چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری در مشهد مقدس برگزار می‌شود نشان مشهدالرضا(ع) باعث رونق فعالیت‌های مردمی و جهادی می‌شود لزوم معرفی مشهد به عنوان دومین کلانشهر مذهبی دنیا روزشماری وقایع انقلاب اسلامی در مشهد، از اول تا چهارم دی‌ماه ۱۳۵۷ (بخش اول) | بیمارستان شاه‌رضا، پایگاه انقلاب مشهد آغاز هفته ملی مشهد با اجرای برنامه‌های ویژه فرهنگی، هنری و گردشگری جذب ۲۱ بانوی آتش‌نشان در مشهد ابلاغ برنامه‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ در مشهد از نیمه دی‌ماه هوای کلانشهر مشهد، همچنان آلوده است (۲ دی ۱۴۰۳) ناصحی: رویداد نشان مشهد الرضا(ع) باید در سطح ملی و بین المللی دیده شود نشان مشهد الرضا(ع)؛ فرصتی برای آشنایی نسل آینده با چهره‌های تاثیرگذار اقتصادی مشهد برگزاری اولین نشست کارگروه زیارت شورای عالی استان‌های کشور اختصاص ۱۳۰ تاکسی ون به تاکسیرانی مشهد (۲۸ اذر ۱۴۰۳) یادگارهای کوهسنگی مشهد در دل سازه‌های شهر حل اختلاف میان وزارت کشور و ایران‌خودرو بر سر ۹۰ تاکسی ون شهرداری مشهد بررسی مشکلات ساخت‌وساز‌های غیرمجاز در محلات حاشیه شهر مشهد | لنگرانداختن بسازوبفروش‌ها در بولوار توس آغاز اولین روز زمستان در مشهد با آلودگی هوا سرپرست شرکت بهره‌برداری قطارشهری مشهد منصوب شد (یکم دی ۱۴۰۳) امضای تفاهم‌نامه ٢ هزار میلیارد تومانی برای سامان‌دهی محور‌های ورودی مشهد مقدس شهردار مشهد: اولویت فعلی مدیریت شهری؛ ایجاد حال خوب برای شهروندان است+ویدئو درباره محمدولی اسدی، نایب تولیت آستان قدس رضوی | خادمی که تیرباران شد رضایت مردم از عملیات زمستانه شهرداری مشهد
سرخط خبرها

تصویب طرح جامع گردشگری منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض مشهد

  • کد خبر: ۲۴۴۸۸۲
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۶
تصویب طرح جامع گردشگری منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض مشهد
مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد از تصویب «طرح جامع منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض» در کمیته زیربنایی استان، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حاشیه جلسه مجمع عمومی سالیانه شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد که امروز (سه‌شنبه، ۲۳ مرداد ۱۴۰۳) برگزار شد، طرح جامع گردشگری منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض مشهد با حضور شهردار مشهد مقدس رونمایی شد.

محمدرضا قلندرشریف، شهردار مشهد مقدس، ضمن تشکر از تلاش بی‌وقفه کارکنان شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در ارتباط با تدوین طرح جامع گردشگری منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض، اظهار کرد: طرح جامع گردشگری شامل اطلاعاتی درمورد راهبرد‌های توسعه زیرساخت‌ها، تسهیلات، خدمات و منابع محصولات گردشگری، راهبرد‌های توسعه منابع انسانی، راهبرد‌های توسعه بازار، تدوین معیار‌ها و شاخص‌های ارزیابی، تدوین چهارچوب گزارش‌های نظارتی، چشم‌انداز توسعه گردشگری و... است که خوشبختانه با تلاش مداوم و روحیه خستگی‌ناپذیر تیم توسعه گردشگری شهرداری مشهد به تصویب رسید.

وی در ادامه افزود: این اقدام، گام بلند و مهمی در معرفی جاذبه‌های گردشگری این منطقه است که دارای ظرفیت‌های بسیار مهمی در حوزه گردشگری است که باید برای استفاده مناسب از این ظرفیت‌ها، برنامه‌ریزی و طراحی ویژه‌ای انجام شود. طرح جامع گردشگری یکی از نیاز‌های اساسی است تا بر این اساس توسعه زیرساخت‌ها و اجرای فعالیت‌ها به صورت هدفمند دنبال شده و نتیجه آن نیز توسعه کلی گردشگری در این منطقه باشد. امید است که با اجرایی شدن طرح جامع گردشگری شاهد تسریع در توسعه گردشگری در منطقه نمونه ملی گردشگری هفت حوض و بهره‌مندی بهتر و بیشتر زائران و مجاوران رضوی از ظرفیت‌ها و استعداد‌های گردشگری این منطقه باشیم.

ورود سرمایه‌گذار در بخش اقتصاد گردشگری فقط ازطریق طرح جامع گردشگری محقق می‌شود

همچنین امیر رمضانی، مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد، در این خصوص اظهار کرد: تدوین طرح جامع گردشگری به منظور استفاده از همه ظرفیت‌های طبیعی منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض برای توسعه زیرساخت‌های این حوزه راهبردی با تلاش بی‌وقفه همکارانم در شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد با توجه به ملاحظات و حساسیت‌های زیست‌محیطی و منابع طبیعی منطقه نظیر منظر طبیعی هفت‌حوض تدوین گردید که می‌تواند علاوه بر استفاده از ظرفیت‌های جاذبه‌های گردشگری این منطقه منجر به ایجاد فرصت‌های شغلی و سرمایه‌گذاری گردشگری شود.

وی افزود: در طرح جامع کلانشهر‌های کشور، در بحث توسعه گردشگری پایدار، پیش‌بینی‌هایی انجام شده تا شهرداری با همکاری مراجع ذی‌صلاح، اقداماتی مؤثر را در راستای اعتلای آن انجام دهد. موضوع اعمال مدیریت یکپارچه برای بهره‌برداری از جاذبه‌های گردشگری، شناسایی پتانسیل‌ها و استفاده از مجموعه‌ای از ظرفیت‌های بخش خصوصی و دولتی برای توسعه گردشگری ازجمله راهبرد‌های پیش‌بینی شده است، دراین طرح با پرداختن به ظرفیت‌های گردشگری منطقه، توانمندسازی جوامع محلی، اشتغال و کارآفرینی در زمینه مشاغل گردشگری به دنبال ایجاد زیرساخت‌ها است وتاکید می‌کند که شهرداری مکلف است نسبت به اجرای سیاست‌های توسعه گردشگری اقدام کند.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری شهرداری مشهد در نهایت تأکید کرد: نیاز آن وجود دارد که برای هر شهر یا منطقه گردشگری متناسب با اقلیم، فرهنگ، تاریخ و دیگر شاخصه‌های صنعت گردشگری همان شهر، طرح جامع گردشگری طراحی و بر اساس آن برنامه‌ریزی شود. ضمن آن‌که هیچگاه توسعه صنعت گردشگری به جاذبه‌ها و منابع طبیعی و زیست محیطی لطمه وارد نکرده است. حمایت از بخش خصوصی و ورود سرمایه‌گذار در بخش اقتصاد گردشگری فقط از طریق طرح جامع گردشگری محقق می‌شود و لازمه اجرای طرح جامع گردشگری در منطقه نمونه ملی گردشگری هفت‌حوض با تدوین سند چشم‌انداز برنامه‌محور و با نگاه به مدیریت یکپارچه میسر خواهد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->