راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: زمان پرداخت معوقات فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان را مشخص کنید جزئیات دریافت کارت ورود به جلسه آزمون ورودی مدارس سمپاد و نمونه‌دولتی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) تسهیلات ویژه برای فرهنگیان آسیب دیده در جنگ ۱۲ روزه چند توصیه بهداشتی در پی خیزش گرد و خاک پیوند قلب با موفقیت در دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

۵ سناریوی محتمل برای سرنوشت تعامل با ویروس کرونا

  • کد خبر: ۲۴۴۷۹
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۵
۵ سناریوی محتمل برای سرنوشت تعامل با ویروس کرونا
با نگاهی به تحقیقات انجام‌گرفته در مورد ویروس کرونا می‌توان به پنج سناریوی کلی برای سرنوشت تعامل ما با این ویروس رسید.

به گزارش شهرآرانیوز،با بررسی رسانه‌های مختلف جهانی به اظهارنظرهایی از کارشناسان می‌رسیم که می‌توانند ما را به سوی پنج سناریوی مختلف برای سرنوشت تعامل بشریت با این ویروس بسیار مسری سوق دهند.

 

ساخت واکسن

 

اولین سناریو ساخت واکسن این ویروس است که به جرات می‌توان گفت جهان بشریت بی‌صبرانه منتظر تحقق آن است.

 

به گفته «کتی استوفر»، رئیس مرکز تحقیقات ملی بیماری‌های آلرژی و واگیردار آمریکا، ساخت واکسن برای ویروس کرونا همچنان در مراحل اولیه آن قرار دارد و با وجود تلاش‌های موازی صورت‌گرفته در چند نقطه از جهان باز هم پروسه تکمیل یک واکسن نیازمند ۱۸ ماه آزمایش‌های مختلف است. هفت واکسن در مراحل مختلف آزمایش‌ قرار دارد، اما برای رسیدن به واکسن تاییدشده همچنان مسیری طولانی در پیش است.

 

ساخت دارو

 

دومین سناریو ساخت دارویی برای این ویروس است که اکنون برخی از آزمایش‌های بالینی در این زمینه در حال انجام است، اما هنوز دانشمندان به دارویی با کارآمدی و امنیت بالا برای معالجه بیماری کووید-19 نرسیده‌اند.

 

مهار ویروس

 

سناریوی سوم مهار این ویروس است.

با اینکه ویروس‌های خانواده کرونا از زمان کشف همواره با تغییر و جهش ژنتیکی خود بشریت را غافلگیر می‌کنند، با این حال طی سالیان گذشته شاهد مقابله موفقیت‌آمیز بشر با این ویروس‌ها هم بوده‌ایم.

 

سال 2002 بود که ویروس سارس در جهان شیوع پیدا کرد و هزاران نفر نیز به آن مبتلا شدند، اما با رفتن ویروس به سمت مناطقی که امکان انتشار در آنها بسیار دشوار است، کنترل آن میسر شد.

 

«ویلیام شاونز»، مدیر بخش پزشکی موسسه ملی بیماری‌های واگیردار آمریکا در این باره گفته است: «این احتمال وجود دارد که اقدامات پیشگیرانه مناسب بتواند به فعالیت ویروس کرونا خاتمه دهد.»

 

او با اشاره به ویروس سارس که طی سال‌های 2002 و 2003 شیوع پیدا کرده بود توضیح داد که هماهنگی گسترده‌ بین مسئولان بهداشت عمومی و پزشکان باعث شد امکان تشخیص سریع این بیماری فراهم و افراد مبتلا به سرعت قرنطینه شوند.

 

با وجود این، کارشناسان دیگری تحقق این سناریو را با توجه به شرایطی که در ایالات متحده برقرار است ناممکن تلقی می‌کنند.

 

«تارا اسمیت»، دانشمند دانشگاه «کینت استیت»، در این خصوص توضیح می‌دهد: «شاید این سه هفته پیش ممکن بود، اما امیدواری به تحقق مهار ویروس بسیار ضعیف است.»

 

مبتلا کردن افرادی با بیشترین ظرفیت ابتلا

 

چهارمین سناریو، پایان فعالیت ویروس یا کندتر کردن سیر شیوع ویروس با مبتلا کردن افرادی است که بیشترین ظرفیت ابتلا به آن را دارند.

 

دانشمندان مؤید این سناریو معتقدند می‌توان سناریویی همچون شیوع ویروس زیکا در آمریکای جنوبی را که به سرعت فروکش کرد برای این ویروس متصور شد.

 

به اعتقاد «جاشوا ابنشتاین»، استاد علوم اپیدمی دانشگاه نیویورک، آنچه در این سناریو رخ می‌دهد آن است که تعداد کافی از مردم به این ویروس دچار می‌شوند و دیگر از شمار افرادی که در خطر ابتلا قرار گیرند و بتوانند به ادامه شیوع و بقای این ویروس کمک کنند، کاسته می‌شود.

 

از بین رفتن ویروس همزمان با گرم شدن هوا

 

پنجمین سناریو از بین رفتن ویروس همزمان با گرم شدن هواست؛ هواداران این سناریو معتقدند کووید-19 هم یک بیماری فصلی است و معمولاً بیماری در روزهای زمستان به نقطه اوج شیوع خود می‌رسد و با افزایش حرارت جو ویروس در فضای بیرونی از بین رفته و کنترل بیماری آسان‌تر می‌شود.

 

محققان دانشگاه هاروارد هم این سناریو را تایید می‌کنند، اما تاکید دارند حداکثر می‌توان پیش‌بینی کرد با افزایش گرمای هوا میزان ابتلا کاهش نسبی پیدا کند، اما این کاهش هم نمی‌تواند به تنهایی عاملی برای کند شدن شیوع بیماری به آن شکلی که انتظار می‌رود، باشد.

با بررسی رسانه‌های مختلف جهانی به اظهارنظر‌هایی از کارشناسان می‌رسیم که می‌توانند ما را به سوی پنج سناریوی مختلف برای سرنوشت تعامل بشریت با این ویروس بسیار مسری سوق دهند.


منبع: اعتماد آنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->