شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نایب‌رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: باید به امیدآفرینی در حوزه بانوان توجه شود

  • کد خبر: ۲۴۴۹۱۹
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
نایب‌رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: باید به امیدآفرینی در حوزه بانوان توجه شود
نایب‌رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: اگر بخواهیم کار‌های خیلی متفاوتی انجام دهیم، به جایی نخواهیم رسید؛ بهتر است برنامه امسال را در حوزه امیدآفرینی قرار دهیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ حسن موحدیان در جلسه کمیسیون بانوان و خانواده که با حضور محسن نصرپور، مدیرکل سازمان صداوسیمای خراسان‌رضوی، برگزار شد، اظهار کرد: ما ظرفیتی داریم که باید آن را به نحو احسن به کار بگیریم. باید به امیدآفرینی در حوزه بانوان توجه شود.

وی افزود: صداوسیما می‌تواند برنامه‌های مستندی از بانوان موفق تهیه کند. این برای نسل جوان ما امیدآفرینی می‌کند. اگر بخواهیم کار‌های خیلی متفاوتی انجام دهیم، به جایی نخواهیم رسید؛ بهتر است برنامه امسال را در حوزه امیدآفرینی قرار دهیم.

موحدیان بیان کرد: قبلاً کار‌های خوبی در حوزه اشتغال انجام می‌شد، اما الان که واسطه‌ها را در روستا‌ها حذف کردیم، به‌گونه‌ای شده که همه در روستا‌ها بیکار و در فکر مهاجرت هستند. ما در مراکز رویش، این را نهادینه می‌کنیم که فردی در روستا آموزش دهد، تولید کند و بفروشد. شهرداری هم مکانی را رایگان در اختیارشان گذاشته که کار بزرگی است.

نایب‌رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: دولت آمار اشتغال را بیش از ۸۰ میلیون نفر اعلام می‌کند؛ مگر چقدر جمعیت داریم که این‌همه آمار می‌دهیم؟ این موضوع به این دلیل است که راهبرد ما درست نیست. وام اشتغال دادیم و پولش را برنگرداندند.

وی اضافه کرد: اگر اداره کار به مراکز رویش توجه کند، می‌توانیم در حاشیه شهر اقداماتی را انجام دهیم. البته این وظیفه شهرداری نیست، اما به این نتیجه رسیدیم که اگر می‌خواهیم کاری اجتماعی انجام دهیم باید در حوزه اشتغال کار کنیم.

ضمیری: به شبکه‌سازی و هم‌افزایی توسط حوزه‌های مختلف رسانه نیاز داریم

در ادامه، حمید ضمیری، عضو کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد، عنوان کرد: ما در حوزه رسانه شبکه نداریم. شاید صداوسیما به عنوان دستگاه مادر و جامعیتی که دارد، بتواند این شبکه‌سازی را انجام دهد.

وی ادامه داد: به شبکه‌سازی و همچنین هم‌افزایی توسط حوزه‌های مختلف رسانه نیاز داریم. گاهی اقدامات موازی و خنثی‌کننده‌ای انجام می‌شود که باید به این موضوع ورود پیدا کرد.

ضمیری خاطرنشان کرد: ما نیاز به تقویت حس تعلق به کشور، شهر و محله داریم که صداوسیما و رسانه‌های محلی در این زمینه تأثیر زیادی دارند. معرفی نخبگان و بانوان نمونه یکی از راه‌هاست، اما در این موضوع خلأ داریم. حس تعلق کاهش پیدا کرده است؛ بنابراین مهاجرت اتفاق می‌افتد. مسجد‌محوری یکی از اقدامات دیگر است و تلاش داریم مساجد را به نقش صدر اسلام برگردانیم؛ اما هنوز آن‌گونه که باید، موفق نبودیم.

عضو کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بیشتر به نیاز‌های آقایان جواب داده شده و نیاز‌های بانوان بی‌پاسخ مانده است. هرجا این نیاز خودجوش سر باز کرده، سرکوب شده که باید این نیاز‌ها را به مکان‌های مدنظر خود هدایت کنیم و پوشش دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->