حمله رژیم صهیونیستی به تکیه توزیع غذا در غزه| ۷ نفر شهید شدند (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مردم و اعتقادم را بر دوستی ترجیح دادم مکرون بر حل دیپلماتیک موضوع هسته‌ای ایران تاکید کرد برگزاری نشست ایران، چین و روسیه روز سه‌شنبه در مسکو فرش قرمز تعرفه‌های ترامپ برای بازگشت نتانیاهو به کاخ سفید رئیس جمهور: آمریکا ثابت کند به دنبال مذاکره واقعی است رئیس قوه قضائیه: اگر کارگزار نظام فساد کرد باید سریع و قاطع برخورد کنیم تسریع در تدوین آئین‌نامه‌های اجرایی قانون بودجه ۱۴۰۴ پژمان‌فر خبرداد: اعمال محدودیت در صدور چک برای چک اولی‌ها عراقچی: وزارت امور خارجه مسئول مذاکرات هسته‌ای می‌باشد سقوط بالگرد امداد رسان در ژاپن | سه نفر جان باختند حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان | یک لبنانی شهید شد یورش خونین صهیونیست‌ها به کرانه باختری | ۹۴۵ شهید و ۱۵ هزار بازداشتی در سایه نسل‌کشی اشغالگران هشدار قاطع ماکرون به پوتین : اگر روسیه صلح نکند اقدام قوی در راه است بازجویی از مدیر دفتر وزیر تندرو رژیم صهیونیستی به اتهام دریافت غیرقانونی مجوز سلاح اولین نشست خبری سخنگوی وزارت خارجه در سال ۱۴۰۴ | بقایی: آمریکا به پیشنهاد ایران برای مذاکره غیرمستقیم پاسخ نداده است ظریف شایعه حضور در تیم مذاکرات هسته ای با آمریکا را تکذیب کرد نتانیاهو فرار کرد | جنایتکار تحت تعقیب آسمان اروپا را از ترس بازداشت دور زد ! ضربه کُشنده به طالبان پاکستان: هلاکت ۱۷ تروریست در عملیات مرزی | ارتش: طرح نفوذ از افغانستان را خنثی کردیم هشدار فوری کارشناس قدس: صهیونیست‌ها در آستانه قربانی در مسجدالاقصی | خطر نابودی در سایه سکوت جهان اسلام بیش از ۶ میلیون اتباع مجاز و غیر مجاز افغانستانی در کشور حضور دارند مقام آمریکایی: حزب الله لبنان باید خلع سلاح شود واکنش تند سخنگوی دولت به مطالب روزنامه کیهان حمله موشکی حماس به بندر اشدود از متصرفات رژیم اشغالگر صهیونیستی در فلسطین واکنش تند سناتور آمریکایی به بازی گلف ترامپ سخنگوی وزارت خارجه از مماشات اروپا در قبال اسرائیل انتقاد کرد ماکرون: اوکراین پیشنهاد ترامپ برای آتش‌بس کامل را پذیرفته است! جزئیات افزایش حقوق سربازان در سال ۱۴۰۴ | حقوق فروردین ۱۴۰۴ سربازان چقدر است؟
سرخط خبرها

توضیحات رئیس جمهور درباره کابینه پیشنهادی به مجلس

  • کد خبر: ۲۴۴۶۶۳
  • ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۳
توضیحات رئیس جمهور درباره کابینه پیشنهادی به مجلس
رئیس جمهور تلاش برای تشکیل کابینه فراجناحی و تمرکز بر ملاک‌های توانمندی، تخصص و سوابق مرتبط افراد را از ویژگی‌های فهرست کابینه پیشنهادی به مجلس دانست و از همه نمایندگان مجلس و نخبگان کشور خواست دولت را در ادامه مسیر انتصاب مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی بر اساس ویژگی‌های بیان شده یاری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان عصر یکشنبه در دیدار‌های جداگانه با مجمع نمایندگان استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و کرمان، برگزاری نشست‌های کاری با نمایندگان مجلس شورای اسلامی قبل از تشکیل رسمی کابینه را گواه اراده دولت چهاردهم در همکاری و هم‌افزایی قوای مجریه و مقننه برای رفع مشکلات و آبادانی کشور دانست.

وی با اشاره به فرآیند چینش وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم در قالب شورای راهبری، تلاش برای تشکیل کابینه فراجناحی و تمرکز بر ملاک‌های اصلی توانمندی، تخصص و سوابق مرتبط افراد را از ویژگی‌ها فهرست کابینه پیشنهادی به مجلس دانست و از همه نمایندگان مجلس و نخبگان کشور خواست دولت را در ادامه مسیر انتصاب مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی بر اساس ویژگی‌های بیان شده و همچنین تعهد آنها به اجرای اسناد و سیاست‌های کلان کشور یاری کنند.

ویژگی‌های وزرای پیشنهادی دولت؛ توانمندی، تخصص و سوابق

وی در واکنش به مسائل و مشکلات مطرح شده از سوی نمایندگان نیز با بیان این‌که «دولت چهاردهم با وسواس و دقت منابع کشور را با لحاظ اولویت‌ها و محرومیت‌ها در راستای اجرای عدالت و حق، توزیع خواهد کرد»، افزود: توجه به استان‌ها و مناطق محروم کشور از اصول اساسی این دولت است.

رئیس‌جمهور وفاق ملی و کنار گذاشتن اختلافات را رمز پیشبرد امور و موفقیت کشور دانست و تاکید کرد: در دولت چهاردهم محور عمل، قوانین و اسناد و سیاست‌های کلان کشور است؛ در صورت وجود اشکال در این اسناد و سیاست‌ها هم برای اصلاح آن اقدام خواهد شد.

در این جلسات نمایندگان استان‌های فارس، سیستان و بلوچستان و کرمان نیز به تشریح مهمترین مسائل و مشکلات حوزه‌های انتخابیه خود پرداختند.

رفع مشکلات مرتبط با کم‌آبی، ارتقای زیرساخت‌های جاده‌ای و ریلی با توجه به وسعت این سه استان و پراکندگی جمعیت به خصوص در سیستان و بلوچستان و کرمان، رفع مشکلات تامین سوخت و ضرورت بهره‌گیری بهینه از ظرفیت‌های کشاورزی، معدنی، صنعتی، گردشگری و انسانی از مهمترین مطالبات و مطالب مطرح شده از سوی نمایندگان در این جلسات بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->