رقابت پذیری واحد‌های مختلف را تحت الشعاع قرار می‌دهد. حمایت‌ها باید شکل منطقی‌تری به خود بگیرد. ارز ترجیحی مسکن کوتاه مدت است، اما باید بیماری درمان شود نمی‌شود بدون درمانِ لازم و صرفا با مسکن کار را جلو برد.

وی به بودجه‌های ناتراز با تقاضا در حوزه تجهیزات سلامت اشاره کرد و افزود: در این رابطه توجهی به جمعیت شناور استان به ویژه شهر مشهد نشده است که ارائه خدمات و تولید در این زمینه را در مشهد و استان چندین برابر سخت‌تر کرده است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی خراسان رضوی در پایان با اشاره به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، تجهیزات کلینیک، بیمارستانی و صنایع وابسته مشهد گفت: این نمایشگاه یکم لغایت چهارم آذرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد پذیرای شرکت کنندگانی از سراسر کشور و همچنین کشور‌های همسایه است. این رویداد‌ها نیاز حوزه تجهیزات پزشکی است و هر چه قدر گسترده‌تر برگزار شود به توسعه تعاملات، تجارت و صادرات منجر خواهد شد. مسیری که شاید درشرایط فعلی از معدود راه‌های سرپاماندن واحد‌های تولیدی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->