اظهارنظر معاون استاندار همدان درباره تجمع مقابل دانشگاه بوعلی سینا یک کشته و ۱۵ مصدوم در حادثه واژگونی وانت بار در محور تربت جام - مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴) ایران در هفته دوم مهرماه ۱۴۲ بار لرزید ‌نمی‌خواستم یک گلابی باشم! به مناسبت صد‌و‌هجدهمین سالگرد سه‌رنگ شدن پرچم ایران | سبز و سفید و سرخ‌مان درباره ویژگی‌هایی که مردان را برای همسرانشان جذاب‌تر می‌کند | مرد جذاب من ثبت ۲۲۸ هزار و ۸۶۰ ازدواج در کشور طی شش ماه اول سال ۱۴۰۴ | کاهش ۴ درصدی ازدواج و ۳.۵ درصدی طلاق آیا با بالا رفتن سن، قد ما واقعاً کوتاه می‌شود؟ خراسان رضوی بیشترین میزان نابودی منابع آب زیرزمینی در کشور را دارد! اخطار به ۱۵ بانک در رابطه با نحوه پرداخت تسهیلات | ضرورت مقابله با انحصار در واردات برنج آموزش و پرورش خراسان رضوی: در حال حاضر آمار دقیقی از شمار دانش‌آموزان مبتلا به شپش نداریم سازمان جهانی بهداشت: سیگار‌های الکترونیکی موج جدید اعتیاد به راه انداخته‌اند آخرین وضعیت تأمین واکسن آنفلوانزا در کشور (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی افزایش دما و احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها (۱۵ مهر ۱۴۰۴) فرار از چنگال قاتل نامرئی آوارگی میلیون‌ها نفر در جهان بر اثر تغییرات اقلیمی رئیس مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران: تاکنون ۴۶۱ نفر از زندانیان زن تحت حمایت ما هستند افزایش ۱۱ برابری جمعیت شهری ایران در ۶۸ سال گذشته پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) | مشهدی‌ها منتظر آخر هفته نسبتاً گرم باشند آزادی ۶ هزار و ۵۰۰ زندانی جرائم غیرعمد در نیمه اول ۱۴۰۴ نوشیدن آب یخ پس از غذا خوردن را ترک کنید آموزش هوش مصنوعی به ۲ میلیون دانش‌آموز و ۱۰۰ هزار معلم برای ارتقای مهارت‌آموزی قوه‌قضائیه کادر اداری جذب می‌کند | اطلاعیه آزمون استخدامی + شرایط ثبت‌نام نظارت بر بهداشت مدارس خراسان رضوی با شروع سال تحصیلی جدید رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: وزارت نیرو برنامه‌ای برای آب‌های مرزی استان ندارد آخرین اخبار از پرونده گم شدن سما جهانباز | صدور کیفرخواست برای متهم اصلی + شرط پدر سما برای بخشش متهم پایان مراجعه حضوری برای صدور شناسنامه نوزادان در خراسان رضوی نزدیک است + فیلم چگونه کودکان را در هوای آلوده از مشکلات ریوی محافظت کنیم؟ مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها، سبب طولانی شدن دوران سرماخوردگی می‌شود
سرخط خبرها

آینده‌ تجهیزات پزشکی در خطر است

  • کد خبر: ۲۹۹۶۹۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۹
آینده‌ تجهیزات پزشکی در خطر است
رئیس کمیسیون سلامت اتاق بازرگانی خراسان رضوی گفت: چالش‌های جدی برای واحد‌های تولیدی و توزیعی تجهیزات پزشکی و ملزومات به وجود آمده که می‌تواند آینده‌ این صنعت را به خطر بیندازد.

به گزارش شهرآرانیوز، مرتضی کرباسی با اشاره به مطالبات تولید کنندگان تجهیزات پزشکی و ملزومات از خریداران در حوزه سلامت اظهار کرد: ناترازی درآمد‌ها و هزینه‌های مراکز درمانی و همچنین مطالبات انباشته‌ای که در بخش درمان و سازمان‌های بیمه‌گر وجود دارد همه و همه به نحوی بر گرده‌ی تولید کننده تحمیل شده و می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در شرایط تورمی فعلی سرمایه‌گذاری در عرصه تولید کار ساده‌ای نیست، گفت: نه تنها در این حوزه سرمایه‌گذاری جدیدی را شاهد نخواهیم بود که با وجود مطالبات فراوان واحد‌های تولیدی از مراکز درمانی، باقی ماندن تولیدکننده در چرخه تولید نیز بسیار سخت و گاه ناممکن شده است. 

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی خراسان رضوی بیان کرد: سهم تولیدات سلامت محور از بودجه سلامت ناچیز است. تقریبا تمامی بودجه‌های مرتبط با تجهیزات پزشکی نیز به تولیدکنندگان دولتی می‌رسد و بخش خصوصی سهم اندکی از این منابع دارد این در حالی است که تقریبا ۴۰ درصد بازار تجهیزات پزشکی در حوزه بخش خصوصی است. قاطعانه می‌گویم خروج بخش خصوصی از گردونه‌ی تولید تجهیزات پزشکی در این شرایط تورمی هزینه‌های هنگفتی را به نظام سلامت وارد خواهد کرد. هزینه‌هایی که جبران آن از محل واردات چندین برابر ارزبری را شامل خواهد شد؛ لذا بررسی و واکاوی بیشتر بودجه بندی نظام سلامت در سطح حاکمیتی و ایجاد سازو کار‌های لازم برای حمایت از بخش خصوصی ضروری است. به گونه‌ای که لااقل به واسطه عدم وصول مطالبات حوزه سلامت شامل اقلام دارویی، تجهیزات پزشکی و دستگاه‌ها شاهد اختلال فعالیت بخش خصوصی در حوزه تولید تجهیزات پزشکی نباشیم.

وی با اشاره به قیمت‌گذاری دستوری در برخی اقلام تجهیزات پزشکی، گفت: قیمت‌گذاری دستوری برای واحد‌های تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، به منزله‌ی تیر خلاص بر پیکره‌ی بی جان تولید است. این روش‌ها نه تنها به کنترل هزینه‌های نظام سلامت کمکی نخواهد کرد بلکه در درازمدت منجر به افزایش هزینه‌های نظام سلامت و افزایش پرداختی از جیب مردم خواهد شد.

کرباسی در خصوص اختصاص ارز ترجیحی به حوزه تولید تجهیزات پزشکی اظهار کرد: در مجموع باید بگویم ارز ترجیحی سبب بروز چالش‌هایی در اقتصاد می‌شود. متاسفانه ارز ترجیحی در حال حاضر به بنگاه‌های اقتصادی واقعی و در زمان مناسب اختصاص پیدا نمی‌کند. از سوی دیگر قدرت رقابت پذیری واحد‌های مختلف را تحت الشعاع قرار می‌دهد. حمایت‌ها باید شکل منطقی‌تری به خود بگیرد. ارز ترجیحی مسکن کوتاه مدت است، اما باید بیماری درمان شود نمی‌شود بدون درمانِ لازم و صرفا با مسکن کار را جلو برد.

وی به بودجه‌های ناتراز با تقاضا در حوزه تجهیزات سلامت اشاره کرد و افزود: در این رابطه توجهی به جمعیت شناور استان به ویژه شهر مشهد نشده است که ارائه خدمات و تولید در این زمینه را در مشهد و استان چندین برابر سخت‌تر کرده است.

رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان تجهیزات پزشکی خراسان رضوی در پایان با اشاره به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات پزشکی، دندانپزشکی، آزمایشگاهی، تجهیزات کلینیک، بیمارستانی و صنایع وابسته مشهد گفت: این نمایشگاه یکم لغایت چهارم آذرماه امسال در محل دائمی نمایشگاه بین المللی مشهد پذیرای شرکت کنندگانی از سراسر کشور و همچنین کشور‌های همسایه است. این رویداد‌ها نیاز حوزه تجهیزات پزشکی است و هر چه قدر گسترده‌تر برگزار شود به توسعه تعاملات، تجارت و صادرات منجر خواهد شد. مسیری که شاید درشرایط فعلی از معدود راه‌های سرپاماندن واحد‌های تولیدی باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->